- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #23.341
Amiin kuzum benimAyy masallah masallah canimmm. Bukadar haraketliyse kizdir kesin. Saglikla sihatle kucagina alirsin insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin kuzum benimAyy masallah masallah canimmm. Bukadar haraketliyse kizdir kesin. Saglikla sihatle kucagina alirsin insallah
Hakkında hayırlısı kuzum benim üzülme sakın isyan etme Rabbim sınıyor biziKızlar sonuç, 1,44 kimyasal gebelik
Hayırlısı olsun canım diğer ay şansın daha artıyor ben diğer ay hemen hamile kalmıştım.insallh sağlıkla seninde olurKızlar sonuç, 1,44 kimyasal gebelik
Maşallah canmKızlar bugün bebeğimizi görmeye gittik 3 haftadır çok özlemiştik :) o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyoçok şükür her şey yolundaymış. Doktorum ultrason anını cd ye çekip verdi, artık her gün bunu izleriz :)
Maşallah canım çok güzel ya Rabbim daim etsin sağlığını mutluluğunuzuKızlar bugün bebeğimizi görmeye gittik 3 haftadır çok özlemiştik :) o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyoçok şükür her şey yolundaymış. Doktorum ultrason anını cd ye çekip verdi, artık her gün bunu izleriz :)
maşallah canım yaa. çok güzel anlattıkların :)Kızlar bugün bebeğimizi görmeye gittik 3 haftadır çok özlemiştik :) o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyoçok şükür her şey yolundaymış. Doktorum ultrason anını cd ye çekip verdi, artık her gün bunu izleriz :)
Maşallah maşallah inşalalh kucağına aldığın gümleride konuşuruzKızlar bugün bebeğimizi görmeye gittik 3 haftadır çok özlemiştik :) o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyoçok şükür her şey yolundaymış. Doktorum ultrason anını cd ye çekip verdi, artık her gün bunu izleriz :)
İnşalalh canım Allah evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDetayli usg de bir bebegin gobek kordonunda bir atardamarn eksk oldgunu ogrendk bu arada. Bazi kalp bobrk rahtszlklarina sebp olabilirms veya genetik bisi olabilirms testte onerdiler yaptrmadm. Doktorumza raporu yarin gostericez ins guzel seler duyariz. Benide dualarinizda anin lutfen kzlar eskiler hatirlar beni❤ artik agrlasiyorm agrilar artiyor bebisler buyuyor bskisi artiyo her gttgmzde rahm agzina uznlugna bakiliyo 22. Hftamz bitti artk 23.e bsladk allahn izniyle 30 lari bi gorsem erken dogum riski olmadn inss.
![]()
Canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki senin için, inşallah bunun ardından hemen gelir meleğinKızlar sonuç, 1,44 kimyasal gebelik
Ay maşallah kuzum yaa inşallah hep böyle sağlıkla sıhhatle devam etsinKızlar bugün bebeğimizi görmeye gittik 3 haftadır çok özlemiştik :) o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyoçok şükür her şey yolundaymış. Doktorum ultrason anını cd ye çekip verdi, artık her gün bunu izleriz :)
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah güzel şeyler duyarsınız doktorunuz dan ve inşallah iki evladını da sağlıkla alırsın kucağınaDetayli usg de bir bebegin gobek kordonunda bir atardamarn eksk oldgunu ogrendk bu arada. Bazi kalp bobrk rahtszlklarina sebp olabilirms veya genetik bisi olabilirms testte onerdiler yaptrmadm. Doktorumza raporu yarin gostericez ins guzel seler duyariz. Benide dualarinizda anin lutfen kzlar eskiler hatirlar beni❤ artik agrlasiyorm agrilar artiyor bebisler buyuyor bskisi artiyo her gttgmzde rahm agzina uznlugna bakiliyo 22. Hftamz bitti artk 23.e bsladk allahn izniyle 30 lari bi gorsem erken dogum riski olmadn inss.
![]()
Amiin canım inşallahMaşallah maşallah inşalalh kucağına aldığın gümleride konuşuruz
Amiin bitanem amiin inşallahAy maşallah kuzum yaa inşallah hep böyle sağlıkla sıhhatle devam etsin
Ay kuzum benim biz iyiyiz çok şükür, hareketlerini gördük bugün ona sevindik işte :)Iyi aksamlar kizlarkoptum gittim nadir giriyorum unuttum sanmayn aklmdasnz dualarimdasnz❤ keyifler iyidir inss. A AloeeVeraa nasi gidiyo. Hareketin kizla baglantisini bilmiyorym deneyim yok ilk gebelik ama benimkiler cok hareketli bak biliyosun ikisi de kiz
durmak blmiyolar sidderli donmeler surekli tekmeler takla atiyo heralde icerde diyorm merk ediyorm napiyo okadar
![]()
Çok şükür canımMaşallah canm
Amiin canım benim hepimizin inşallahMaşallah canım çok güzel ya Rabbim daim etsin sağlığını mutluluğunuzu
Dualarımdasın canım, Allahın izniyle her şey yolundadır hiç merak etme. Erken doğumu falan da düşünme hiç, inşallah 36-37 lerde gelir en erken bebişlerin. Rabbim yardımcın olsunDetayli usg de bir bebegin gobek kordonunda bir atardamarn eksk oldgunu ogrendk bu arada. Bazi kalp bobrk rahtszlklarina sebp olabilirms veya genetik bisi olabilirms testte onerdiler yaptrmadm. Doktorumza raporu yarin gostericez ins guzel seler duyariz. Benide dualarinizda anin lutfen kzlar eskiler hatirlar beni❤ artik agrlasiyorm agrilar artiyor bebisler buyuyor bskisi artiyo her gttgmzde rahm agzina uznlugna bakiliyo 22. Hftamz bitti artk 23.e bsladk allahn izniyle 30 lari bi gorsem erken dogum riski olmadn inss.
![]()
Çok güzel duygularmış canım, Allahım bir an önce sizlere de nasip etsinmaşallah canım yaa. çok güzel anlattıkların :)