Ovitrelle(çatlatma iğnesi) yaptıranlar, beraber gün sayalım mııı

Bende adet Olcam sanırım kasıklarıma ara ara sancı giriyo 24 u normal adet tarihim buarada erken gebelik testi yaptım sonuç negatif
hangi testi yaptın benimde 22 si normal adet tarihim. çok merak ediyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu arada erken yaptığın için negatif çıkmış olabilir hala umut var

hangi testi yaptın benimde 22 si normal adet tarihim. çok merak ediyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu arada erken yaptığın için negatif çıkmış olabilir hala umut var
Pek sanmıyorum umut olduğunu ilkkez aldım test ismini hatırlamıyorum ama adetten 6 gün öncesinde yapıldığında çıkıyormuş sonuç. 2 3 gün kalmış sabret

Pek sanmıyorum umut olduğunu ilkkez aldım test ismini hatırlamıyorum ama adetten 6 gün öncesinde yapıldığında çıkıyormuş sonuç. 2 3 gün kalmış sabret
Benimde ilk hamileliğimde testler negatif çıkmıştı o yüzden dedim. Sonradan ögrendim ama tabi Hamile olmak yetmiyor malesef Allah hepimize huzurlu hamilelik sağlıklı bebek versin. Ben ilk hamileliğimde 5 aylık kaybettim. Hamile kaldım kalamadım üzüntüsünden çok daha acı.

Allah sağlıkla hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin bian önce olsun inşallah:)

kızlar otriville sonrası kacinci gundesiniz? birde adet olanlar iğnenin kaçıncı günü oldu acaba

Ben bugün adet oluyorum çok sancim var 5 eylülde yaptırmıştım ovitrelle geçen ay 24 ünde adet olmuştum

ben bugün 14. gündeyim, adet olmadım, olacağıma dair bir belirti de yok gibi, ama test de negatif

İnşallah olur canım. Ben bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum sonucu bekliyorum. 14. Gün.

bugün iğnenin 8. günü, ve benim geçen ay gibi bir kasık ağrım var, ara ara belime de vuruyor inceden. ama geçen ay bir şey çıkmamıştı bu ağrılardan o yüzden bu ay pek takmıyorum. geçen aya göre farklı olan kendimde inanılmaz bir yorgunluk hissediyorum, öğleden sonraları esneyerek geçiyor. şu an ateşim çıkacakmış gibi hissediyorum mesela. düşünmekten çıldırıcam sanırım

Benimde 8.günüm bugün. 2.denemem. İnşallah tutar

Kızlar ben iğnenin 15. Günü idrar testi yaptım negatif. Dün sabah 1 damla kırmızı leke geldi. Hasta oluyorum diye ped koydum.ped temiz. Dinden beri peçeteye kahverengi çok az leke geliyor. Başka da yok. Akşam ılık duş aldım sökülür diye sabah kalktım yine birşey yok. İlaçtan iğneden olur mu ki böyle acaba.

Belki yerleşme kanamasıdır. İnşallahda öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…