- 23 Mart 2021
- 78
- 12
- 8
- 28
Doktorum 14 gün bekle dedi ilk 36, 40 saat değerlendirmek lazımmıs nasip beklıyorum test yapma yanılırsın beklememız lazımBende 22martta igne yaptim kendime ne zaman yapicaksin testi? Ben cokta umitli deyilim degerlendirmeyi iyi yapamadim igneden onceki gece birde igneden 2gun sonra oldu. Napsam test yapsammi
Kasık ve bel ağrısı oldu bende de ama iğne etkisidir diye heyecanlanmıyorumCanım bende var ya ama iğneye bağlıyorum tüm belirtileri. İlk 3 gün kasık ağrılarım oldu sonra ara ara giren ani harekette batan kasık ağrılarım oluyo. Yine 2-3 gündür zaman zaman adet olacakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor. Beyaz Akıntım çok var, çok nadir sarı oluyor 2gündür ani ateş basması yaşıyorum. Hemde 2dk önce üşürken bi yanda yanıyorumbide yine 2 gündür çok susuyorum 5dk da bi susuyorum resmen. Hormon ilaçları mahvetti sanırım iğneyi olduğum günden beri de şişkinlik ve afedersiniz gazım eksik olmadı. Sende ne var ne yok canım? Bu arada test yapmaya başladım bugün silikleştiğini görmek istediğim için ne zaman iğnenin etkisi geçecek diye ay bu aydan çok umutluyum neden acaba 17 ay sonunda Rabbim hepimizin tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşllah
Bende çok merak ediyorum ya bide iğne etkisi olur pozitif boşuna sevınmek te kötüBnimde ilk defa çatlatma iğnesi oldu 22 martta simdi sabırsızlanıyorum doktor 12 gün sonra yap test dedi ama günler geçmiyor
İnş hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur 14 gün sonra herkes sonucu yaZsınkızlar bnde 22 martta iğne vuruldum bugun 8 gün sabırsızlanıyorum doktorum 12 .gün test yapabilirsin dedi ilk iğne vuruluşum 6 aydır deniyoruz insallah hamişş kalırız canlar
insallah fatmacım valla hastaneye gştmek o koltuk sıktı artık bn bide sabırsızım cok eşinizde tahlil yaptırdımı hiç :)İnş hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur 14 gün sonra herkes sonucu yaZsın
Yaptırdı canım evet bir sıkıntı görülmedi cok şükürinsallah fatmacım valla hastaneye gştmek o koltuk sıktı artık bn bide sabırsızım cok eşinizde tahlil yaptırdımı hiç :)
bnde bu ay olmassa yaptırcaz insallah ya olurdaYaptırdı canım evet bir sıkıntı görülmedi cok şükür
2yıldırbnde bu ay olmassa yaptırcaz insallah ya olurdasizkaç aydır düşünüyosunuz fatmacım
Tiroid hastasıyım o yüzden sıkıntılı benım2yıldır
rabbim şifa versin bnmde insülin direncim yüksek cıktı hap verdi doktor bakalım nasipTiroid hastasıyım o yüzden sıkıntılı benım
İnşallah hepimize şifa versinrabbim şifa versin bnmde insülin direncim yüksek cıktı hap verdi doktor bakalım nasip
insallah canım güzel haberlerimiz olur :)Selam kızlar benimde bu ay ikinci otrivelle + femara kullanışım bat 22 nisan inşallah nisan bize bekledigimiz güzel mucizeyi verir
amin canım 8. gün benim günler geçmiyor ya sabırsızım okumadığım sayfa kalmadıİnşallah hepimize şifa versin
Benımde 8.günüminsallah canım güzel haberlerimiz olur :)amin canım 8. gün benim günler geçmiyor ya sabırsızım okumadığım sayfa kalmadı
yaa ikimizinde aynı ne güzel pazar test yapalım bakalım :)Benımde 8.günüm
Benım adetim düzenliydi tiroid ilacı geciktrıyor doktor bi yan etkı olmaz dedi ama korkuyorum yinedeyaa ikimizinde aynı ne güzel pazar test yapalım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?