canım ben de dün giremedim nete,evet umudumuzu hiç kaybetmeyelimmm hiç,bi gün her şey çok güzel olacak inanıyorum.Bu arada ben de klomeni kullandığımda çok ağrıdı yumurtalıklarım şimdi puregon kullanıyorum ve yine çok ağrıo,ve ilişki saatine hep 36 saat diye verdi doktorum .Kafası karışık olan arkadaşlar var onlar için söylüyorum.ii haberlerinizi bekliorum
:teytey:[/QUOcanım meraba.nasılsın?inşallah ben senden ümitliyim.sanki ilk haber senden gelecek gibi.dün görüşemedik.ilişki saati demişken,dr bana 36.saat dedi ama ben şunu merak ediyorum.sadece tutarsa o saatte mi tutar?yani diğer günlerde boşuna mı deniyoruz?:)tekrar görüşmek dileğiyle.irtibatı koparmayalım.sonucu (bebişini)merak edicem.:1hug:
Canım benimmmmmŞeniz umarım hissettiğin gibi olur ama hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşalllaaaaahhhhhh....
İlişki için 36. saat demesi yumurta o saatte çatlıoda ondan sonrasındaki 4-5 gün de çok önemli aslında.Boşuna diye bişey yok,asla öle düşünmemeliyiz.Allah'ın işi belli olmaz.Tez zamanda ii haberler gelse de umut olsak birbirimize.
Bu arada beauty sen rahim filmi çektirdin mi?ve durumunu bana bi daha yazar mısın
?Yani kaç yıllk evli olduğunu ve ne zamandır olmadığını bebeğinin .Öpüyorum..