• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic belirtim olmadi diyen hamile arkadaslarimiz var. Bende regliyi bekliyorum insallah c life gelirde regliyle baslarim kullanmaya
Dene bakalım canım faydası olabilir :) yaptım erken gebelik gerçi sıvıya dikkat etme şansım olmadı ama çok da birşey değişeceğini sanmıyor. Tertemiz bir testim var :)

Eklentiler

• 0831FC9A-7C78-45F9-AEAA-68E639E1B0D0.webp
    0831FC9A-7C78-45F9-AEAA-68E639E1B0D0.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 66
Sabah da gebelik denedim gölge dahi yok. Zaten bu ovunun t nin çoook koyu olması gerek, boşa umıt bağlıoz valla

Ay ne biliyim kuzum milletin cikiyor. Benim gözler şasi oluyor bakarken. Bende regliyi bekliyorum. 2 veya 3 kasimda gelir herhalde

Ben bi uygulama kullanıyorum o da 17 sini gösteriyordu, pik de o zaman oldu. 1 kasım gösteriyor regliyi. Senin de 3 olabilir. Ve erken gebelik de çıkmamış olabilir

Hicbir belirti yok kuzum. Hemde bu gebelik denen sey varsa cikiyor. 9 gün biisti 10.gunde varsa cikiyor. Biz bosuna sürüncemeye sokuyoruz kendimizi hamile kalanin çatttt diye cikiyor.

Back
X