canım bence bir test yapp koyu beyaz renk akıntında vararkadaşlar, ben 1,5 yıllık evliyim. 15 gün önce ovitrelle iğne vuruldum. Klomen ve gynodel ilaç kullanmıştım. doktor 19.5 mm yumurtan var demişti. Şimdi kasık ağrısı, göğüs uçlarında büyüme aşırı ağrı var bir de koyu beyaz bir akıntım, gece yatınca bel ağrım oluyor dönemiyorum.
acaba hamile olabilirmiyim ne zaman test yapmalıyım, tecrübelerinize ihtiyacım var...
İlk defa yazıyorum, sürekli takip ediyorum..POK'uyum ve klomen kullandıktan sonra ovıtrelle vuruldum bu ayın 7'inde ve 3 gün üst üste ilişki önerdi benimde doktorum ondan sonrası selbes dedi. Benimde ertesi günü çok kasıklarımda batma gibi ağrım oldu ve birazda akıntım oldu, bilmiyorum hamilemiyim inşallah öğledir. Bu ayın 21'inde belli olacak eğer hamileysen 21'inde kanda çıkar dedi.. Günü iple çekiyorum dualarınızı esirgemeyin İnşallah hepiniz mutlu haberler alırız bu ay Arkadaşlar..
Canlarım yaaa moralim çok bozukk...ben ctesi doktora gitmiştim yumurtan 16 mm demişti yarın vurul demişti pazar günü için ben de vuruldum. Bu arada doktor sitesinde yazmıştım ordaki doktor da ultroson ile bakılmadan iğne vurulmanız çok yanlış erken vuruldu iseniz sakıncası olabilir demiş :26::26::26::18::18::18: Yya ben de telaşlandım şimdi ya erken vuruldu ise yumurtaların gelişimini engelliyomuş onu da bırak kalıcı bir zararı olmasınIş çıkışı kendi doktoruma gideceğim hemen yaaa keşke dün vurulmasaydın bugüne kalsaydı :2::2::2:
günaydın kızlarr
canlarım iş çıkışı uğradım doktora yaa sen de ne evhamlısın sen hamile kalınca senden çekeceğim var benim dedisen zırt pırt çıkar gelirsin yok oynadı yok sızladı yok kıpırdadı aman bişey mi oldu diye dedi neyse baktı bugün 20 ve 21 mm bu durumda dün 18 olmuştur kesin dedi henüz çatlamamış kızlar şu an bacağıma doğru da vuran 1 ağrı var
Günaydınnnn var mı yenı haberler hamişimiz yok mu hiç
kız ayşegül haydi elini çabuk tut bize iyi haberler ver hepimiz vesikalımı olduk yaniiiiii
yok canım hepimiz damgayı yedik ayşegül hariç onunda var gününe
evet canım kız elimizde olsaydı dokuz doğururduk birini doğuramazken
Ay inşallah güzel haberler alırız. Doktorum cok umutlu ama ben yınede umutlanmak istemiyorum ilaç falan kullanmadım 18 mm var ilişki önerdi kendiliğinden kalabılırsın donemlerını kaçırıyorsun sen dedı. Şimdi sağ tarafımda inceden bır sızı var catlıyomukı acaba neden ağrırkı
şöyle birsey var bu iğnelerle gebe kalmayıp aşılamayla hamiş kalan bi çok insan var çevremdede var tabii bizi etkilermi o tartışılır
canlarım iş çıkışı uğradım doktora yaa sen de ne evhamlısın sen hamile kalınca senden çekeceğim var benim dedisen zırt pırt çıkar gelirsin yok oynadı yok sızladı yok kıpırdadı aman bişey mi oldu diye dedi neyse baktı bugün 20 ve 21 mm bu durumda dün 18 olmuştur kesin dedi henüz çatlamamış kızlar şu an bacağıma doğru da vuran 1 ağrı var
arkadaşlar, ben 1,5 yıllık evliyim. 15 gün önce ovitrelle iğne vuruldum. Klomen ve gynodel ilaç kullanmıştım. doktor 19.5 mm yumurtan var demişti. Şimdi kasık ağrısı, göğüs uçlarında büyüme aşırı ağrı var bir de koyu beyaz bir akıntım, gece yatınca bel ağrım oluyor dönemiyorum.
acaba hamile olabilirmiyim ne zaman test yapmalıyım, tecrübelerinize ihtiyacım var...
hayırlısı ile su 1.tutturalım karnımdan sıpayı eksik etmiycem inan birini doğurup obürüne hamile kalcam doğurabildiğim kadar doğurcam
selam kuzucuklar nasılsınızz bakalım bugün...
yok canım be o şans bize vurmazzz
bak gördnmü boşuna sıkıntıya soktun kendınıkocaman olmuş yumoşların çalışmalara devam bakalım...aynen dun benımde bacagıma dogru vuran bı sancı vardı ve belım cok agırdı...acaba yumoşlarmı çatladı :26:
merhba tatlım adet tarıhın nezaman..normalde 14. gunde kanda çıkar dıyolar ama idrarı bılemıyorum...istersen bı kan testı yaptırt belırtıler bariz belli....
hergünü değerlendir canım kasık ağrısı olunca çtlıyo bendede sürekli ağrı olur yumoşlarım çatlıyo ama birsey çıkmıyo artık çatlaması bile benim için bi önem taşımıyo çünkü olmuyo olmayacakta sanırım
tatlım konuşma öyle psikolojini bozmaya hıc gerek yok olur elbet ben sureklı dua edıyorum okuyabıldıkce meryem suresini okuyorum sonra nisa suresını okuyun falan dıyorlar ben onu daha okumadım valla Allahtan umut kesılmez tatlım. işte günaşırı 10 gunumuz var
iyi diyelim iyi olsun canımm birgün talih kuşu bizede konacak
ıyı ol tabı tatlım moral stresten uzak durmak çok önemli bizim için ama ne mümkün.....inşallah yıl basında en buyuk ıkramıye bizlere çıkarrr
kızlar bu gün doktora gittim 4 tane yumoş saydı en büyüğü 11 mm miş bir kaç gün daha kullanıcam iğneyi, birde bişey öğrendim devlet 3 tane rapor hakkı veriyomuş bizlere benim bitanesi gitti sonraki aylardada olmazsa çok masraflı olucak bu tedaviler çok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?