- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #31.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum teşekkür ederim, keşke de koyu çıksaydı senin. Sanki ama 10 dk beklememişsin gibi. O sürede oturuyor rengi.benimkine de anlam veremedim gerçekten. Adete kadar denerim artık. Belki hormonlardandırKuzum bak hem hcg hem lh yaptim . Hcg zaten tırt ama lh da silik. Bence sende var. Hadi insallahEki Görüntüle 2549655
Kuzum teşekkür ederim, keşke de koyu çıksaydı senin. Sanki ama 10 dk beklememişsin gibi. O sürede oturuyor rengi.benimkine de anlam veremedim gerçekten. Adete kadar denerim artık. Belki hormonlardandır
Bana öyle gelmiş demek ki. Aynen öyle millet çat çat kalıo. Onların adına seviniyorum tabi ama içimde buruluyor. Yani ben elimden geleni yaprım, aşılama tüp bebek Denerim. Ama şu an piskolojim buna hazır değilYok kuzum hatta oglan okuldan geldi onu almaya gidip gelip cektim resmini. Kismet degilmis.biraz önce apartmana girerken bir kadin gördüm 2 tane cocugu vardi birde karni burnunda hamileydi nasil ozendim anlatamam. Herkes istediginde hamile kaliyor ben 3 yildir cirpiniyorum
Canım merhaba pek girmedim son zamanlarda, şimdi gördüm etiketi. Doğum yaptım canım çok şükür 4 ekimdeA AloeeVeraa dogum yaptı mi en son hamileydii
Ben 1 yılda şunu öğrendim, olacaksa oluyor arkadaşım. O eksik bu eksik 4 ay hasta olmayıp hamile kalan bile var. Nasip de varsa oluyor. Tabi etkisi olabilir, tadavinin düzgün yapılmasında senin için fayda var. Bende de D vitamini eksik, ona ilaç kullandırıyor doktorkızlar günaydın daha önceden de yazmıştım bende ama bu sefer farklı bir sorum ve sorunum var aynı konudan muzdarip olan arkadaşlarım varmıdır acaba sayfada varsa bana cevap verebilirmi..
benim kansızlığa bağlı demir eksikliğim var hemde en alt seviyelerde şuan serum şeklinde her hafta takviye alıyorum bu gebeliğe engel olmuş olabilirmi bizde yaklaşık 1 buçuk senedir istiyorum bi sorun çıkmadı her şeyi denedik rahim filmi dahi çektirdim ama temiz eşimde testlerini yaptırdı sağlam ama bu kansızlığa bağlı demir eksikliği yüzünden olabilirmi sizce kan değerlerimin normale dönmesini bekliyorum şuan sizinde bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
orası da öyle tabi ki Allahın işi biz tedbirimizi alalımda sonucunu Rabbim belirlesin saadece bu konudan dolayı bi olayı falan olan varmı diye merak ettim işte insan herşeyden umut bekliyoBen 1 yılda şunu öğrendim, olacaksa oluyor arkadaşım. O eksik bu eksik 4 ay hasta olmayıp hamile kalan bile var. Nasip de varsa oluyor. Tabi etkisi olabilir, tadavinin düzgün yapılmasında senin için fayda var. Bende de D vitamini eksik, ona ilaç kullandırıyor doktor
Ah beklemez mi, hani o düzelince tüm sorun kalkar diye bir umut arıyoruz. Tabi onun da etkisi olabilir, herşey ihtimal:) hem önce sen iyi olmalısın ki bebiş iyi olsunorası da öyle tabi ki Allahın işi biz tedbirimizi alalımda sonucunu Rabbim belirlesin saadece bu konudan dolayı bi olayı falan olan varmı diye merak ettim işte insan herşeyden umut bekliyo
Allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinCanım merhaba pek girmedim son zamanlarda, şimdi gördüm etiketi. Doğum yaptım canım çok şükür 4 ekimde
Amiin canım çok teşekkür ederimAllah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Amiin canım çok teşekkür ederimsizler nasılsınız, durumlar nasıl pek takip edemiyorum
[/QUreOTE]
Ben halen bekliyorum 1 aşılama yaptırdım tutmadı bir süre bekliyeceğim olursa olur artık
Nasıl oldu canım neye göre kısır dediler Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar. Geçen ay kısırlık teşhisi koydular bu ay hamile olduğumu öğrendim.
İlk otriville kullanarak gebe kalmıştım. Hacettepe de bi prof koydu teşhisi. 1 yıl hiç korunmadan gebe kalmamıştım.Nasıl oldu canım neye göre kısır dediler Allah kucağına almayı nasip etsin