o taraflara hiç gitmedim baharda gideceğiz abdigor köfte yiyeceğim:)) merak ettim hoş burada ete fazlasıyla doydum ama yinede et olsun taşdan olsun diyorum:))
nazarboncuku resmen kaderdaşları oynuyoruz demin mesaj yazdım da gelmedi bende de aynı sorun var ve artık çok acı çekiyorum..ilişkiye adapte olmadığımızdan oluyor...eşimde diyo iyice sıyırdın sen böyle ilişki mi olur( ama sorun oluşmaya başladı çünkü yumurtlama günleri dişinda da istek olmuyor bende
(
cevap geldi uzman sorunuzu inceledi ödeme yaparsanız cevap yazacak diye cevap vermesin bi soru için 30tl çok
canım bebiş olduktan sonra artık haftada 2ye felan düşer yanii her gün olduğundan böyle oluyoevet canım köfteyi bende özledim bu arada seni seni seniii çocuk için beraber oluyosun demek kız çocuk olduktan sonra kocişler ayvayı yedi artık onları tanımayız bile
canım bebiş olduktan sonra artık haftada 2ye felan düşer yanii her gün olduğundan böyle oluyo
evet canım yaa ne olacak böyle halimiz bilemiyorum. ben kuru olunca eşim de olumusz etkileniyo canı yanıyomuşdün jelden biraz sürdüm bakalım çok kullanmıyorum zaten umarım zararı olmaz doktor su bazlı jellerin zararı olmuyo dedi ama bilmiyorum istiyosan adını vereyim gleitgelen jel eczane de var
evet canım köfteyi bende özledim bu arada seni seni seniii çocuk için beraber oluyosun demek kız çocuk olduktan sonra kocişler ayvayı yedi artık onları tanımayız bile
ya evet yazarsan sevinirim eczaneden nasıl alacam ben onu(neyse kocacık alsın:)
canım gleit gelen jelen. içinde küçük tüp şeklinde 6 tane tüp var hepsi bana çok fazla geliyo sen artık ayarlarsın kendine göre
tamam canım hayırlı haberlerle gelırsın inşallah
kızlar bugun adet gunum ve test yaptım ılk defa boyle bısey oluyor ıdrarımı damlattım cıft cızgı cok belırgın cıktı 5 dk ıcınde ıkıncı cızgı kayboldu neden olur boyle sey bılen basına gelen varmı eskıden yaptıklarımda negatıfse hemen tek cızgı cıkardı hıc cıft cızgı gormedım
kızlar ben gidiyorum doktora gelene kadar bekleyin beni
bılen yokmu arkadaslarrrr...
baska bı marka test alıp tekrardan yap canım ya bozuk olabılır testın
değerlendir hiç bi günü kaçırma birde kenzül arş duasını okusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?