ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet canım üç tane bende büyüyormuşlar cuma günü vururum kesin gittilermi misafirlerin

ayy hadı ınşallah bırınden bırı çatlasında dölleniversin...canım ben kayınvalıdemlerle altlı ustlu oturuyoruz bır bınadaız yani..misafir onlarda mecbur bende ara ara şşa inip eve cıkıyorum

][TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 KASIM[/TD]
[TD]4 ARALIK[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
listemizide öne alalım gerilerde kalmasın

evet birsencim ya az kaldı valla ya pazara kadar gelmesı gerekıyo kırızıların inş gelmezdde kutlarız mutlu haberı ya hiç olmazsa bırbırımıze umut olur ya

Son düzenleme:
evet birsencim ya az kaldı valla ya pazara kadar gelmesı gerekıyo kırızıların inş gelmezdde kutlarız mutlu haberı ya hiç olmazsa bırbırımıze umut olur ya

inşallah kuzucum hepimiz için dua ediyorum...varmı herzamankınden farklı bı belırtın..:26:

inşallah kuzucum hepimiz için dua ediyorum...varmı herzamankınden farklı bı belırtın..:26:

yok canım ya kendımı dınleyıpte umutlanmk istemıyorum belırtıler normal kasık agrısı arada bel agrısı akıntı o kadar yaa onlarda normal zaten

yok canım ya kendımı dınleyıpte umutlanmk istemıyorum belırtıler normal kasık agrısı arada bel agrısı akıntı o kadar yaa onlarda normal zaten

en iyisini yapıyorsun tatlım boşver unut hastalancakmıssın gıbı düşün bebiş süprüzzz olsunnn

bugun bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendim...e sen düşünmüyor musun artık vaktiniz geçti dedi çok canım sıkıldı ağlamamak için zor tuttum kendimi(yok düşünüyoruz süperdüşünceli arkadaşm evet 29 uma geldim 4.5 senelik evliyim ama düşünmüyorum diyesim geldi
kociş nöbetçi bizde akşama kızlarla canı müzike gideceğiz kafam dağlır bari

Merhaba arkadaşlar.Bende aylardır sizin yaşadığınız sıkıntıları çekiyorum maalesef.Bu ay 6.klomen tedavisini görüyorum ardından ovitrelle.Geçen ay ilk defa farklı bir durum yaşadım.Doktor yumurtan 18 mm olmuş 2 gün sonra iğneni vuralım dedi.1 gün sonra aşırı bir ağrı yaşadım kasıklarımda ama yumurtlama ağrısı gibi değil çok fena bir ağrı.Sabah gittim doktora yumurtan kanamış dedi.Bu ay şansın yok dedi tabii tekrar hayal kırıklığı yaşadım.Nedenini de bilmediğini söyledi.Benim kafam çok karıştı.Benim ki gibi bir durum yaşayan var mı acaba arkadaşlar?

kız sabah 5 de zr olmuyormu allahım bu bebek ugruna bakalım daha neler yapıcaz git bakalım canım çatlamışmı ben senden bı gun once iğne olmuştum..hemen hemen aynıyız senın çatladıysa benımde çatlamıştır belkimm[/QUOTE]

canım geldimmm bizim internet gitti bi ara anca yazıyom yumurtam çatlamış çok şükür bulut gibi çökmüş bak dedi doktor bana da gösterdi aman ben anlamam ki doktor bey dedim yok yok dedi sen artık baka baka uzman oldun dedi doktor artık rahat bırak kocanı dedi artık çalışmalar bitti yani dinlenelim gari biraz yarın progestana başlıyorum bakalım beklemeye başladık kızlar rabbim hayırlısı ile bu ay yüzümüze güler inşalahh

canım iğne 18 mm iken vuruluyo neden 2 gün sonra vurdu ki ondan sorun olmuştur bence sen değiştir bu doktoru

Kizlar adetime 3 gun var kan tahlili yaptidim 0.57 cikti serophene kullandim bu ay olivetre vuruldum nasil uzgunum anlatamam ya hamile olsaydim biraz olsun yukselmezmiydi kan degeri coook kotuyum bisey soyleyin lutfen

Kizlar adetime 3 gun var kan tahlili yaptidim 0.57 cikti serophene kullandim bu ay olivetre vuruldum nasil uzgunum anlatamam ya hamile olsaydim biraz olsun yukselmezmiydi kan degeri coook kotuyum bisey soyleyin lutfen

canım ya ben değerlerden anlamıyorum yoksa yorum yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…