Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorucam bu ay klomen kullandım günde bi tane 5 gün şimdi 15. Günümdeyim ve 19 mm yumurtam olmuş bi tane çatlatma iğnesi olmak istemiyorum çatlama problemim yok sizce çok şart mı bu iğne ne düşünüyorsunuz

Kızlar bişey sorucam bu ay klomen kullandım günde bi tane 5 gün şimdi 15. Günümdeyim ve 19 mm yumurtam olmuş bi tane çatlatma iğnesi olmak istemiyorum çatlama problemim yok sizce çok şart mı bu iğne ne düşünüyorsunuz
Dr çatlayacak gözüyle bakıyorsa gerek yok herhalde ama fazla bilmiyorum

Doktorlar garanti olsun diye illaki vurdutuyolar,benim de catlama problemim yoktu vuruldum

Doktorlar garanti olsun diye illaki vurdutuyolar,benim de catlama problemim yoktu vuruldum
Önceki kullandığımda vurunmultum şimdi yaptırmak istemiyorum nedense yaptırınca zaman geçmek bilmiyo iğne etkisi geçti mi geçecek mi çok kafaya takmıştım

Bide cuma gittiğimde solda da 14 mm var o geri küçülmüş dedi bunun da küçülme ihtimali var mı acaba doktor o sebepten mi iğne yaptır dedi

Igneden sonra 14. Gün hicbise yok

Eklentiler

• 20191007_113648.webp
    20191007_113648.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar bu kuruma cizgisi her test yaptiginda cikarmi ? Son yaptiklarimin hepsinde kuruma cizgisi cikiyor. Ciplak gözle görülüyo rahat ama fotografta belli olmuyor galiba

Eklentiler

• 20191007_134745.webp
    20191007_134745.webp
    4 KB · Görüntüleme: 50
Evet canım bencede doktoru dinle ya da ona danış ama çatlamaz fln bunkwdar klomen boşa gitmesin bide onunla ne zaman çatlatacağıda belli oluyor ya oda önemli
Danıştım canım çatlaması garanti olsun diye verdim yoksa küçülme falan olacağından değil istersen kullanma dedi bana bıraktı kullanmıycam ovülasyonla takip ediyorum zaten görürüm ordan gidişatı heralde

Burda rengini biraz daha koyu yapmaya calistim ama görüyormusunuz yoksa tek gören benmiyim ? Fotografi acip telefonu biraz saga sola oynatinca görünüyor

Eklentiler

• 20191007_135517.webp
    20191007_135517.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 48
Back
X