Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım hayırlısı insAllah
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğin
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derken

Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum
insallacanm cok sagol evet insulin direnci için verdi evet canm kilo verdiriyor ay hadi bakalim bu ay bele olacak

aynen canım hayırlısı insAllah
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğin
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derken

Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum

Evet canim doktirumu degistircem ve klomen denicem

kız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kere
Insallah son tedavin olur ve hamile kalirsin canim benim.
Ne bilim canim ya nasilsa ücretsiz gidis yada belirli bir sürenin icinde. Yani sana zarari olmayacaksa erken git. Iyi uzun beklemeyeceksin basliyorsun simdi tedaviye sevindim 😊

bebek tutunsun dıemiş cnm
anladım cnm insAllah tutunur duamdasin bana da duphaston verdi buyuk ihtimal o da tutunsun die düşük olmasın die
kız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kere
bende gunde 3 ictim cnm klomen adetin 4.Günü başladım 12. Günü kontrole gittigimde 3 yumurtam vardi ikisi 14 biri 17 mm di bence tam denk gelir 13-14. Gune iyice olgunlaşır tabi herkesin bunyesinde farklo etki eder ama
Evet canim doktirumu degistircem ve klomen denicem
Anldm cnm daha once ne zmn tedavi olmustun cnm sizde de bi sorun yok demi bende polikistik var rezervin düşük dedi

Insallah son tedavin olur ve hamile kalirsin canim benim.
Ne bilim canim ya nasilsa ücretsiz gidis yada belirli bir sürenin icinde. Yani sana zarari olmayacaksa erken git. Iyi uzun beklemeyeceksin basliyorsun simdi tedaviye sevindim 😊
Evet kuzum ya öbürgün bismillah diyip içmeye baslayacagim insalalh

Back
X