Ovitrelle iğnesi oldum

Daha olmadım ama yarık vermeyi düşünüyorum ama az önce sanki reglden önce gelen akıntı geldi. Sabaha bakalım devam etmese veririm artık.
Ben verdım yok sanırım
IMG_20250521_113405.webp

Kızlar ne durumdasınız benim bugün iğneden sonra 5.günüm hiç bir belirtim yok şuan sadece sağ kasık tarfında böyle doluluk hissi var arada batma gibi ama büyük bir ağrı yok daha erken biliyorum merakla bekliyorum

Kızlar ne durumdasınız benim bugün iğneden sonra 5.günüm hiç bir belirtim yok şuan sadece sağ kasık tarfında böyle doluluk hissi var arada batma gibi ama büyük bir ağrı yok daha erken biliyorum merakla bekliyorum
Evet daha erken iğnenin etkisi de zaten 10-14 gün arası sürüyormuş.

Benim de bugün iğneden sonra 6. Günüm normal test yaptım sadece bakmak için negatif çıktı normalde okuduğum yorumlarda hep pozitif görmüşler on gün boyunca bu normal mı yoksa tutmadıgı için mi :(
Yok canım demekki iğne hemen yükseltmemiş değerleri kesin yükselecek diye birşey yok sen yine de 12. Gün yap test 14. Gün kan ver şuan ben 6 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah

Ayy insallah guzel haber alırsın ben evde test yapmadım uzulmektenn korkuyorum bırde benım agrılarım falan gecto sadece alt gobegım hala şiş bırde goguslerim cok şiş birde üşüme bı sıcak basma gelıyor 5 dk da bı değiştiyor bı üşüyorum bı ateslenıyorum bu sekılde olan var mı ki
Yaaa bende iğne vuruldum 14. Gün kan verdikten sonra oldu dehşet bir sancı sonrasında çok çok az bir kanama sonra geçti devamı gelmedi adet oldum sandım çok üzüldüm sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına 🩷

Yaaa bende iğne vuruldum 14. Gün kan verdikten sonra oldu dehşet bir sancı sonrasında çok çok az bir kanama sonra geçti devamı gelmedi adet oldum sandım çok üzüldüm sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına 🩷
Cok sevındım canım Allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsın amin insallah hepimize isteyenlere nasıp etsın Allah'ım 😍

Yok canım demekki iğne hemen yükseltmemiş değerleri kesin yükselecek diye birşey yok sen yine de 12. Gün yap test 14. Gün kan ver şuan ben 6 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah
Adet oldum canım ikinci kez denemeye başladım inşaAllah olur rabbim senin de sağlıkla sıhhatle tamamlamanı nasip eylesin inşaAllah 😍 kaçıncı denemen de oldu

Back
X