ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

herkese gunaydın kızlar ben anca uyanabıldım inanın bu ay bende cok istiyorum hamiş olmayı ama her ay hüsran oldugundan ümitlenemıyorum bile artık ama akşam kayınvalıdemle eltım gezmeye gittiler ben insanlar senın cocuk falan yokmu dıye soruyolar dıye gidemedım

canım üzme kndini rabbim bizimde meleklerimizi bize verecek..bol bol dua et...
hem düşün şuan hamile olsan bebegin düşse veya bı özrü olsa dahamı ıyı...rabbim hakkımızdakı hayırlı zamanı bılıyor...ve hayırlısıyla bızede bu sevıncı yasatıcak....seven sevdıgının sabrını sınıyor....o yuzden bızde sabır ve duayla beklıyoruz...

selam kızlar bence anca girebildim yıl sonu yaklaşıyo işler bayağı yoğun dün gece eşim yüzünden çalışamadık ben de saati sabah 5e kurdum kaldırdım çalışma için ya kızlar bende de artık sanırım isteksizlikten ve bıkkınlıktan kuruma oluyo doktor jel önerdi spermleri öldürmez dedi ama emin olamıyorum zararı olur mu diye???

kızlar şu doktorlara soru sorma cretsizmi ben sordum gönderdikten sonra ücret falan 30tl felan kafam karıştı sorum gitmişmidr ücretlendirilirmiyim

kız sabahın körü tabi kuru kalırsın bu arada kullanma sen yinede canın acısa bile devam et onun için herseye değer

kızlar şu doktorlara soru sorma cretsizmi ben sordum gönderdikten sonra ücret falan 30tl felan kafam karıştı sorum gitmişmidr ücretlendirilirmiyim

ücretsiz canım doktorsitesi yaz google da çıkıyo üye ol ücretsiz ama günde 1 soru hakkın var sadece her gün yeni 1 tane sorabiliyosun

kız sabahın körü tabi kuru kalırsın bu arada kullanma sen yinede canın acısa bile devam et onun için herseye değer

kız canım acıma değil hiç girmiyo benim rahim ağzım çok darmış doktor da dedi çatın dar normal doğum zor demişti hoş gebe de kalamıyom da sezeryana razıyım
doktor yazdı kayganlaştırıcı jel ismi gleit gelen jel spermisit etkisi yok su bazlı dedi hamileliğe engel değil dedi içinde de korunma yöntemi olarak kullanmayın yazıyo

haklısın canım allah korusun ya allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eder inşallah

ücretsiz canım doktorsitesi yaz google da çıkıyo üye ol ücretsiz ama günde 1 soru hakkın var sadece her gün yeni 1 tane sorabiliyosun
vala az önce birine sordum gönderdikten sonra ücretten bahsedince 30tl felan ayy dedim bi bu eksikti sor soru başkası alsın parayı

kız öyleyse kullan doktor önerdiyse bi sakıncası olmaz

as canım çok mu soğuk orası

geçen seneye göre çok çok iyi bu sene tabi yerler kar buz ama geçen sene bugun -25 miş bu sene -6 falan:))iyi gidiyor şükür şimdilik:))olsun ben ağrıyı karıyla soğuğuyla sevdim

canım bı arastır bakalım netten mutlaka kullananlar falan vardır ya hem bi zararı olsa doktor vermezdı

geçen seneye göre çok çok iyi bu sene tabi yerler kar buz ama geçen sene bugun -25 miş bu sene -6 falan:))iyi gidiyor şükür şimdilik:))olsun ben ağrıyı karıyla soğuğuyla sevdim

kız birde doğubayazıta git ishak paşa sarayı türbe falan eski camiler falan ağrı dağı manzarası

kız birde doğubayazıta git ishak paşa sarayı türbe falan eski camiler falan ağrı dağı manzarası

o taraflara hiç gitmedim baharda gideceğiz abdigor köfte yiyeceğim:)) merak ettim hoş burada ete fazlasıyla doydum ama yinede et olsun taşdan olsun diyorum:))

nazarboncuku resmen kaderdaşları oynuyoruz demin mesaj yazdım da gelmedi bende de aynı sorun var ve artık çok acı çekiyorum..ilişkiye adapte olmadığımızdan oluyor...eşimde diyo iyice sıyırdın sen böyle ilişki mi olur ( ama sorun oluşmaya başladı çünkü yumurtlama günleri dişinda da istek olmuyor bende
(

evet canım yaa ne olacak böyle halimiz bilemiyorum. ben kuru olunca eşim de olumusz etkileniyo canı yanıyomuş dün jelden biraz sürdüm bakalım çok kullanmıyorum zaten umarım zararı olmaz doktor su bazlı jellerin zararı olmuyo dedi ama bilmiyorum istiyosan adını vereyim gleitgelen jel eczane de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…