Hayirli olsun maşallah. Bu Ovittrella iğnesi nekadar acaba hatirliyormusunuzBen klomen ve ovitrella ile hamile kaldım canım kasıklarimda özellikle ilk gün çok sancı oldu sonra baya hafifledi ilk ayda hemen pozitifi gördüm çok şükür..
74tl canımHayirli olsun maşallah. Bu Ovittrella iğnesi nekadar acaba hatirliyormusunuz
74 tl ye almıştım aralık 28 de canım. .Hayirli olsun maşallah. Bu Ovittrella iğnesi nekadar acaba hatirliyormusunuz
Teşekkürler, bu ne hız böyle Jet gibisin :) :)74 tl ye almıştım aralık 28 de canım. .
:))) kız sürekli giremiyorum tesadüf burdayım :)Teşekkürler, bu ne hız böyle Jet gibisin :) :)
Benim şansım o zaman:))) kız sürekli giremiyorum tesadüf burdayım :)
Teşekkürler çok74tl canım
Klomen kullandın mı canımTeşekkürler çok
Bugun yazdı yarın başla dedi canım. Adetim yarın 5.gün. iğne için bişi demedi ama tabi.sen kullandım mi hiç ben hayatımda ilk kez kullanacağımKlomen kullandın mı canım
Aynen öyle canim:) inşallah Şansın hep senle olur Wè bebeğine kavusursun:)Benim şansım o zaman
Amin inşallah...Aynen öyle canim:) inşallah Şansın hep senle olur Wè bebeğine kavusursun:)
Bende bu ay ilk defa kullandım cumartesi kontrolüm var canım hakkımız da hayırlısıBugun yazdı yarın başla dedi canım. Adetim yarın 5.gün. iğne için bişi demedi ama tabi.sen kullandım mi hiç ben hayatımda ilk kez kullanacağım
İnşallah gonlunuze göre gelişir hersey..Allahın izniyleBende bu ay ilk defa kullandım cumartesi kontrolüm var canım hakkımız da hayırlısı
İğneden kaç gün sonra test yaptnzBen klomen ve ovitrella ile hamile kaldım canım kasıklarimda özellikle ilk gün çok sancı oldu sonra baya hafifledi ilk ayda hemen pozitifi gördüm çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?