ayın 9 unda çatlatma iğnesi oldum Pazartesi kan testi verdim negatif maalesef ikinci denemem di bugün 16.günüm regl olmayı bekliyorum artık.11-12-13. Günlerde olanlar test yaptınız mı sonuçlarınız nedir
Sizin kaçıncı gününüz test yaptınız mı11-12-13. Günlerde olanlar test yaptınız mı sonuçlarınız nedir
Bugün idrar testi yapsaydınız tekrarayın 9 unda çatlatma iğnesi oldum Pazartesi kan testi verdim negatif maalesef ikinci denemem di bugün 16.günüm regl olmayı bekliyorum artık.
Kan testin de direk 0 I görünce umudumu kestim açıkçası tekrar yükselirmiki.Bugün idrar testi yapsaydınız tekrar
Evet yükselme ihtimali var tabiki. Belki iğnenin etkisi geçti, sizi umutlandırmak istemem. İsterseniz adet olmayı bekleyin 2/3 gün dahaKan testin de direk 0 I görünce umudumu kestim açıkçası tekrar yükselirmiki.
Ya aslında yükselme ihtimalinini de düşünmedim değil fazla umutlanmak istemedim 0 I görünce çok üzüldüm çünkü bakalım inşallah yükselmiştir bugün akşam test yapim bi yükselmediysede yapcak bişi yok hayırlısı umudum yok çünkü. Sizin kaçıncı denemenizEvet yükselme ihtimali var tabiki. Belki iğnenin etkisi geçti, sizi umutlandırmak istemem. İsterseniz adet olmayı bekleyin 2/3 gün daha
2. BuYa aslında yükselme ihtimalinini de düşünmedim değil fazla umutlanmak istemedim 0 I görünce çok üzüldüm çünkü bakalım inşallah yükselmiştir bugün akşam test yapim bi yükselmediysede yapcak bişi yok hayırlısı umudum yok çünkü. Sizin kaçıncı denemeniz
İnşallah olur bu ay belirtileriniz varmı
12. Günüm bir şeyim yok öyle ara ara bi adet olacakmışım gibi 5-10 saniyelik ağrı giriyorİnşallah olur bu ay belirtileriniz varmı
İnşallah benim de döner bu ikinci iğne çok fazla belirtilerim var akıntı göğüs hassasiyeti kasıklarda ağrı halsizlik reglede iki gün var.Ben mayıs ayında yaptırmıştım, tam 14. Günde artık çizgi görünmeyecek kadar azdı. Yani vücuttan benim 14 günde atıldı. Hamile kalmadım ama tam 14. Günde pozitife dönen de çok okudum burada
Ben mayıs ayında yaptırmıştım, tam 14. Günde artık çizgi görünmeyecek kadar azdı. Yani vücuttan benim 14 günde atıldı. Hamile kalmadım ama tam 14. Günde pozitife dönen de çok okudum burada.
Ozaman 15.gun de tam 0 lanmamıştı sizin bünyeye göre değişiyor demekki.Benim önceki denememde bile 15. Gün beta çıkmıştı kanımda, 8 falandı. 17. Gün adet oldum
Evet değişiyor, cuma idrar testi yaparım biOzaman 15.gun de tam 0 lanmamıştı sizin bünyeye göre değişiyor demekki.
Tam hangi gün çatladığını biliyor musunuz? Mesela benim çatlatma iğnesi vurulduktan 2 gün sonra çok şiddetli bir ağrıyla çatlamam olmuştu.İnşallah benim de döner bu ikinci iğne çok fazla belirtilerim var akıntı göğüs hassasiyeti kasıklarda ağrı halsizlik reglede iki gün var.
11.ci gün yani 11 Eylül de çatladıgını düşünüyorum çok ağrım oldu çünkü ve akıntım vardı renksiz 9 eylülde yapıldı iğneTam hangi gün çatladığını biliyor musunuz? Mesela benim çatlatma iğnesi vurulduktan 2 gün sonra çok şiddetli bir ağrıyla çatlamam olmuştu.
Yumurta geliştiği olarak ne kullandınız ?Evet değişiyor, cuma idrar testi yaparım
Gonalf ama yumurtam çatladı mı acaba diye tedirginim akıntım olmadıYumurta geliştiği olarak ne kullandınız ?
Ağrınız oldumu ve yanında duphaston veya progestan yazdımıGonalf ama yumurtam çatladı mı acaba diye tedirginim akıntım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?