- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #31.021
44 yaşında istiyodu ama hani olsada olurdu olmasadaGercektenmi ne güzel kac yasinda isteyerekmi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
44 yaşında istiyodu ama hani olsada olurdu olmasadaGercektenmi ne güzel kac yasinda isteyerekmi oldu
44 yaşında istiyodu ama hani olsada olurdu olmasada
ay canım inslalah ya annemden diyor bana sende kalcaksin hissediyorum diye geçenlerde gelmisti bize o zamanda benim iğneden sonra negatif cikmisti ve annemle görüntülü konusuyorduk o an hockirarak aglamistim bata kötü olmustum bize geldi sonra annem soylemedi bana üzülürüm diye ama ben anladim ışte gecen gun dedi 8 haftalik diye inşallah darisi basima ama ben geçen gün ruyamda gördüm annem hamileydi ve bende test yapiyordum çift cizgi cikiyordi inanmadim yeniden yaptim onda da cikiyrodu çok seviniyordum hamileyim diyeMasallah saglikla alsin kucagina diyelim darisi bizim başımıza. Benim ananemde teyzem dogum yaptiginda 7 aylik hamileymis. Biraz degisik oluyor. Insallah sende bu ay hamile kalirsinda beraber dogurursunuz.
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Hem ovu takip edip hem de geç döllenme falanHicbir belirti yok kuzum. Hemde bu gebelik denen sey varsa cikiyor. 9 gün biisti 10.gunde varsa cikiyor. Biz bosuna sürüncemeye sokuyoruz kendimizi hamile kalanin çatttt diye cikiyor.
Hayırlı olsun darısı sana inşallah ve tüm isteyenlerekizlarrr iyi aksamlar bugün bir haberle su an soklardayim annem hamile kizlarrr
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Hem ovu takip edip hem de geç döllenme falankendi kendimize avuntular işte. Kısmet bize uğramıyor. Bazen giç olmıycak gibi geliyor bana
Canım erken senin regli kanaman için. Yumurtlamadan sonra 14 deniyor hep senin erken gibi geldi banaKuzum benim bu sabah lekelenmelerim başladı. Benim regli 9 10gün sürüyor 3 gün lekelenme sonrasinda dolu dizgin geliyor. Bu ay ben yine patladim.
Canım erken senin regli kanaman için. Yumurtlamadan sonra 14 deniyor hep senin erken gibi geldi bana
Alla alla bünyeye göre değişiyor demek ki. Bende de tık yok. Adet belirtim bile yokCanim gecen ayda ayni şekilde erken gelmisti
Alla alla bünyeye göre değişiyor demek ki. Bende de tık yok. Adet belirtim bile yoktek fark ettiğim kirpiklerim birbirine karışmış.
Gidecek eczane kalmadıHamile kalan arkadaslar hep kirpiklerin karistigindan bahsediyor. Testmi yapsam yine![]()
Gidecek eczane kalmadıilçe de. Bi tuhaf bakıolar artık. Bakalım adetim geçerse 2/3 gün dayanamaz denerim. Onu bende çok duydum hep de belirti diye bakardım kendime. Ama sanmıyorum adete yakınDa oluyordur belki. İyi bak sen vaktinde hasta oldun ben bekliyorum daha
Gidecek eczane kalmadıilçe de. Bi tuhaf bakıolar artık. Bakalım adetim geçerse 2/3 gün dayanamaz denerim. Onu bende çok duydum hep de belirti diye bakardım kendime. Ama sanmıyorum adete yakınDa oluyordur belki. İyi bak sen vaktinde hasta oldun ben bekliyorum daha
Sen mi kırıcam yaptımOvulasyon testi dene bari beni merakta birakma
Sen mi kırıcam yaptımtabiki silik çizgi. Benim anlamadığım regliye yakın geçen ay yok gibiydi. Bu hep aynı koyulukta ama Pik de olmuyor, daha koyu da olmuyor. Ben yumurtlamadım mı acaba ya. Benim şimdiye canım deli gibi tatlı isterdi, o da yok. Bari günümde gelsin hastalık, valla kafa gitti benim yine. Piskiyatra gidesim var.
Sen mi kırıcam yaptımtabiki silik çizgi. Benim anlamadığım regliye yakın geçen ay yok gibiydi. Bu hep aynı koyulukta ama Pik de olmuyor, daha koyu da olmuyor. Ben yumurtlamadım mı acaba ya. Benim şimdiye canım deli gibi tatlı isterdi, o da yok. Bari günümde gelsin hastalık, valla kafa gitti benim yine. Piskiyatra gidesim var.
Canım bunun pik sayılması için t nin de c kadar koyu olması, ya da daha koyu olması lazım. Benim hep bı koyulukta çıkıyor. Kullanırken de max yazan yere kadar idrara batırıp 20 sn. Sonrada 10 dk bekliyoruz okumak için. Testlerin geldiyse yapsana bir çok merak ettimDaha ne olsun kopkoyu. Sabah erken gebelik dene.
Canım bunun pik sayılması için t nin de c kadar koyu olması, ya da daha koyu olması lazım. Benim hep bı koyulukta çıkıyor. Kullanırken de max yazan yere kadar idrara batırıp 20 sn. Sonrada 10 dk bekliyoruz okumak için. Testlerin geldiyse yapsana bir çok merak ettimseninki nasıl çıkacak
Ah canımKuzum 2 bardak cay kana kanada su ictim.ama bu aksam ovulasyon denicem gerci zaten reglim geldi ama seni mi kircam .zaten test manyagi olduk![]()