- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.961
aynen kuzum ya bakalim inşallah bu sefer son olurAyni seyleri yasiyoruz canim benim yumurtalarda perttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kuzum ya bakalim inşallah bu sefer son olurAyni seyleri yasiyoruz canim benim yumurtalarda perttt
insallacanm cok sagol evet insulin direnci için verdi evet canm kilo verdiriyor ay hadi bakalim bu ay bele olacakaynen canım hayırlısı insAllah
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğin
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derken
Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum
aynen canım hayırlısı insAllah
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğin
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derken
Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum
kuzum ya acaba havuç kuru denesemmiEvet canim doktirumu degistircem ve klomen denicem
Insallah son tedavin olur ve hamile kalirsin canim benim.kız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kere
anladım cnm insAllah tutunur duamdasin bana da duphaston verdi buyuk ihtimal o da tutunsun die düşük olmasın diebebek tutunsun dıemiş cnm
bende gunde 3 ictim cnm klomen adetin 4.Günü başladım 12. Günü kontrole gittigimde 3 yumurtam vardi ikisi 14 biri 17 mm di bence tam denk gelir 13-14. Gune iyice olgunlaşır tabi herkesin bunyesinde farklo etki eder amakız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kere
Anldm cnm daha once ne zmn tedavi olmustun cnm sizde de bi sorun yok demi bende polikistik var rezervin düşük dediEvet canim doktirumu degistircem ve klomen denicem
Evet kuzum ya öbürgün bismillah diyip içmeye baslayacagim insalalhInsallah son tedavin olur ve hamile kalirsin canim benim.
Ne bilim canim ya nasilsa ücretsiz gidis yada belirli bir sürenin icinde. Yani sana zarari olmayacaksa erken git. Iyi uzun beklemeyeceksin basliyorsun simdi tedaviye sevindim![]()
Hayirli olsun bebeginin gelmesine vesile olsun insallahEvet kuzum ya öbürgün bismillah diyip içmeye baslayacagim insalalh
insallah balim2insallah bu sefer gelirHayirli olsun bebeginin gelmesine vesile olsun insallah
ayyy gün geldi çattı haYarin ignenin 13. Günü olacak ikinci cizgi görünebilir belki insallahdüsündükce kalbim duracak
![]()
Insallah kuzum yarin öbürgün cikar insallah artik varsaayyy gün geldi çattı ha
OLsun hiç umudunu kaybetme veren güzel Allah’ım 10. Verir ama verirBenimde 4. Catlatma ignesi bu simdiki
Insallah canim. Insallah bu defakinde olur ❤OLsun hiç umudunu kaybetme veren güzel Allah’ım 10. Verir ama verir
Hayirlisi olsun canim. Cok sükür yumurtalar vardi catlatma ignesi ve birliktelik zamanida denk geldi. Insallah allah nasip etmistir bu defavuslatahasretim insAllah gorucez cnm çift çizgi goremezsek de vardr daha vakti demek ki pes etmek yok
![]()
Aminnn.. en ilerde benim :) insallah önce benimle baslayip sonra hepiniz müjdelerle dolduralim bu sayfayivuslatahasretim insAllah gorucez cnm çift çizgi goremezsek de vardr daha vakti demek ki pes etmek yok
![]()