Evet ama tamda saatine denk geliyor bir seferlik 2 gün arka arkaya olsun diyorumgun asiri daha saglikli diyor doktorlar
Bende öylee düşünüyorum sperm kalitesi falan filan amaa bi seferlik oluversin arka arkaya riske atmayım dimii35.saatte olsun bence
Daha erken bekleyin biraz daha 15.gün test yaparsınızMerhaba ben de 16 haziranda iğne vuruldum ama koldan vuruldum. 35. Saatte ilişki yaşadık bugüne kadar hiç bir belirtim olmadı
Bendede hiç bir belirti yok halaa 10 haziranda vuruldum işte. Bat günüm dündü reglde olmadım. Bekliyorum bakalımBöyle belirti olmaması normal mi yoksa hamile kalsaydım belirti kesin oluşur muydu
Yeri farketmiyor ama daha çok erken belirti aramayın psikolojiniz bozulur. 15.gün test verin direktPeki siz koldan mı vuruldunuz göbekten mi
Bana koldan vurcaktı tam yok dedim doktor göbekten dedi halbuki öyle bişey demedi ama ben daha etkili olduğunu okumuştum ordan vurduruverdim. Hemşire de farketmezki dediPeki siz koldan mı vuruldunuz göbekten mi
Ben 10 haziranda iğne oldum , dün kaset test sabah negatif çıkınca bi düştüm. Ama hala gelmedi reglYeri farketmiyor ama daha çok erken belirti aramayın psikolojiniz bozulur. 15.gün test verin direkt
Kaset testler yanlış çıkabiliyor. Kan testi verin benceBen 10 haziranda iğne oldum , dün kaset test sabah negatif çıkınca bi düştüm. Ama hala gelmedi regl
Umarım yanlıştırKaset testler yanlış çıkabiliyor. Kan testi verin bence
Merhaba kullandığınız iğnenin etkileri oldu mu sizde. Gebelik belirtilerine benzer belirtiler yapiyor ya.Umarım yanlıştır
Hiç birşeyim yok asıl garip olan kısımda bu benim için yani normalde regle 1 hafta kala göğüslerim çok acır, son 1-2 gün kala da afedersin gaz böyle karnımda fokurdamalar hafif kasık ağrıları başlar. Dün regl olmam gerekiyodu en geç bugün hadi diyelim. 4 yıldır hiç döngümün 28.gününü geçmemişim bugün 28.gündeyim tam olrak. Ne bi acı ne bi ağrı ne bi belirti nede regl tık yok vallaMerhaba kullandığınız iğnenin etkileri oldu mu sizde. Gebelik belirtilerine benzer belirtiler yapiyor ya.
Belki tutunma aşamasındadır bazi kisilerde hic bir belirti vermiyormus. Gecikmeniz olsun yeniden test yaparsiniz bence. Birde kullanilan igne hormon ilaci o da etki etmis olabilir regl tarihinize veya stres. Umarim güzel haber alırsınız. Bende 13ünde oldum catlatma ignesini bende sonuc bekliyorum.Hiç birşeyim yok asıl garip olan kısımda bu benim için yani normalde regle 1 hafta kala göğüslerim çok acır, son 1-2 gün kala da afedersin gaz böyle karnımda fokurdamalar hafif kasık ağrıları başlar. Dün regl olmam gerekiyodu en geç bugün hadi diyelim. 4 yıldır hiç döngümün 28.gününü geçmemişim bugün 28.gündeyim tam olrak. Ne bi acı ne bi ağrı ne bi belirti nede regl tık yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?