Ovitrelle ilgili bilen kişilere ihtiyacım var

ksk191235

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
338
114
23
31
Merhaba iğnemi dün öğlen 13:30 da vuruldum. Ve gece ilişki oldu 12.saatinde. Eşimde varikosel sorunu vardı ameliyat falan derken yeni düzeldi 2-3 aydır. O yüzden hep gün aşırı denedik ilişkiyi 1buçuk yıldır. Bu ay ilk tedavi ayım femara+ovitrelle. Sorum şu bugün gece ilişki olmalı mı olursa 35.saat falan olacak. Yoksa yarına bırakayım mı ? Yarına bırakırsam 47.saat falan olacak napsam bilemedim ?

Merhaba ben de 16 haziranda iğne vuruldum ama koldan vuruldum. 35. Saatte ilişki yaşadık bugüne kadar hiç bir belirtim olmadı

Merhaba kullandığınız iğnenin etkileri oldu mu sizde. Gebelik belirtilerine benzer belirtiler yapiyor ya.
Hiç birşeyim yok asıl garip olan kısımda bu benim için yani normalde regle 1 hafta kala göğüslerim çok acır, son 1-2 gün kala da afedersin gaz böyle karnımda fokurdamalar hafif kasık ağrıları başlar. Dün regl olmam gerekiyodu en geç bugün hadi diyelim. 4 yıldır hiç döngümün 28.gününü geçmemişim bugün 28.gündeyim tam olrak. Ne bi acı ne bi ağrı ne bi belirti nede regl tık yok valla

Belki tutunma aşamasındadır bazi kisilerde hic bir belirti vermiyormus. Gecikmeniz olsun yeniden test yaparsiniz bence. Birde kullanilan igne hormon ilaci o da etki etmis olabilir regl tarihinize veya stres. Umarim güzel haber alırsınız. Bende 13ünde oldum catlatma ignesini bende sonuc bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…