- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 103
- 34
- Konu Sahibi Efnannnnnnnnnnnnnm
-
Amin canım umarım güzel sonuç alırsın sıkıntı ne sizdeAllah hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallahsabırsızlıkla bekleyeceğim
Pcos’um var maalesef ve evlendikten sonra çıktı ya da ben o dönem farkettim. Regl düzenim hep normal hiç aylarca gecikme yaşamadım. 30 günde bir oluyorum.Amin canım umarım güzel sonuç alırsın sıkıntı ne sizde
Aynen bende MalesefPcos’um var maalesef ve evlendikten sonra çıktı ya da ben o dönem farkettim. Regl düzenim hep normal hiç aylarca gecikme yaşamadım. 30 günde bir oluyorum.
Kızlar bende ilk iğnemi 13 ocakta oldum. Doktor 13. Akşamı ve 14. Akşamı ilişki dedi sonra regl zamanını beklicez eğer regl olursan gel olmazsan yine gel dedi. Gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor.
Ne yaptın canım nas.gidiyor bekleyiş var mı belirti test yaptın mı hiç
Hadi hayırlısı canım hakkinda 27sinde belli olur zaten 14gun geçinceBüyük bir heyecanla bekliyorum. Henüz test yapmadım. 14. Günü bekliyorum. Bugün saat 12 yi geçtiği için 10. Günüm olmuş oluyortek belirtim şu an için sanki regl olacakmışım gibi ara ara sızlama ağrı gibi oluyor. Belirtiden sayılır mı bilmiyorum bi umut işte
İdrar testinde mi belli olur peki yoksa kan testinde miHadi hayırlısı canım hakkinda 27sinde belli olur zaten 14gun geçince
Direk kanda çıkar canım idrar yanıltıyor ben idrarda hep pozitif gördüm ama sonucum negatifti.İdrar da görmek için takip yapman lazım şuan çift çizgi çıkar iğnenin etkisinden dolayı bunun siliklesmesini bekliyceksn sonra tekrar çift çizgi oluşunu ama en temizi kan diğer türlü umutlaniyor insan sonra kan verince hüsrana uğruyorsnİdrar testinde mi belli olur peki yoksa kan testinde mi
Bugün 12. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisi falan kalmamış sonuçta negatif. 14. Gün bir daha yapıcam testi ama o kadar mutsuzum ki ve test sonucunu gördüğüm an o kadar alışmışım ki negatif görmeye nötr kaldım. Üzülemedim bile ama mutsuzum şuanDirek kanda çıkar canım idrar yanıltıyor ben idrarda hep pozitif gördüm ama sonucum negatifti.İdrar da görmek için takip yapman lazım şuan çift çizgi çıkar iğnenin etkisinden dolayı bunun siliklesmesini bekliyceksn sonra tekrar çift çizgi oluşunu ama en temizi kan diğer türlü umutlaniyor insan sonra kan verince hüsrana uğruyorsn
Hayır canım uzulcek bişey yok bunda ki iğnenin etkisini çabuk atıyorsun demek ki daha henüz hiç bişey bitmiş değil belki de hamissin belli olmaz o hemen karamsar olma istersen yarın kan çıkar kandaBugün 12. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisi falan kalmamış sonuçta negatif. 14. Gün bir daha yapıcam testi ama o kadar mutsuzum ki ve test sonucunu gördüğüm an o kadar alışmışım ki negatif görmeye nötr kaldım. Üzülemedim bile ama mutsuzum şuan
Ayy inşallah dediğiniz gibidir kanda test yaptırmak için regl günümü bekliyorum zaten doktorum regl olmazsan gel test yaparız demişti ben aceleci davranıyorumHayır canım uzulcek bişey yok bunda ki iğnenin etkisini çabuk atıyorsun demek ki daha henüz hiç bişey bitmiş değil belki de hamissin belli olmaz o hemen karamsar olma istersen yarın kan çıkar kanda
Reglu günün ne zaman ben hep iğnenin 14.gunu reglu oldum canım bu iğne böyle bı etki yapıyor.Sen 2sonra kan ver zaten kesin çıkar eğer döllenme oldu iseAyy inşallah dediğiniz gibidir kanda test yaptırmak için regl günümü bekliyorum zaten doktorum regl olmazsan gel test yaparız demişti ben aceleci davranıyorum
Regl günüm ayın 1inde 30 günde bir oluyorum normalde perşembe ya da cuma günü kan testi vereyim o haldeReglu günün ne zaman ben hep iğnenin 14.gunu reglu oldum canım bu iğne böyle bı etki yapıyor.Sen 2sonra kan ver zaten kesin çıkar eğer döllenme oldu ise
Ver canım biz doktorlardan daha tecrübeli olduk artık yillardirRegl günüm ayın 1inde 30 günde bir oluyorum normalde perşembe ya da cuma günü kan testi vereyim o halde
Haklısın valla her doktorun söyledikleri de aynı olmuyor saçma sapanVer canım biz doktorlardan daha tecrübeli olduk artık yillardir
Negatif çıkar korkusuyla kan vermedim henüz bugün 14. Günüm ama regl olmadım hala bi umut bekliyorum. Bugün eczaneden erken gebelik testi aldım yarın yapıcam bakalım zaten varsa çıkar diye düşünüyorum yoksa da ayın 1ine bir şey kalmadı bekliyorumozge2408 canım ne yaptn verdin mi kan
Bu güzel bişey canım reglu olmaman vardır ins bebiş kasette çıkar artık evet iğnenin etkisi gecmistirNegatif çıkar korkusuyla kan vermedim henüz bugün 14. Günüm ama regl olmadım hala bi umut bekliyorum. Bugün eczaneden erken gebelik testi aldım yarın yapıcam bakalım zaten varsa çıkar diye düşünüyorum yoksa da ayın 1ine bir şey kalmadı bekliyorum
Aslında bu sabah normal kaset test yaptım ama negatif çıktı. Bende daha normal regli döngüme 5 gün olduğu için erken gebelik testi aldım. Bazı yorumlarda görüyorum evde yapılan testlerde negatif çıkıp kan testinde pozitif gören. Siz ne yaptınız ? Gebelik varmıydı?Bu güzel bişey canım reglu olmaman vardır ins bebiş kasette çıkar artık evet iğnenin etkisi gecmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?