ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım bence bir test yapp koyu beyaz renk akıntında var

canım daha çok erken hamilemiyim değilmiyim sözleri inş.olursun ama iğneyi yeni yapmışsın stres yapma kendine birde günlerini sayma başarabilirsen

sıkma canını tatlım olmadı doktoruna git bır baksın bakalım ne alemde duruyomu duruyorsa capı kaç neler oluyor ıcın rahat eder

bak işte stres yaptığına değmemiş, ben de öyle endişelenmiştim, sabah ağrım olunca kedni mi çatladı acaba diyip kontrole gitmiştim, ama tam da doktorun planladığı gibi büyümüştü. onlar biliyor işlerini demek iğne vurulduğun gün çatlamamış yumoşlar, peki iğne vurulduğun gün ağrın olmuş muydu hiç? yani şuna gelicem aslında doktorların veridği ilişki planı da şans, bazıları ilk gün ilişki diyor ama mesela senin ertesi gün çatlayacak belki de daha ertesi gün... o nedenle ilk gün ilişkinin bazen anlamı olmayabiliyor. eminim ilk gün yumurtası çatlayan da vardır... işin özü herşey kısmet

yok canım hepimiz damgayı yedik ayşegül hariç onunda var gününe

Ay inşallah güzel haberler alırız. Doktorum cok umutlu ama ben yınede umutlanmak istemiyorum ilaç falan kullanmadım 18 mm var ilişki önerdi kendiliğinden kalabılırsın donemlerını kaçırıyorsun sen dedı. Şimdi sağ tarafımda inceden bır sızı var catlıyomukı acaba neden ağrırkı

evet canım kız elimizde olsaydı dokuz doğururduk birini doğuramazken

hayırlısı ile su 1.tutturalım karnımdan sıpayı eksik etmiycem inan birini doğurup obürüne hamile kalcam doğurabildiğim kadar doğurcam

hergünü değerlendir canım kasık ağrısı olunca çtlıyo bendede sürekli ağrı olur yumoşlarım çatlıyo ama birsey çıkmıyo artık çatlaması bile benim için bi önem taşımıyo çünkü olmuyo olmayacakta sanırım

selam kuzucuklar nasılsınızz bakalım bugün...

şöyle birsey var bu iğnelerle gebe kalmayıp aşılamayla hamiş kalan bi çok insan var çevremdede var tabii bizi etkilermi o tartışılır

yok canım be o şans bize vurmazzz

bak gördnmü boşuna sıkıntıya soktun kendını
kocaman olmuş yumoşların çalışmalara devam bakalım...aynen dun benımde bacagıma dogru vuran bı sancı vardı ve belım cok agırdı...acaba yumoşlarmı çatladı :26:

merhba tatlım adet tarıhın nezaman..normalde 14. gunde kanda çıkar dıyolar ama idrarı bılemıyorum...istersen bı kan testı yaptırt belırtıler bariz belli....

hayırlısı ile su 1.tutturalım karnımdan sıpayı eksik etmiycem inan birini doğurup obürüne hamile kalcam doğurabildiğim kadar doğurcam

kız süpersin yemin ederim bende öyle düşünüyorum bu yaşadıklarımızdan sonra neden ara verelim kızz doğur destekliyorm ikinciyi istediğimizde o ayy isteyenler hep birlikte temelleri atalım

Son düzenleme:

iyi diyelim iyi olsun canımm birgün talih kuşu bizede konacak

tatlım konuşma öyle psikolojini bozmaya hıc gerek yok olur elbet ben sureklı dua edıyorum okuyabıldıkce meryem suresini okuyorum sonra nisa suresını okuyun falan dıyorlar ben onu daha okumadım valla Allahtan umut kesılmez tatlım. işte günaşırı 10 gunumuz var

değerlendir hiç bi günü kaçırma birde kenzül arş duasını okusana

ıyı ol tabı tatlım moral stresten uzak durmak çok önemli bizim için ama ne mümkün.....inşallah yıl basında en buyuk ıkramıye bizlere çıkarrr

ümitlerim 2013te saklı artık kız o ikramiyede çok dehşet olur bakalım kimlere çıkacak bugün doktora gidecem doktorumun arada psiolojisini bozuyorum bugün tam bozmaya gidecemmmm

canım puregon mu kullanıyordun kacıncı gundu bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…