Dünkü negatif çıkan kaset test biraz moralimi bozdu..Belki tutunma aşamasındadır bazi kisilerde hic bir belirti vermiyormus. Gecikmeniz olsun yeniden test yaparsiniz bence. Birde kullanilan igne hormon ilaci o da etki etmis olabilir regl tarihinize veya stres. Umarim güzel haber alırsınız. Bende 13ünde oldum catlatma ignesini bende sonuc bekliyorum.
Bende 13 ünde oldum. Beklemek zor. Ama ben regl oluyorum sanırımBelki tutunma aşamasındadır bazi kisilerde hic bir belirti vermiyormus. Gecikmeniz olsun yeniden test yaparsiniz bence. Birde kullanilan igne hormon ilaci o da etki etmis olabilir regl tarihinize veya stres. Umarim güzel haber alırsınız. Bende 13ünde oldum catlatma ignesini bende sonuc bekliyorum.
Erken değilmi dahaaa regl içinBende 13 ünde oldum. Beklemek zor. Ama ben regl oluyorum sanırım
Bilmiyorum sabah 10.30 da tek peçetelik pembe bir leke geldi. Şimdi 1 saat önce yine lekelenme oldu. Regl diye düşündüm. 13 Haziran'da oldum. Çarşamba günü regl günümErken değilmi dahaaa regl için
Doktorum bana farketmiyor ama ben göbekten yapmayı daha etkili buluyorum. Göbek daha yağlı bir tabakada olduğu için iğnenin cözünümü daha kolay oluyor dediBen koldan vuruldum, hemşire farketmiyor dedi
Yerleşme falan olmasınnnnnBilmiyorum sabah 10.30 da tek peçetelik pembe bir leke geldi. Şimdi 1 saat önce yine lekelenme oldu. Regl diye düşündüm. 13 Haziran'da oldum. Çarşamba günü regl günüm
Bende hiç bişey olmadı 14.gün halada bişey yokCanlar iğneden sonra kasık bartmalarınız ve akıntınız oldu mu acaba merak ediyorum?
Öyle olmasını umut ediyorum. Ama devamı daha yoğun gelmeye başlarsa eğer regldirYerleşme falan olmasınnnnn
Bende hiç bişey olmadı 14.gün halada bişey yok
Dün yaptım kaset test normal olandan erken değil negatif çıktı 13.gündür regl olmam gerekiyodu. Olmadım dün bugünde olmadım bidahada testte yapmadım bugün 14.gün işteTest yaptınız mı?
Erken geldi banaa biraz regl için çünküüü inşallah yerleşmedirÖyle olmasını umut ediyorum. Ama devamı daha yoğun gelmeye başlarsa eğer regldir
Bencede erken ama biliyorsun belli olmuyor. Geçen ay kimyasal geçirdim. Düzeni şaştıErken geldi banaa biraz regl için çünküüü inşallah yerleşmedir
İnşallah tutarrrBencede erken ama biliyorsun belli olmuyor. Geçen ay kimyasal geçirdim. Düzeni şaştı
İnşallahhh bende sana çok duâ edicem inşallah geç döllenmedirİnşallah tutarrr
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorummİnşallahhh bende sana çok duâ edicem inşallah geç döllenmedir
Regl olmadiginiz müddetçe umut var demektir. Bir iki gün daha bekleyip regl olmazsaniz kan testi en garantisi olur hem kafaniz rahatlar. De da ona göre ilac verir söktürücü vs gibi mesela. Bir bakarsin testte cikmayan pozitiftir ☺ hic belli olmaz nasip. Teşekkür ederim inşallah olumlu sonuçlanırDünkü negatif çıkan kaset test biraz moralimi bozdu..umarım güzel sonuç alırsınız
Siz aşılama mı yoksa sadece catlatma mi oldunuz. Hemde ne zor beklemesiBende 13 ünde oldum. Beklemek zor. Ama ben regl oluyorum sanırım
Günaydın. Sadece çatlatma oldum. İnşallah yerleşmedirSiz aşılama mı yoksa sadece catlatma mi oldunuz. Hemde ne zor beklemesigercekten öncesi ayri mesele sonrasi ayrı... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hic belli olmaz belki de yerlesmedir. Zaten az kalmış gününüze azcik bekleyip test yaparsiniz. Dr test günü verdi mi size yaptirman icin
Günaydınn ☺ inşallah öyledir. Güzel haberler verebilirsiniz insallahGünaydın. Sadece çatlatma oldum. İnşallah yerleşmedirTest için işte adet gününü bekle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?