- 29 Haziran 2025
- 44
- 1
- 1
- 24
Ayyy cidden sonucunu o kadar çok merak ediyorum ki bir an önce gidip kan ver bakalım banada cesaret lazım bir türlü gidip kanı veremiyorum reglim de gelmediVeremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy cidden sonucunu o kadar çok merak ediyorum ki bir an önce gidip kan ver bakalım banada cesaret lazım bir türlü gidip kanı veremiyorum reglim de gelmediVeremedim
Normale göre bugun olmam gerekiyorAyyy cidden sonucunu o kadar çok merak ediyorum ki bir an önce gidip kan ver bakalım banada cesaret lazım bir türlü gidip kanı veremiyorum reglim de gelmedi
Sanırım senin gibi 18. Gün öğrencemO zaman sıra kan testine geldi
Bakalım hafta sonu da regl olmazsan kanda pozitif çıkar inşallah
Haberlerini bekliyoruz
İnşallah, 2 yıldır tedavi görüyorum. Bi çok kez ovitrelle oldum. Doktorum artık bütün tedavi yapıldı. Aşılama veya tüp bebek dedi. Ben yinede son kez bu ay tekrar tedavi istedim. 11-12. Gün sonucum ne çıktıysa değişmedi.Ama genelde 14-16 gün sonra bile yükselip öğrenen var regl olana kadar ümit vardır bence
Amin inşallahRabbimden duam hepimiz o güzel haberi alırız inşallah![]()
Sanırım senin gibi 18. Gün öğrencem![]()
Kızlar bir haftalık gebelik idrarda çıkmaz diyor doktorum benm ağrı çektiğim günlerde yerleşme olduysa idrar net olmamış olabilir dedi kan testi lazım dedi
Sen git kan ver en net sonuç öyle çıkarKızlar bir haftalık gebelik idrarda çıkmaz diyor doktorum benm ağrı çektiğim günlerde yerleşme olduysa idrar net olmamış olabilir dedi kan testi lazım dedi
Rabbimden ümit kesilmez herşey onun elinde inşallah güzel haberi alırsınİnşallah, 2 yıldır tedavi görüyorum. Bi çok kez ovitrelle oldum. Doktorum artık bütün tedavi yapıldı. Aşılama veya tüp bebek dedi. Ben yinede son kez bu ay tekrar tedavi istedim. 11-12. Gün sonucum ne çıktıysa değişmedi.
Yüksek ihtimal sanki gögüs uçlarımda büyüme koyulaşma var baya fark etmiş büyüme var ama ağrı sızı yok akıntımda hiç yok çok tuhaf normalde olurdu şuan hiç yokEvet canım doktorlar zaten idrar testini önermiyor
Önce kanda çıkıyor beta sonra idrarda
Hafta sonu mu kan vermeyi düşünüyorsun
Amin, teşekkür ederimRabbimden ümit kesilmez herşey onun elinde inşallah güzel haberi alırsın![]()
Ayyy ne yaptın kan vermeye gittin mi ?Yüksek ihtimal sanki gögüs uçlarımda büyüme koyulaşma var baya fark etmiş büyüme var ama ağrı sızı yok akıntımda hiç yok çok tuhaf normalde olurdu şuan hiç yok
Hayır ancak akşam şuan çalışıyorumAyyy ne yaptın kan vermeye gittin mi ?
Hadi hayırlısı ağrın felan ne durumdaHayır ancak akşam şuan çalışıyorum
Sıcak basması oluyor uyuklamalar oluyo bulantılar var gece bi sol kasıkta batma oldu ara arada çekmeler esnemeler geeginlikler oluyor akşamları çok yorgun oluyorum bacaklarım falan ağrıyor baş ağrısı var böyle tuhaf hiç akıntı yok amaHadi hayırlısı ağrın felan ne durumda
Sen ne zmn vuruldunAyyy cidden sonucunu o kadar çok merak ediyorum ki bir an önce gidip kan ver bakalım banada cesaret lazım bir türlü gidip kanı veremiyorum reglim de gelmedi
Benimde öyle sıcak basması uyku var ara ara belime kasıklarıma ağrı giriyor akıntım yoktu ama bugün başladı ancak reglim ha geldi ha gelecek diye birde negatif sonuç görürüm diye gidip kan veremiyorum yaSı
Sıcak basması oluyor uyuklamalar oluyo bulantılar var gece bi sol kasıkta batma oldu ara arada çekmeler esnemeler geeginlikler oluyor akşamları çok yorgun oluyorum bacaklarım falan ağrıyor baş ağrısı var böyle tuhaf hiç akıntı yok ama
26 kasım akşam 22.00 gibiSen ne zmn vuruldun