- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 103
- 34
- Konu Sahibi Efnannnnnnnnnnnnnm
-
Canım bende bu ay 2 tane vuruldum ama aynı anda aynı saatte seninki gibi ayrı ayrı olmadı yani , geçmiş olsun 26 aralıkta iğne tarihim benim doktor 14 gün geçsin kan testine git demiştiKizlar ben bu ay femara gonalf450 ve ovitrelle iğne vuruldum.İgnemin 9.gunu fakat ilk ovitrelle ignemi Çarşamba sabah 9da oldum 36saat sonra ilişki oldu ve pazar günü 9da bı tane daha ovitrelle olmamı istedi doktorum onuda vurdum.Kasiklarimda ve belimde ağrı var ara ara adet olucam sanırım yine mi olmadı hamilelik siz neler yaşadınız.Bana sanırım 2.ovitrelleyi kist olmasın diye vurdurdu.
Kacinci günün canım benim adet olcak gibi ağrılarım var umudum kalmadı pekCanım bende bu ay 2 tane vuruldum ama aynı anda aynı saatte seninki gibi ayrı ayrı olmadı yani , geçmiş olsun 26 aralıkta iğne tarihim benim doktor 14 gün geçsin kan testine git demişti
İğne hariç 5.günüm canım. İğnenin etkisi daha geçmemiş olabilir aynen en az bi 14-15 gün geçmeden ben test yapmam negatif görmekten gına geldi geçen aylardaKacinci günün canım benim adet olcak gibi ağrılarım var umudum kalmadı pekidrar testleri baya koyu çıkıyor iğnenin etkisi de geçmedi halen
Sorma bana da artık pco hastasıyım ben 3tane gebelik yaşadım tüp bebekle kalpleri durdu şimdi bı kezde bu tedaviyi denemek istedim ama hiç umut yokİğne hariç 5.günüm canım. İğnenin etkisi daha geçmemiş olabilir aynen en az bi 14-15 gün geçmeden ben test yapmam negatif görmekten gına geldi geçen aylarda
Bende de pco var canım olumsuz düşünme lütfen bebişlerimiz bizi bekliyorSorma bana da artık pco hastasıyım ben 3tane gebelik yaşadım tüp bebekle kalpleri durdu şimdi bı kezde bu tedaviyi denemek istedim ama hiç umut yok
İns öyle olur balım burda 2mizde birbirimize güzel haberleri veririzBende de pco var canım olumsuz düşünme lütfen bebişlerimiz bizi bekliyor
Tahlil yaptırdın mı var mı gebelik? Bende 24unde vuruldum igneyiBende 4unde vericem kan öyle söyledi doktor ama bilmiyorum ptesi vermeyi düşünüyorum ben
Negatif canım reglu oldum.malesefTahlil yaptırdın mı var mı gebelik? Bende 24unde vuruldum igneyi
BendeNegatif canım reglu oldum.malesef
Ben alt üst oldum ya kendimi çok inandirmistim hamileliğe nasıl toplanırim bilmiyorum
İnsan her ay olcak ümidiyle bekliyo ama bi yandan da pozitif cıkmayacagına neredeyse %100 emin oluyorum test yaparken, bide igne denedim diye belki bi ihtimal dedim ama yine yokBen alt üst oldum ya kendimi çok inandirmistim hamileliğe nasıl toplanırim bilmiyorum
Ben alt üst oldum ya kendimi çok inandirmistim hamileliğe nasıl toplanırim bilmiyorum
Aynen öyle canım artık dayancak gücüm kalmadı benimde ne yapcaz bilmiyorum çok üzülüyorum bu duruma ya millet üst üste çocuk yapıyorİnsan her ay olcak ümidiyle bekliyo ama bi yandan da pozitif cıkmayacagına neredeyse %100 emin oluyorum test yaparken, bide igne denedim diye belki bi ihtimal dedim ama yine yok
Evet benimde etrafımda inan ki cok, her ay yeni bi haber alıyorum demorolize ediyor budaBen alt üst oldum ya kendimi çok inandirmistim hamileliğe nasıl toplanırim bilmiyorum
Aynen öyle canım artık dayancak gücüm kalmadı benimde ne yapcaz bilmiyorum çok üzülüyorum bu duruma ya millet üst üste çocuk yapıyor
Aynen öyle canım beklemekten başka çaremiz yok malesefEvet benimde etrafımda inan ki cok, her ay yeni bi haber alıyorum demorolize ediyor buda
14.gun adet oluyorsun canım zaten eğer gebelik olmazsa hiç şaşmaz kist olmadığı zaman erken yapma yalancı gebelik oluyor ben bu ay hep pozitif gördüm kasette kip kırmızı kan verdim gebelik olabilir denildi ama gün geçtikçe düştü beta HCGKızlar bende ilk iğnemi 13 ocakta oldum. Doktor 13. Akşamı ve 14. Akşamı ilişki dedi sonra regl zamanını beklicez eğer regl olursan gel olmazsan yine gel dedi. Gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor.
Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah14.gun adet oluyorsun canım zaten eğer gebelik olmazsa hiç şaşmaz kist olmadığı zaman erken yapma yalancı gebelik oluyor ben bu ay hep pozitif gördüm kasette kip kırmızı kan verdim gebelik olabilir denildi ama gün geçtikçe düştü beta HCG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?