• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle+klomen 8. Gün

Kız ne bileyim dün pozitif görüp bugün predictor testle baktığımda negatif görünce sanki biri suratıma şaaak diye vurmuş gibi oldum
Gerçekten bilirim o hissiyatı.. ama ben şunu da yaşadım bu son kimyasalda.. 11.gun negatifti testim. Sonrasında mide bulantılarım bastırdı baş ağrıları çektim iki gün içinde ve testim pozitif oldu. 13.gun.. tabi catlamanin 13.günü ... Böyle şeyler gerçekten oluyor
Sen ne durumdasın peki şu an, geçmiş olsun bu arada çok 🙏🏻
Çok teşekkür ederim ikinciyi Kasım ayında yaşadım işte doktora gittim kimyasaldan bile saymadi ama kimyasal yani eminim bu kez bilerek geç gitmiştim kana.. bana kendiniz deneyin diyor kaç doktora gittiysem her şey yolunda olacak elbet dedi.

Gerçekten bilirim o hissiyatı.. ama ben şunu da yaşadım bu son kimyasalda.. 11.gun negatifti testim. Sonrasında mide bulantılarım bastırdı baş ağrıları çektim iki gün içinde ve testim pozitif oldu. 13.gun.. tabi catlamanin 13.günü ... Böyle şeyler gerçekten oluyor

Çok teşekkür ederim ikinciyi Kasım ayında yaşadım işte doktora gittim kimyasaldan bile saymadi ama kimyasal yani eminim bu kez bilerek geç gitmiştim kana.. bana kendiniz deneyin diyor kaç doktora gittiysem her şey yolunda olacak elbet dedi.
Hala bi umut olduğunu hissettirmeniz gerçekten çok güzel. Umarım her şey hepimiz için güzel olur

Eklentiler

• IMG-20251203-WA0000.webp
    IMG-20251203-WA0000.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 5
29 yaşındayım ben, sen kaç yaşındasın :)
22 yaşındayım teste baktım şimdi sanki çıkıyor ikinci çizgi beliriyor gibi olmasa bile ilk yaptıklarım pozitif çıkınca bir mutlu oldum çünkü 5 5 yıldır ne zaman yapsam negatifi görüyordum bu bile beni mutlu etti

22 yaşındayım teste baktım şimdi sanki çıkıyor ikinci çizgi beliriyor gibi olmasa bile ilk yaptıklarım pozitif çıkınca bir mutlu oldum çünkü 5 5 yıldır ne zaman yapsam negatifi görüyordum bu bile beni mutlu etti
Bence bi sabah idrarıyla dene daha iyi olur hem varsa bi şey daha koyu çıkar. Umarım gerçek pozitiftir. Evet bende iğneyi vurulduğum günden bir gün sonra hemen test yaptım pozitif çıkacağını bile bile. Çünkü görmek istedim artık o çift çizgiyi :) çok iyi anlıyorum seni

Back
X