Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende sırt ve kasın ağrısı oldu ve göğüslerim çok hasaslaşmıştı ve çok şükür şuan 23. Haftalık hamileyimYumurta çatladığı zaman belirtiniz oluyor mu yada hiç belirtisi olmayan oldumu aranızda
Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsınEvet bende sırt ve kasın ağrısı oldu ve göğüslerim çok hasaslaşmıştı ve çok şükür şuan 23. Haftalık hamileyim![]()
Ovitrelle 3 kez denedim yumurta çatladığında herhangi belirti yaşamadım öncesinde yumurtlama ağrısı bazen oluyor bazen olmuyordu böyle belirtiler aramayın 15 gün zor geçer yoksa .. iğneden sonra 36 saat içinde çatlama gerçekleşiyo hormon yüklüyorsunuz çünkü. 15. Gün den önce yapılan bütün hamilelik testleri ve ovulasyon testleri hep pozitif çift çizgi çıkar haberiniz olsun bilmiyenler için ..Yumurta çatladığı zaman belirtiniz oluyor mu yada hiç belirtisi olmayan oldumu aranızda
Merhaba, 3 kez ovitrelle kullandığınız için size sormak istedim. İğneden sonra adetlerinizi zamaninda mı yoksa iğneden 15-16 gün sonra mı oldunuz ?Ovitrelle 3 kez denedim yumurta çatladığında herhangi belirti yaşamadım öncesinde yumurtlama ağrısı bazen oluyor bazen olmuyordu böyle belirtiler aramayın 15 gün zor geçer yoksa .. iğneden sonra 36 saat içinde çatlama gerçekleşiyo hormon yüklüyorsunuz çünkü. 15. Gün den önce yapılan bütün hamilelik testleri ve ovulasyon testleri hep pozitif çift çizgi çıkar haberiniz olsun bilmiyenler için ..
Herzman adet günümde oldum en fazla 1 gün gecikme oldu iğnenin en geç 17 ve 18 gününde adet olunur oda en geç çok uzun bir gecikme varsa kisttir. Onun dışında adet olmama gibi durumunuz olma ihtimali yok öncesinde aldığımız ilaçlar da adeti söktürür gebelik olmadığında Femara yada Klomen tarzı ilaçlar kist yapabilir daha çok Klomen yapıyor bu kisti ama genellikle adetle beraber atılacak kadar küçük oluyorlarMerhaba, 3 kez ovitrelle kullandığınız için size sormak istedim. İğneden sonra adetlerinizi zamaninda mı yoksa iğneden 15-16 gün sonra mı oldunuz ?
Ben de 16. Günümde adet oldum. Teşekkür ederim.Herzman adet günümde oldum en fazla 1 gün gecikme oldu iğnenin en geç 17 ve 18 gününde adet olunur oda en geç çok uzun bir gecikme varsa kisttir. Onun dışında adet olmama gibi durumunuz olma ihtimali yok öncesinde aldığımız ilaçlar da adeti söktürür gebelik olmadığında Femara yada Klomen tarzı ilaçlar kist yapabilir daha çok Klomen yapıyor bu kisti ama genellikle adetle beraber atılacak kadar küçük oluyorlar
Normal canım bence hayırlısı olsunBen de 16. Günümde adet oldum. Teşekkür ederim.
Yani çatlamış mı diye bakmak içinde hcg testi yapılabilirOvitrelle 3 kez denedim yumurta çatladığında herhangi belirti yaşamadım öncesinde yumurtlama ağrısı bazen oluyor bazen olmuyordu böyle belirtiler aramayın 15 gün zor geçer yoksa .. iğneden sonra 36 saat içinde çatlama gerçekleşiyo hormon yüklüyorsunuz çünkü. 15. Gün den önce yapılan bütün hamilelik testleri ve ovulasyon testleri hep pozitif çift çizgi çıkar haberiniz olsun bilmiyenler için ..
Hcg testi gebelik testi ve erken yapılan her test yanıltıcı olur.Yani çatlamış mı diye bakmak içinde hcg testi yapılabilir
Gebelik var mı yok mu diye değilde iğne etki etmiş mi diye bakmak için söylemiştim benHcg testi gebelik testi ve erken yapılan her test yanıltıcı olur.
Hcg testi gebelil testi çatladığını öğrenmek için LH testi yaptırabilirsiniz ama onu doktor gerek görürse yaptırır zaten bunun için 15. Gün beklemek gerekiyor çünkü döllenmesinin bi garantisi yokki nasip yaniGebelik var mı yok mu diye değilde iğne etki etmiş mi diye bakmak için söylemiştim ben