- Konu Sahibi sengullllll
Daha olmadım ama yarık vermeyi düşünüyorum ama az önce sanki reglden önce gelen akıntı geldi. Sabaha bakalım devam etmese veririm artık.Testı yarın mı verıcektın canım ne yaptın adet oldun mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha olmadım ama yarık vermeyi düşünüyorum ama az önce sanki reglden önce gelen akıntı geldi. Sabaha bakalım devam etmese veririm artık.Testı yarın mı verıcektın canım ne yaptın adet oldun mu
Ben verdım yok sanırımDaha olmadım ama yarık vermeyi düşünüyorum ama az önce sanki reglden önce gelen akıntı geldi. Sabaha bakalım devam etmese veririm artık.
Maalesef canımBen verdım yok sanırım Eki Görüntüle 3594412
Evet daha erken iğnenin etkisi de zaten 10-14 gün arası sürüyormuş.Kızlar ne durumdasınız benim bugün iğneden sonra 5.günüm hiç bir belirtim yok şuan sadece sağ kasık tarfında böyle doluluk hissi var arada batma gibi ama büyük bir ağrı yok daha erken biliyorum merakla bekliyorum
Maalesef canımvalla bende regl olcam galiba az akıntım geldi sivilcem çıktı vücudum gergin o yüzden beklicem yaa
![]()
evet canım iğne etkisini takip ediyorumEvet daha erken iğnenin etkisi de zaten 10-14 gün arası sürüyormuş.
Bende bu sabah verdim çıkmadıBen verdım yok sanırım Eki Görüntüle 3594412
Bende bu sabah verdim çıkmadı![]()
Regl oldun mu ? Ben iğneyi 7 mayısta vuruldum sizin de 8 mayıs aramızda bir gün fark var. Ben daha olmadım.hayırlısı olsun
Kasıklarım cok agrıyor oldum olacam beklıyorum bendeRegl oldun mu ? Ben iğneyi 7 mayısta vuruldum sizin de 8 mayıs aramızda bir gün fark var. Ben daha olmadım.
Sizde bir sonuç yazmıyor hastaneden hastaneye değişiyor sanırsam. Bende 1.93 yazıyor.Kasıklarım cok agrıyor oldum olacam beklıyorum bende