Ovitrelle ile hamile kalabilen var mı ?

Kızlar merhaba ben bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum , 28 şubat adet tarihimde ve 2-3 gün önceden sancım başlardı bu sefer öyle olmadı.

1 haftadır sol kasığımın attığını arada battığını hissediyorum 2-3 kez miğdem bulandı ve yumru gibi boğazımda takıldı.Afedersiniz 4-5 gündür ishal oldum.
2 gündürde idrarımı yaptıktan 1y dk felan sonra tekrar geliyor ve yapmadığım halde tekrar giriyorum.

26sında öğlen pembe leke geldi daha sonra kahverengi lekelere dönüştü.
27sinde biraz çoğalmaya başladı ve çok açık kırmızı ya yakın lekerde vardı arasında , akşama doğru bitmişti nerdeyse ve akşamdan sabaha kadar hiç olmadı.
28de ÇOK AZ 3-4 saatlik arayla oldu ve akşamdan diğer öğlene kadar olmadı.
Bugünse öğlen iki parmağım kadar oldu ve başka yok.

Benim durumumda olan varmı çoğunluk yerleşme kanaması diyor bana.Nasıl adet olduğumu biliyoeum adet gibi değil.Bir tanıdığım yeni doğum yaptı ona danıştım yerleşme kanamasıdır şuanda ne test yaparsan negatif çıkar dedi.Kan testi verdim negatif çıktı

Birbirimize yardımcı olalım kızlar

Aminn canım inşallahhh, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladınıı ..
Amin canım inşallah walla çok ugrastim hiç mucadeleyi birakmadim 3 kere üst üste düşük yaşadım yinede pes etmedim ama her ay umitlenmenin her ay belirsizliklerle beklemenin ne demek olduğunu iyi bilirim şimdi hamileligim normal gidio çok şükür. Hepinize çok dua ediyorum kızlar inanin gönülden ediyorum dualarimi

Ben 9 aylık evliyim şu anda tedavi görüyorum 2.ayinda klomen kullanicagim ama ben yoruldum ve bunaldim..sen çok kuvvetli ve mucadelecisin maşallah.. maşallah sana :)

Canım o belirtileri hali hazırda iğnede yapıyor olabilir önceki ay büyük hayal kırıklığı ile iğneden sonra tam 14. Gün adet oldum sen ayın kaçında iğne oldun?

Ben 9 aylık evliyim şu anda tedavi görüyorum 2.ayinda klomen kullanicagim ama ben yoruldum ve bunaldim..sen çok kuvvetli ve mucadelecisin maşallah.. maşallah sana :)
:) teşekkür ederim canım. Sende hiç pes etme elinden geldigince mücadele et inan bana olacaktır. Klomeni neden werdi sana pco mu var sende?

Canım o belirtileri hali hazırda iğnede yapıyor olabilir önceki ay büyük hayal kırıklığı ile iğneden sonra tam 14. Gün adet oldum sen ayın kaçında iğne oldun?
10 gün içerisinde etkisinin geçtiğini biliyorum.Vucudumuda tanıyorum canım adetim çok olmaya başladı evlendikten sonra şuanda günde 1 pedi bile doldurmuyor

10 gün içerisinde etkisinin geçtiğini biliyorum.Vucudumuda tanıyorum canım adetim çok olmaya başladı evlendikten sonra şuanda günde 1 pedi bile doldurmuyor

Aslında dediğin gini 10 günde geçmesi lazım o zaman 14 gün beklesen gebe cıksan iğne etkisinden değil ya sonuc da illa 5-6 günlük bebek oluyor bence de geçiyor olması laızm

Nolmalde özel bilgi hastanesine gidiyorum.Evime anasağlık yakın diyerek kan vermeye gittim ve negatif çıktı anasğlıktaki doğtor tamamen bitince gel seninle ilgileneyim dedi.Oraya tekrar gidicem ondan aonra doktoruma gitmeyi düşünüyorum..

:) teşekkür ederim canım. Sende hiç pes etme elinden geldigince mücadele et inan bana olacaktır. Klomeni neden werdi sana pco mu var sende?
Benim yaşım 38 çikolata kistim var ve o sağolsun rezervimi düşürdü 9 aylik evliyim ve hiç hamilelik yaşamadım.ilk 24 ocakta gittim bana glukofen verdi kisti olanlara veriliyormuş. Rahim filmi çekildim temiz çıktı bugünde gittim adetimin 4.günü bugüne klomen yazdı. Yarın başla sabah akşam iç dedi.13 ünde gideceğim bakalım yumurta olusacakmi..çok zor işlermis bunlar hersey gözümde çok büyüyor.. ne bileyim bazen diyorumki bırak tedaviyi kaderini yaşa..belkide bebeğin olmaması gerekiyor..gel gitler işte..

Aslında dediğin gini 10 günde geçmesi lazım o zaman 14 gün beklesen gebe cıksan iğne etkisinden değil ya sonuc da illa 5-6 günlük bebek oluyor bence de geçiyor olması laızm
Aynen öyle canım zaten 21 gün oldu geç döllenmedir diye düşünüyoeum ya allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…