Ovitrelle iğne sonrası kizlarrrr

Büyük bir heyecanla bekliyorum. Henüz test yapmadım. 14. Günü bekliyorum. Bugün saat 12 yi geçtiği için 10. Günüm olmuş oluyor tek belirtim şu an için sanki regl olacakmışım gibi ara ara sızlama ağrı gibi oluyor. Belirtiden sayılır mı bilmiyorum bi umut işte

Hadi hayırlısı canım hakkinda 27sinde belli olur zaten 14gun geçince

İdrar testinde mi belli olur peki yoksa kan testinde mi
Direk kanda çıkar canım idrar yanıltıyor ben idrarda hep pozitif gördüm ama sonucum negatifti.İdrar da görmek için takip yapman lazım şuan çift çizgi çıkar iğnenin etkisinden dolayı bunun siliklesmesini bekliyceksn sonra tekrar çift çizgi oluşunu ama en temizi kan diğer türlü umutlaniyor insan sonra kan verince hüsrana uğruyorsn

Bugün 12. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisi falan kalmamış sonuçta negatif. 14. Gün bir daha yapıcam testi ama o kadar mutsuzum ki ve test sonucunu gördüğüm an o kadar alışmışım ki negatif görmeye nötr kaldım. Üzülemedim bile ama mutsuzum şuan

Hayır canım uzulcek bişey yok bunda ki iğnenin etkisini çabuk atıyorsun demek ki daha henüz hiç bişey bitmiş değil belki de hamissin belli olmaz o hemen karamsar olma istersen yarın kan çıkar kanda

Hayır canım uzulcek bişey yok bunda ki iğnenin etkisini çabuk atıyorsun demek ki daha henüz hiç bişey bitmiş değil belki de hamissin belli olmaz o hemen karamsar olma istersen yarın kan çıkar kanda
Ayy inşallah dediğiniz gibidir kanda test yaptırmak için regl günümü bekliyorum zaten doktorum regl olmazsan gel test yaparız demişti ben aceleci davranıyorum

Ayy inşallah dediğiniz gibidir kanda test yaptırmak için regl günümü bekliyorum zaten doktorum regl olmazsan gel test yaparız demişti ben aceleci davranıyorum
Reglu günün ne zaman ben hep iğnenin 14.gunu reglu oldum canım bu iğne böyle bı etki yapıyor.Sen 2sonra kan ver zaten kesin çıkar eğer döllenme oldu ise

Bu güzel bişey canım reglu olmaman vardır ins bebiş kasette çıkar artık evet iğnenin etkisi gecmistir

Bu güzel bişey canım reglu olmaman vardır ins bebiş kasette çıkar artık evet iğnenin etkisi gecmistir
Aslında bu sabah normal kaset test yaptım ama negatif çıktı. Bende daha normal regli döngüme 5 gün olduğu için erken gebelik testi aldım. Bazı yorumlarda görüyorum evde yapılan testlerde negatif çıkıp kan testinde pozitif gören. Siz ne yaptınız ? Gebelik varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…