Ovitrelle iğne sonrası kizlarrrr

Yok canım benim negatif olmuştu şuan da gebelik yok beklemedeyim ben.En doğrusu kan testi canım ozaman yada reglu zamanını bekle gecikirse kan verirsin Allah'ım hepmizi nasip etsin en kısa zamanda

Evet ben de biraz önce tecrübe ettim ayın 13 ünde çatlatma iğnemi vurdum ve biraz önce regl oldum.. tam 14 gün sonra.. ne kadar ümitle bekliyordum halbuki..

17. Gün olmuş oluyor yani aslında bugün ben tabi dün geç yattığım için gece 3-3:30 gibi gördüm çok tuhafım böyle dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Bı kaç güne atlaticaksin canım bu durumu ama ağla içini boşalt iice hayat bı şekilde devam ediyor içimiz kan aglasada ne yapabiliriz ki en azından sağlığımıza eslerimize şükür edip yaşamaya devam edicez en güzel yillarimizi izdiraba çeviriyoruz aslında hepimiz bı gün ölüp gidicez çocuğu olanda olmayanda ben kendimi böyle teselli ediyorum artık ve kocamla hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum elimden bişey gelmiyor çünkü sadece kendime yapıyorum diğer türlü etrafımda bir sürü çocuğu olup gözüme sokmaya çalışan var varsın yapsınlar bana rabbim yeter o görüyor göz yaşlarımizi ins içimize ferahlık versin en kısa zamanda bizleride sevindirsin evlat ile

Öyle tabi ki aslında şükredecek çok şey var kafaya takıp strese sokmaktan oluyor hersey. Bir şekilde negatif olacağını bilmeme rağmen yine de görünce ya da regl olunca kötü oldum bu sefer tedavisiz olmuyor e tedaviye başladım neden yine olmuyor diye söylenip duruyorum bazı insanlar şak diye hamile kalıyor nasıl oluyor bilmiyorum. Allah en iyisini bilir demekki zamanı var ya da hayırlısı değilmiş diyip sakinleştiriyorum kendimi ama nafile yani. Dediğin forma geliyorum şimdi Kafam dağılır.

Gel canım bizim gibi o kadar çok insan Var ki hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…