Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç sorma canım ya ben de eskisi gibi hevesle girmiyorum hiç buraya. Ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Iyiyim ben canm herşey çok güzel çok şükür tasindim yerlestim şimdi bebek olsun diye ugrasiyoruz bakalım ne zaman nasip olur evet ya öncesinde ne hevesle girerdim şimdi hiç

Bebis nasil hamilelik nasıl gidiyor A AloeeVeraa
İyi gidiyo canım çok şükür. 1 haftadır bulantılarım baya bitti. Başından beri en büyük sorunum hazımsızlık canım, azıcık bi şey yiyorum hemen şişiyorum saatlerce sindiremiyorum. Bi de uykum geliyo hep. Yoksa iyiyim şükür, yarın bi bebişi görmeye gidicez merak ediyoruz 3 haftadır görmedik :)

Iyiyim ben canm herşey çok güzel çok şükür tasindim yerlestim şimdi bebek olsun diye ugrasiyoruz bakalım ne zaman nasip olur evet ya öncesinde ne hevesle girerdim şimdi hiç
Aman hep her şeyiniz güzel olsun canım. Rabbim yuvanıza huzur versin, bir an önce sağlıklı bi evlat versin inşallah 🙏

Ben amh değerini çok bilmiyorum canım ama seninki normal sanırım. 2 ile 4 arası normal iyi bi rezerv olduğunu gösteriyo. Mesela pcolularda 5-6 üzeri çıkıyo genelde aşırı yumurta üretiyolar ve bu da büyüyüp gelişmelerini kaliteli yumurta olmalarını engelliyo. Yani pcolulardaki değere sahip değilsin o güzel bi şey bence

Insallah sonuda iyi olur canim.:dua:

Iyi olmana sevindim canim.benim reglinin 9.günü hala kesilmedi coraspin kullandigimdan uzun surdü. Zaten tedaviye 3 ay ara vermistik.

Ahhh kuzum ah bunu söylemeyi hiç sevmiyorum ama şöyle düşün ben daha annelik duygusunu hiç tadamadım :KK43: çok sitres yapıyoruz o çok etkiliyo bence bide tabi ki nasip... inşallah oğluşunun kardeşi çok beklemeden gelecek sen tedaviye ara verince

Insallah canim yas 35 oldu maddi manevi sona geldik kasım ayina kadar para birijtirip belki 1tüp bebek denerim ama esim istemiyor eger ikna edemezsem bırakicam tamamen nasip degilmis dicem. Cunku yaş 35 oldu 36 dan sonra ben istemiyorum hamileligim cok agir geciyor

insallah canim insallah tadarsin.Bende belki olmazsa kasima kadar para biriktirip tüp bebek denerim belki.. Doktorum 3 ay sonra olmazsa gel 1kerede gonal f ile aşılama deneyelim dedi ama maddi manevi cok yipratiyor. Ben ilacsiz regli olamadigimdan yumurtlamam cok duzensiz ya gelismiyor ya da cok nadir gelisiyor catlamiyor. 3 ay hayit hapi kullanicam.insallah nasip olur.
İnşallah canım keşke gonalf le denseydi en son aşılamayı benim öyle denedi ama yine olmadı malesef

İnşallah canım keşke gonalf le denseydi en son aşılamayı benim öyle denedi ama yine olmadı malesef

Benim klomenle yumurtam gelisiyor ama catlama ignesine ragmen catlamayip kist oluyor.7 bilinmeyenli denklem gibi benimki. Sanirim kalitesiz yumurtluyorum.

Canim benim.ben 1saat once doktorla konustum degerincok iyi dedi. Ama sunusa söyledi amh ı 0.60 olan bir hastasi kendiliginden hamile kalmis. Ya stres stres bu isin sırrı stres yapmamak dedi. Saraçoglunun bitkisel kürlerini deneyebilirsin. Benimde ya yumurta gelismiyor yada gelissede catlamiyor bende anlamadim amh iyi ama icraat yok.
Stresten ziyade kiloda engel ,tedavilerden kilo aldim bir 15 kg versem yumurta kalitesi artar yumurtada olur,ibrahim saracoglunun kurlerini hep denedim ve devam edecegim allahin izniyle sifa gördüm,tek bu rahatsizlik olsa endometriozis yapışıklı sivim rahime tutturmuyor sanirim çünkü tekrarliyor ne bilim vakti saati var ins rabbim cok aratmasin guc versin bana bir iki defa denerim ins olur

Stresten ziyade kiloda engel ,tedavilerden kilo aldim bir 15 kg versem yumurta kalitesi artar yumurtada olur,ibrahim saracoglunun kurlerini hep denedim ve devam edecegim allahin izniyle sifa gördüm,tek bu rahatsizlik olsa endometriozis yapışıklı sivim rahime tutturmuyor sanirim çünkü tekrarliyor ne bilim vakti saati var ins rabbim cok aratmasin guc versin bana bir iki defa denerim ins olur

Insallah fazla bekletmeden gelir canim. Bol bol dua et .dua her kapiyi açar

Iyidir iyi darisi basimiza. Bu arada isimlerin yanina ANNE ibaresi koymuslar simdi gördüm
Aaa, bende şimdi gördüm, rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın, ve bütün isteyenlere, bu ara olcak seninde, rüyamda görüyodum seni, daha doğrusu kafamda canlandırdığım seni, hamileymişsin

Aaa, bende şimdi gördüm, rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın, ve bütün isteyenlere, bu ara olcak seninde, rüyamda görüyodum seni, daha doğrusu kafamda canlandırdığım seni, hamileymişsin
Hayırlısı hakkında inşallah şu Cuma günü yüzü suyu hürmetine dualarımız seninle

Back
X