- 14 Mart 2025
- 334
- 35
- 13
- 34
Amin bacım anin agzın bal yesin ayolYaaaa hadi inşallahAllah ım lütfen ikimizde hamile olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bacım anin agzın bal yesin ayolYaaaa hadi inşallahAllah ım lütfen ikimizde hamile olalım
4-5 gün sonraAmin bacım anin agzın bal yesin ayolsenin tahmini bat ne zaman
Seninki daha cabuk4-5 gün sonra![]()
Dua et bana sabah içinSeninki daha cabuktest yapana kadar bana sıra gelir ellehamki
![]()
Allahım nolur hamile olsun saglıkla kolayca kucagına alsın yarabbim salihlerden olacak saglıklı evlatları olsun aminDua et bana sabah için![]()
Asker nisin polis misin öğretmenmisin ay doğu görevindeyim dedinyaDua et bana sabah için![]()
Bu güzel bi işaret ama ne olursa olsun bu günlerde net anlayamıyoruz. Beklemekten başka çare olmuyor. Benim bugün 10. Gün testim negatif çıktıMerhaba kızlar bende iğnenin 11 ci günündeyim testler silik çıkıyor ümitlenmek istemiyorum
NegatifAllahım nolur hamile olsun saglıkla kolayca kucagına alsın yarabbim salihlerden olacak saglıklı evlatları olsun amin![]()
Kanda cıkar adetıne daha varNegatif![]()
Çok üzüldüm yaKanda cıkar adetıne daha var
Hersey nasip Allahın yazdıgından başkası başımıza gelmez hep böyle de. Sabret daha gününe varÇok üzüldüm ya
Adet gününe kadar hergun test yapıdan bakiyim ignenin etkisi ne zaman gecicekBu güzel bi işaret ama ne olursa olsun bu günlerde net anlayamıyoruz. Beklemekten başka çare olmuyor. Benim bugün 10. Gün testim negatif çıktı