- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.064
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.821
Iyi geceler kizlarrr hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler cnm grsrz,Iyi geceler kizlarrr hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz ❤
Benim de bugun çatlatma iğnesinin 8.günü heyecanla takip ediyorum seniDaha testi yapmadim sabah ezanindan beri bekliyorum yarim saat kadar sonra yaparim i sallah
Canim senikde cok yaklasmis❤Benim de bugun çatlatma iğnesinin 8.günü heyecanla takip ediyorum seni![]()
Yapacagim birazdan testiBenim de bugun çatlatma iğnesinin 8.günü heyecanla takip ediyorum seni![]()
Evet heyecanla bekliyoruz biz deCanim senikde cok yaklasmis❤
Sen 14. Gün yapacaktin degilmi ?Evet heyecanla bekliyoruz biz de![]()
Herhalde öyle yaparim sabredebilirsem o zamana kadarSen 14. Gün yapacaktin degilmi ?
Çift olduğu zamanı da görürüz inşallahMalesef hala tek cizgi
Amin canim insallah görürüz 1-2 güneÇift olduğu zamanı da görürüz inşallah![]()
Moral bozmak yok bekliyoruz daha çift olacak insAllah cnm test sola yanaşmıs canım bence sıkıntı değildirKizlar bu testin kenari neden böyle ? Solami kaymis test o yüzdenmi ? Ara sira böyle testler denk geliyor
Tesekkür ederim canimm tuhaf geldi kenari öyle.Moral bozmak yok bekliyoruz daha çift olacak insAllah cnm test sola yanaşmıs canım bence sıkıntı değildir