- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #23.261
01 Martta iğne vuruldun canım?kızlar igneyi vurulduğum günü saymazsam bugun 13.gunüm ve bata 3 gun kaldı simdi test yaptim ve negatif cikti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
01 Martta iğne vuruldun canım?kızlar igneyi vurulduğum günü saymazsam bugun 13.gunüm ve bata 3 gun kaldı simdi test yaptim ve negatif cikti![]()
bhcg testini ne zaman tekrarlayacaksınız canımAcele etme tatlım, 13.gün idrarda çıkması mucize olurdu zaten, benim dün 16.gündü mesela, kanda 11,51 çıktı, bugün idrarda silik, hatta zor görünen Bi çizgi olarak çıktı, daha erken yani
01 Martta iğne vuruldun canım?
[/QUOT evet 1 mart
11.51 negatif olmuyor dimi yukselebilir yanibhcg testini ne zaman tekrarlayacaksınız canım
cnm sen doktora gittinmi kontroleAcele etme tatlım, 13.gün idrarda çıkması mucize olurdu zaten, benim dün 16.gündü mesela, kanda 11,51 çıktı, bugün idrarda silik, hatta zor görünen Bi çizgi olarak çıktı, daha erken yani
bhcg testini ne zaman tekrarlayacaksınız canım
bence negatif diyemeyiz. yükselebilir11.51 negatif olmuyor dimi yukselebilir yani
hadi hayırlısı olsun canımbence negatif diyemeyiz. yükselebilir
bence beklemelisin. sonuç ne çıkarsa çıksın kafan karışacak. hamile kaldıysan da beta çok küçük çıkacağı için iğne etkisi mi diye karışıklık yaratacak.Kizlar gunaydin benim bugun ignemin 11.gunu. Faranjit oldum bogazim cok yaniyor burnum akmaya basladi. İlac da kullanamiyorum. Aslinda reglim gecikene kadar test yapmicaktim ama gidip kan versem mi? Deger dusukse ilac mi kullansam? Cok kararsiz kaldim...
EVet cnm yaptirmadim test. Hayirlisi insallah herseyinbence beklemelisin. sonuç ne çıkarsa çıksın kafan karışacak. hamile kaldıysan da beta çok küçük çıkacağı için iğne etkisi mi diye karışıklık yaratacak.
inşallah olmuştur :)EVet cnm yaptirmadim test. Hayirlisi insallah herseyin
regl belirtileri yaşadın mı canım. yani hamilelik belirtileri regl ile aynı mıAcele etme tatlım, 13.gün idrarda çıkması mucize olurdu zaten, benim dün 16.gündü mesela, kanda 11,51 çıktı, bugün idrarda silik, hatta zor görünen Bi çizgi olarak çıktı, daha erken yani
Yarın tekrar kan vercem bakalımbhcg testini ne zaman tekrarlayacaksınız canım
O ile 5 arası negatif kabul ediliyor, 11,51 yeni gebelik, 2 günde bir ortalama 2 katı gibi artması gerekiyor değerin, inşallah artarak devam eder, dualarınıza ihtiyacım var11.51 negatif olmuyor dimi yukselebilir yani
Yarın gidicem, telde kan sonucumu söyledim Dr. uma, ilaçlarına devam et dedi, yarın kan sonucuyla birlikte göreyim seni de dedicnm sen doktora gittinmi kontrole
Yavrum yaş kaçtı, 35 gibi hatırlıyorum sanki, eğer öyleyse gayet iyi Bi değerKuzum benim amh 2.43 cikmis nasil. Ben internetten baktim hicbirsey anlamadim birsürü seyler yaziyor. A AloeeVeraa
Evet aynı, sadece ekstradan şiddetli bel ağrısı eklendi, bide ağzımın tadı değiştiregl belirtileri yaşadın mı canım. yani hamilelik belirtileri regl ile aynı mı
28 yaşındayım canımKac yasindasin canim,Allah yardimcin olsun cok uzuldum ins duzelecek az daha sabir..
Yavrum yaş kaçtı, 35 gibi hatırlıyorum sanki, eğer öyleyse gayet iyi Bi değer