- Konu Sahibi Tuzluleblebi
Doktora görede çatlamanın 14. Günü bugun bekleyelim biraz daha dedi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ya çatlamayı mı hesaplamak gerekiyormuşDoktora görede çatlamanın 14. Günü bugun bekleyelim biraz daha dedi ama
Doktora görede çatlamanın 14. Günü bugun bekleyelim biraz daha dedi ama
Nasıl ya çatlamayı mı hesaplamak gerekiyormuş
Gitmeyi düşünüyorum ama birazda korkuyorum açıkçası negatif görmek biraz korkutuyor pazartesiye kadar beklesem mi diye düşünüyorumGenelde çatlamadan 14 gün sonra regli olunuyor
12- 16 gün deniliyor fakat çoğunluk 14 gün sonra oluyor
İlaç kullandığınız ay reglinizi bu şekilde hesaplamanız gerekiyor, doktorlar da öyle yapıyor
Sizinle geçen de konuşmuştuk
Yumurtanız zamanında çatladıysa beklenen regliniz dündü tabii bazen iğneye rağmen yumurta 36 saatte çatlamıyor
Ben 4 kez iğne vuruldum, ilk iki iğnemde yumurta 36 saat sonra çatlamadı, daha geç çatladı
Siz zamanında çatladığına eminseniz ki hissetmiştiniz hamileyseniz kanda çıkar çünkü gününüz dündü
Bugün için kan vereceğim demiştiniz
Gidecek misiniz
Ya umudum kalmadı test aldım son kullanma tarihi gecmiş C de oluşan çizgi bile 2 dk sonra çıktı sinirden hülme krizlerine girdşmBekle canım birkaç gün daha
Belki yumurta tam 36 saatte çatlamadı o yüzden daha regli gününe var
Birkaç gün daha olmazsan doktora gidersin
Bende yok halaBen de elendim kızlar reglim geldi![]()
İnşallah birkaç güne alırsın güzel haberiBende yok hala
İnşallah ya ama umut yokİnşallah birkaç güne alırsın güzel haberi
Her ay bir umutİnşallah ya ama umut yok
Merhaba beta sonucunuz çıktı mıHayırlısı olsun sizin için en kısa zamanda güzel haberi alırsınız umarımsağlık ocağında verdim bende dün kan ama doktor bir sürü şeye baktırmış kanda beta hariç hepsi çıktı ne zaman çıkar sonuç sizce
Hayır, sürekli bakıyorum ama çıkmıyorMerhaba beta sonucunuz çıktı mı
Çok ilginç benim sonuçlarım 1 saate falan çıkıyorduHayır, sürekli bakıyorum ama çıkmıyor
Sağlık ocağında ne zaman versem gece yarısı çıkıyordu cuma günü diye mi böyle oldu acabaÇok ilginç benim sonuçlarım 1 saate falan çıkıyordu
Cuma ile ilgisi olmaz bence. Çünkü sistemsel bir durum en azından e nabizda görünürdüSağlık ocağında ne zaman versem gece yarısı çıkıyordu cuma günü diye mi böyle oldu acaba
İdrar testi hala silik çizgi mi pekiSağlık ocağında ne zaman versem gece yarısı çıkıyordu cuma günü diye mi böyle oldu acaba
Evet hala silik ama beta 3.72 den 2.7 ye düşmüş yarın 14. Günüm regl olmayı bekleyeceğim artık umudum kalmadıİdrar testi hala silik çizgi mi peki
Umarım bi sonraki ay için olur canım üzüldüm. Benim de doktor 17 aralık regl günü yazmış ama hiç belirti falan yok ne adat ne hamilelik benim de ümidim yok bekliyorum öyle. İğnenin etkisindeyken çok kafama takmıştım şu an normale döndüm hayırlısı vaktinde gelsin ne diyelimEvet hala silik ama beta 3.72 den 2.7 ye düşmüş yarın 14. Günüm regl olmayı bekleyeceğim artık umudum kalmadı
Hepimiz için güzel sonuçlar alacağımız bir yıl olsun 2026 bu yıl ne yaptıysam olmadı hayırlısı böylemiş diyorum artıkUmarım bi sonraki ay için olur canım üzüldüm. Benim de doktor 17 aralık regl günü yazmış ama hiç belirti falan yok ne adat ne hamilelik benim de ümidim yok bekliyorum öyle. İğnenin etkisindeyken çok kafama takmıştım şu an normale döndüm hayırlısı vaktinde gelsin ne diyelim