Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Ben 12.test yaptım çift çizgiyi görmüştüm silikti bugün 14.günüm öglen yine test yaptım çok silik gördüm hala adet olmadım pazar gününden beri her an adet olacakmışım gibi bel karın kasık agrım var ara ara da mide bulantısı gebelik yoksa bugin regl olmam gerekmiyormuyeu

11 Aralık’ta saat 12:00’de Ovitrelle vurulmuştunuz
Yumurta 36 saat sonra çatladıysa ve 14 gün sonra regl olunur genellemesine göre beklenen regliniz 26- 27 Aralık
Hafta sonu kan verebilirsiniz
Düşünüyor musunuz yoksa bir süre daha idrar testiyle mi takip edeceksiniz

Şimdi verdim ya dayanamadım erken mi davrandım bilmiyorum

Kızlar ovitrelle vurulduğumuz günü saymıyoruz değil mi.10 gün test yapılır mı yarın 10.günüm

Sanırım eleniyorum ben bugün iğneden sonra 10.günüm adet sancım başladı

Kurumaydı hatta bi kaç saat sonra baktım hiç yok çizgi.awox markaydı kötü mü marka bilmiyorrum
Ben bugun yıne yaptım hıc bısey yok sanırım hamıle degılım oncekı mesajlara baktım 12 gün bıle cok silik cıkmıs oncekı hamılelıgımde bıde gec dollenme oldugu halde 13 gunde bıle cıkmıyorsa olmadı demekdır

Ben de yaptım awox bembeyaz prodoctor da kurumma çizgisi oldu.12.gün artık silikte olsa çıkmalıydı sanki.zaten sancım da var.olmadı sağlık olsun

Ben de yaptım awox bembeyaz prodoctor da kurumma çizgisi oldu.12.gün artık silikte olsa çıkmalıydı sanki.zaten sancım da var.olmadı sağlık olsun
Benımde sancım yok ama olurum adet emınım hamıle olmadıgıma bır ay daha deneyıp bırakıcam ben tedavıyı rahım fılmı falan cekınmıcem

`