Canim peki birliktelikten sonra özellikle oluyor dedin mi doktora belki iliskiyi yasaklar bir müddet kaç haftaliksinEvet düşük riski olmaması icinmis. Daha önce düşük olmadı benim ama verdi yinede ilaçların biri bitmeden diğeri başlıyor zaten. Buarada bişey sormak istiyorum çok ciddi kramp gibi sancılarım var kasiklarim da bacaklarımı zor hareket ettiriyorum doktorumu arayıp söyledim minoset icebilirsin dedi ama normalmi bukadar anlamadım çok fazla oluyo özellikle birliktelikten sonra çok oluyo sizde de varmi ?
P.tesi günü catlatma ignesi yaptirdim ertesi gün başladı ağrılar doktor yaptirmadan once söylemişti sağ ve solda 4 er tane büyümüş yumurtam varmış oyüzden sancı ve kramp gibi olabilir onlar baskı yapar minoset icebilirsin sadece demişti aradigimda da belirttim normal dedi kist ten şüphelendim inşallah değildir ağrı icib kontrole cagirmadi gelmene gerek yok dedi bayram sonrası kontrolüm var 11 inde de progestan a başlıcakmisim 12 gün kullanıcamCanim peki birliktelikten sonra özellikle oluyor dedin mi doktora belki iliskiyi yasaklar bir müddet kaç haftaliksin
Anladım yumurtan fazlaymis normal o zaman baskı yapmasi .. sana ilişki suresini nasıl verdi doktor iğne ertesi sonrada gün aşırı miP.tesi günü catlatma ignesi yaptirdim ertesi gün başladı ağrılar doktor yaptirmadan once söylemişti sağ ve solda 4 er tane büyümüş yumurtam varmış oyüzden sancı ve kramp gibi olabilir onlar baskı yapar minoset icebilirsin sadece demişti aradigimda da belirttim normal dedi kist ten şüphelendim inşallah değildir ağrı icib kontrole cagirmadi gelmene gerek yok dedi bayram sonrası kontrolüm var 11 inde de progestan a başlıcakmisim 12 gün kullanıcam
Evet bugün dinlen yarın birlikte olun sonra gün aşırı dedi.Anladım yumurtan fazlaymis normal o zaman baskı yapmasi .. sana ilişki suresini nasıl verdi doktor iğne ertesi sonrada gün aşırı mi
Selam herkese insallah guzel haberler aliriz birsey sorucam igneden sonra Surekli birliktelik lazimmi biz o saati kacirmayalim diye hep tetikteyiz sonrada ayaklarimi duvara kaldiriyotum siz yapiyormusunuz yoksa sacma birseymi
Bende yapmadım test yapmicam da galiba hamilelik hissetmiyorum hiç kendimdeSelam kızlar test yapan sonuc alan varmı benım 11.gun ama korkuyorum test yapmaya
Umudunu kaybetme hayırlısı olsun yazılarda okuyorum negatif çıkıp sonra pozitif e döndü diye yazıyorlar ?Bende test yaptım catlatmamın 11.gunu olmamış hayırlısı olsun
İlk kullanisin mi buradaBende test yaptım catlatmamın 11.gunu olmamış hayırlısı olsun
Aminn insallah benim de ilk kullanisim isteyen herkese nasip olsun inşallahİnşallah dedığın gibi olur evet ılk yapısım. Hakkı'mda ne hayırlıysa o nasip olsun inşallah inşallah bekleyen herkes ve banada nasıp olur
Doktoruna sor istersen ama iğneyi kullanan kişiler yazmıştı bazen erken adet olabiliyor diye yada gecSelam kızlar ben bugun adet oldum normal adet günüm ayın 27si olmalıydı neden bukadar çabuk oldu catlatmanın 12.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?