- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.064
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #28.361
amin canim insallah. cok güzel insallah o sira hersey kendiliginden olsun o zamana kadarkızlar nasilsiniz durumlar nasıl beni sorarsaniz temmuz 28de adet öldüm ama öyle böyle gelmedi baya pihtili ve yoğun geldi tedaviye basliyamadim çünkü tam takip gunlerinde kurban bayrami oluyor ondan olmadi ve bende oncelikle biraz kendime zaman verip zayıflama işini haledeyim dedim ozaman kendikendime bile kalabilirim inşallah oncelik diyetisyen ve kendi basima halledemeyecegimi anlayip bir psikiyatri ye gittim pazartesi günü aglayarak herseyi anlattim ve van kilon yüzünden özgüven esksikligimin olduğunu ve bi çeşit ankisiyete bozuklugu olduğunu soyledi bir takım onerilerfe bulundu mukemmel bir doktordu bir ilaç verdi bana bu seni n iştahını azaltacak ve seni rahatlatacak sakinlestirmenin aksine seni hizlandiracak dinclik ve istahsizlik verecek dedi metabolizmanida hizlandiracak 3 ay kullan dedi bugün 3. günüm ve gerçekten hiç bisey canm istemiyor aksine cokta dinç hissediyorum megersem zayiflayamammin nedeni psikolojik yeme bozuklugu imis şimdi 3 ay verdim kendimme 3 ay sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle arkadaşlar @Alene @AloeeVeraaUmutumut82 @Tatlianne20 @adel8893 @Damla1989
vuslatahasretim
1tanesi 15ml .solda 12ml ama gelismez dedi..yarin tekrar kontrole cagirdi.bugün yine gonalf 150ml vurulcam.bu demek oluyorki yeni ilac alicam 650tl..