2-3gun var canim insallah yukselir cok umutlanmistim ne zormus allah isteyen herkese nasip etsin
yaa kzılar bana doktor progestan verdi günde 3 defa da çok baş dönmesi yapıyomuş vaginal alınırsa daha iyimiş aynı hapı mı vaginal kullanıyoruz yoksa vaginal kullanılan başka 1 hap mı bilginiz var mı?:26:
aynı hapı kullanıcaksın fitil gibi onun yanetkileri çok oluyor ozaman o şekilde almak yan etkileri azaltıyor...
canım iğne 18 mm iken vuruluyo neden 2 gün sonra vurdu kiondan sorun olmuştur bence sen değiştir bu doktoru
Selam kızlar.
İlk kez uygulanan Klomen ve Ovitrelle iğneden sonraki 17. gün regl oldum.
Bu ay aynı şekilde takibe devam edilecek, ama ben ilave olarak Progestan istedim, doktorum gerek yok ama senin için rahat etsin diye onu da yapalım bu ay madem dedi...
Çünkü benim yumurtalarım çatladıktan sonraki 7. günde lekelenme olmuştu, sanırım yerleşmeye çalıştığı için idi, fakat olmadı.
Ben de garantileyelim diye Progestan istedim. Yumurta çatladıktan sonra başlanacakmış ona da...
Şimdi yarın reglimin 5. günü, klomene tekrar başlıyorum, günde 1 tane ve 5 gün.
Bakalım bu defa nasıl sonuçlanacak :26:
sağol canım çalışıyorum çünkü öyle baş dönmesi uyku hali beni mahvederdi
her ilacın farklı formları var hap şurup kapsül kaşe fitil yada iğne ben ce fitil tarzında progesteron içeren formuduryaa kzılar bana doktor progestan verdi günde 3 defa da çok baş dönmesi yapıyomuş vaginal alınırsa daha iyimiş aynı hapı mı vaginal kullanıyoruz yoksa vaginal kullanılan başka 1 hap mı bilginiz var mı?:26:
Kızlar, geçen gün doktorsitesi'ndeki Klomenle ilgili soru ve cevapları incelerken rastladım, bir tane doktor diyor ki bir kadın hayatı boyunca en fazla 6 kür klomen kullanabilir, aksi takdirde kanser riski altına girer demiş. :18:
Kızlar, geçen gün doktorsitesi'ndeki Klomenle ilgili soru ve cevapları incelerken rastladım, bir tane doktor diyor ki bir kadın hayatı boyunca en fazla 6 kür klomen kullanabilir, aksi takdirde kanser riski altına girer demiş. :18:
bende çok kullandım biliyorum onun nasıl fena olduğunu.. ozaman dr'um bana fitil olarak kullanabilirsin demişti bende ozaman sordum fitil formunda olanıdamı var diye oda hayır aynı ilaç iki şekilde kullanılıyor demişti .. bigün okadar fena başım döndüki ayakta zor durdum yere yığılıyordum resmen
biraz önceokudum bende yeni bişi öğrenmiş oldum insan başına gelmeyince bilmiyor demek hap formuda fitil şeklinde kullanılıyormuşher ilacın farklı formları var hap şurup kapsül kaşe fitil yada iğne ben ce fitil tarzında progesteron içeren formudur
sabah öğle akşam kullanmak gerekiyo onu.. birini sabah kalkınca birini öğlen işte bi çaresine bakacaksınız artık biride yatmadan .. işte atamazsanız ozaman mecburen öbür türlü kullanacaksınız evde fitil olarak atarsınız belki ozaman okadar başdönmesi uyuklama hali yapmaz...pek sanmıyorum ama yapar yinede..çok sağol zaten reçetemi buldum progestanın yanında vaginal yazıyogece yatmadan kullaniyim o zaman da işyerinde nasıl kullanıcam o biraz zor olacak işte :26:
ben aldım birazı duruyo isteyene göderebilirim çok az içinde bal karabiber birde tarçın var sanırım kavanoz küçük sağlık bakanlığı onaylı etiketide yok fiyatıda 300tl macunun içindekide yemin ederim en fazla 20 tl olsun diyelim çok fazla almıyomu madem sevap işliyo 50 veye 100tlye versin herkes şifa bulsun tıpta çare bulamadı kiste onlar bulmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?