- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Tam 14. Günü idrarda silik çizgi çıktı canım. .İğneden kaç gün sonra test yaptnz
Canım kaç tane ve kaç cmlik yumurtan oluşmuştuTam 14. Günü idrarda silik çizgi çıktı canım. .
Canim 3 yumurtam wardi ama 1 tanesi 19 mm olmuştu ve o gün ignemi vuruldum Tuttu:) darısı tüm isteyenlerin başına insallah..Canım kaç tane ve kaç cmlik yumurtan oluşmuştu
Benim de 9. Gün bugün silik çıktı doktor da 12.gün yap dedi ama bakalımTam 14. Günü idrarda silik çizgi çıktı canım. .
Aminn canım inşallahhh, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladınıı ..Canim 3 yumurtam wardi ama 1 tanesi 19 mm olmuştu ve o gün ignemi vuruldum Tuttu:) darısı tüm isteyenlerin başına insallah..
Amin canım inşallah walla çok ugrastim hiç mucadeleyi birakmadim 3 kere üst üste düşük yaşadım yinede pes etmedim ama her ay umitlenmenin her ay belirsizliklerle beklemenin ne demek olduğunu iyi bilirim şimdi hamileligim normal gidio çok şükür. Hepinize çok dua ediyorum kızlar inanin gönülden ediyorum dualarimiAminn canım inşallahhh, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladınıı ..
Ben 9 aylık evliyim şu anda tedavi görüyorum 2.ayinda klomen kullanicagim ama ben yoruldum ve bunaldim..sen çok kuvvetli ve mucadelecisin maşallah.. maşallah sana :)Amin canım inşallah walla çok ugrastim hiç mucadeleyi birakmadim 3 kere üst üste düşük yaşadım yinede pes etmedim ama her ay umitlenmenin her ay belirsizliklerle beklemenin ne demek olduğunu iyi bilirim şimdi hamileligim normal gidio çok şükür. Hepinize çok dua ediyorum kızlar inanin gönülden ediyorum dualarimi
Canım o belirtileri hali hazırda iğnede yapıyor olabilir önceki ay büyük hayal kırıklığı ile iğneden sonra tam 14. Gün adet oldum sen ayın kaçında iğne oldun?Kızlar merhaba ben bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum , 28 şubat adet tarihimde ve 2-3 gün önceden sancım başlardı bu sefer öyle olmadı.
1 haftadır sol kasığımın attığını arada battığını hissediyorum 2-3 kez miğdem bulandı ve yumru gibi boğazımda takıldı.Afedersiniz 4-5 gündür ishal oldum.
2 gündürde idrarımı yaptıktan 1y dk felan sonra tekrar geliyor ve yapmadığım halde tekrar giriyorum.
26sında öğlen pembe leke geldi daha sonra kahverengi lekelere dönüştü.
27sinde biraz çoğalmaya başladı ve çok açık kırmızı ya yakın lekerde vardı arasında , akşama doğru bitmişti nerdeyse ve akşamdan sabaha kadar hiç olmadı.
28de ÇOK AZ 3-4 saatlik arayla oldu ve akşamdan diğer öğlene kadar olmadı.
Bugünse öğlen iki parmağım kadar oldu ve başka yok.
Benim durumumda olan varmı çoğunluk yerleşme kanaması diyor bana.Nasıl adet olduğumu biliyoeum adet gibi değil.Bir tanıdığım yeni doğum yaptı ona danıştım yerleşme kanamasıdır şuanda ne test yaparsan negatif çıkar dedi.Kan testi verdim negatif çıktı
Bugün 21.gün olmasılazım canımCanım o belirtileri hali hazırda iğnede yapıyor olabilir önceki ay büyük hayal kırıklığı ile iğneden sonra tam 14. Gün adet oldum sen ayın kaçında iğne oldun?
:) teşekkür ederim canım. Sende hiç pes etme elinden geldigince mücadele et inan bana olacaktır. Klomeni neden werdi sana pco mu var sende?Ben 9 aylık evliyim şu anda tedavi görüyorum 2.ayinda klomen kullanicagim ama ben yoruldum ve bunaldim..sen çok kuvvetli ve mucadelecisin maşallah.. maşallah sana :)
Kaçına olduğunu hatırlamıyo musun canımBugün 21.gün olmasılazım canım
10 gün içerisinde etkisinin geçtiğini biliyorum.Vucudumuda tanıyorum canım adetim çok olmaya başladı evlendikten sonra şuanda günde 1 pedi bile doldurmuyorCanım o belirtileri hali hazırda iğnede yapıyor olabilir önceki ay büyük hayal kırıklığı ile iğneden sonra tam 14. Gün adet oldum sen ayın kaçında iğne oldun?
10 gün içerisinde etkisinin geçtiğini biliyorum.Vucudumuda tanıyorum canım adetim çok olmaya başladı evlendikten sonra şuanda günde 1 pedi bile doldurmuyorCanım o belirtileri hali hazırda iğnede yapıyor olabilir önceki ay büyük hayal kırıklığı ile iğneden sonra tam 14. Gün adet oldum sen ayın kaçında iğne oldun?
Canım doktora git kadın Doğuma vajinal muayene ol ya geç döllenmedir Allah göstermesin kist olabilir adetinin gecikmesi tuhaf yani iğneden sonra 14. Gün adet olman şarttı bebek yoksa varsa da çıkması lazım çatlama günü belli olduğundanBugün 21.gün olmasılazım canım
Aslında dediğin gini 10 günde geçmesi lazım o zaman 14 gün beklesen gebe cıksan iğne etkisinden değil ya sonuc da illa 5-6 günlük bebek oluyor bence de geçiyor olması laızm10 gün içerisinde etkisinin geçtiğini biliyorum.Vucudumuda tanıyorum canım adetim çok olmaya başladı evlendikten sonra şuanda günde 1 pedi bile doldurmuyor
Canım doktora git kadın Doğuma vajinal muayene ol ya geç döllenmedir Allah göstermesin kist olabilir adetinin gecikmesi tuhaf yani iğneden sonra 14. Gün adet olman şarttı bebek yoksa varsa da çıkması lazım çatlama günü belli olduğundan
Benim yaşım 38 çikolata kistim var ve o sağolsun rezervimi düşürdü:) teşekkür ederim canım. Sende hiç pes etme elinden geldigince mücadele et inan bana olacaktır. Klomeni neden werdi sana pco mu var sende?
Aynen öyle canım zaten 21 gün oldu geç döllenmedir diye düşünüyoeum ya allah büyükAslında dediğin gini 10 günde geçmesi lazım o zaman 14 gün beklesen gebe cıksan iğne etkisinden değil ya sonuc da illa 5-6 günlük bebek oluyor bence de geçiyor olması laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?