- Konu Sahibi Tuzluleblebi
-
İnşallah gerçekten pozitiftir dua edin lütfen12. Güne iğnenin etkisi bu kadar kalmaz bence, kan ile hamileliğini kesinleştir
Ben 12.test yaptım çift çizgiyi görmüştüm silikti bugün 14.günüm öglen yine test yaptım çok silik gördüm hala adet olmadım pazar gününden beri her an adet olacakmışım gibi bel karın kasık agrım var ara ara da mide bulantısı gebelik yoksa bugin regl olmam gerekmiyormuyeuGenelde çatlamadan 14 gün sonra regli olunuyor
12- 16 gün deniliyor fakat çoğunluk 14 gün sonra oluyor
İlaç kullandığınız ay reglinizi bu şekilde hesaplamanız gerekiyor, doktorlar da öyle yapıyor
Sizinle geçen de konuşmuştuk
Yumurtanız zamanında çatladıysa beklenen regliniz dündü tabii bazen iğneye rağmen yumurta 36 saatte çatlamıyor
Ben 4 kez iğne vuruldum, ilk iki iğnemde yumurta 36 saat sonra çatlamadı, daha geç çatladı
Siz zamanında çatladığına eminseniz ki hissetmiştiniz hamileyseniz kanda çıkar çünkü gününüz dündü
Bugün için kan vereceğim demiştiniz
Gidecek misiniz
Ben 12.test yaptım çift çizgiyi görmüştüm silikti bugün 14.günüm öglen yine test yaptım çok silik gördüm hala adet olmadım pazar gününden beri her an adet olacakmışım gibi bel karın kasık agrım var ara ara da mide bulantısı gebelik yoksa bugin regl olmam gerekmiyormuyeu
Şimdi verdim ya dayanamadım erken mi davrandım bilmiyorum11 Aralık’ta saat 12:00’de Ovitrelle vurulmuştunuz
Yumurta 36 saat sonra çatladıysa ve 14 gün sonra regl olunur genellemesine göre beklenen regliniz 26- 27 Aralık
Hafta sonu kan verebilirsiniz
Düşünüyor musunuz yoksa bir süre daha idrar testiyle mi takip edeceksiniz
Şimdi verdim ya dayanamadım erken mi davrandım bilmiyorum
Evet malesef negatif 2 çıktı değerSonuç çıktı mı
En garantisi iğneden sonra 14.güne kadar beklemek diyorlar bende bekleme sürecindeyimKızlar ovitrelle vurulduğumuz günü saymıyoruz değil mi.10 gün test yapılır mı yarın 10.günüm
En garantisi iğneden sonra 14.güne kadar beklemek diyorlar bende bekleme sürecindeyim
Ben ilk denememde 18. Gün adet oldum o yüzden kesin olmuyor doktorum 14. Güne kadar bekle kesin sonuç için dediÖyle ama zaten 14.günde adet günü
Hayır öyle düşünme kanama gelene kadar hep bir ümit vardırSanırım eleniyorum ben bugün iğneden sonra 10.günüm adet sancım başladı
ne yaptınız var mı bir sonuç?Sanırım eleniyorum ben bugün iğneden sonra 10.günüm adet sancım başladı
11.günüm çatlatma iğnesinin.sabah test yaptım maalesef tek çizgi.kuruma çizgisi oluştu yarım saat sonra .umut yokne yaptınız var mı bir sonuç?
Hayırlısı olsun sen yinede reglinin gelmesini bekle bakalım11.günüm çatlatma iğnesinin.sabah test yaptım maalesef tek çizgi.kuruma çizgisi oluştu yarım saat sonra .umut yok
Belkı kuruma degıldır ne marka11.günüm çatlatma iğnesinin.sabah test yaptım maalesef tek çizgi.kuruma çizgisi oluştu yarım saat sonra .umut yok
Kurumaydı hatta bi kaç saat sonra baktım hiç yok çizgi.awox markaydı kötü mü marka bilmiyorrumBelkı kuruma degıldır ne marka
Ben bugun yıne yaptım hıc bısey yok sanırım hamıle degılım oncekı mesajlara baktım 12 gün bıle cok silik cıkmıs oncekı hamılelıgımde bıde gec dollenme oldugu halde 13 gunde bıle cıkmıyorsa olmadı demekdırKurumaydı hatta bi kaç saat sonra baktım hiç yok çizgi.awox markaydı kötü mü marka bilmiyorrum
Ben de yaptım awox bembeyaz prodoctor da kurumma çizgisi oldu.12.gün artık silikte olsa çıkmalıydı sanki.zaten sancım da var.olmadı sağlık olsunBen bugun yıne yaptım hıc bısey yok sanırım hamıle degılım oncekı mesajlara baktım 12 gün bıle cok silik cıkmıs oncekı hamılelıgımde bıde gec dollenme oldugu halde 13 gunde bıle cıkmıyorsa olmadı demekdır
Benımde sancım yok ama olurum adet emınım hamıle olmadıgıma bır ay daha deneyıp bırakıcam ben tedavıyı rahım fılmı falan cekınmıcemBen de yaptım awox bembeyaz prodoctor da kurumma çizgisi oldu.12.gün artık silikte olsa çıkmalıydı sanki.zaten sancım da var.olmadı sağlık olsun