Ovitrelle çatlatma iğnesi oldum acaba hamilelik belirtileri kaç gün sonra ortaya çıkar

Bir umut olsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
47
18
38
30
Arkadaşlar 6 temmuz ovitrelle çatlatma ignesi oldum bugun 14 gün oldu acaba hamilelik testte çıkar mı bide belirtiler neler. Benim 1 haftadır sol kasıgım agrıyor gögüs uçlarım dokununca aşırı sızlıyor bide gögüs uclarında beyaz kabarcıklar çıktı 3-4 gündür

İdrarda bilmem ama kanda kesin çıkar .bnde adetime Bikaç gün kala göğüs agrısı ve dolgunluk vardı ishal vardı kasıkalrım Nadiren ağrırdı .en önemlisi tuhafıma gitti ama göğüs etrafında yeşil damarlar belirginleşti

14 ila 18 gün sonra test yapıldığında kesin sonuç alırsınız kam testinde

Evet benimde damarlarım baya belirgin ama yinede umut etmek istemiyorum yine hayal kırıklığı olur diye dünden beri sol kasıgımdaki agrışar arttı sanki adet sancısı gibi

Evet benimde damarlarım baya belirgin ama yinede umut etmek istemiyorum yine hayal kırıklığı olur diye dünden beri sol kasıgımdaki agrışar arttı sanki adet sancısı gibi
Bence o zmn idrar testinde kesin çıkar .bn adetimden iki gün geçince idrarla öğrendim ama senin belirtiler var bayagı

İnşallh pazartesi ilk işim kan vermek olacak aşırı Bi umut var içimde sanki bu ay olacak gibi eşimde bişey diyemiyorm onuda boşa umutlandırmamak için
Evet bencede cnm eşine bişey söyleme hatta Pazartesi ondan habersiz gidip sağlık ocağında kan ver sonucu öğrenirsen süpriz yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…