evet canım yarın vuracak bakalım belkide büyümez yine erteler nerdeyse regl olcam daha yapamadım iğnemi neyse kız bu arada birsencim parmakları içnemi sokuyoz kızzz ben dışardan hafif içine doğru yapmıştımtemam oldu kuzum..geçtiler diyelim geçmiş olsunlar...nee olur geçmiş olsunlar yaffff
canım sen yarınmı vurulcaktın iğneni:26:
sorma canım ya dıken ustunde duruyorum dun aksam cok sınırm bozuldu aglıcaktım nerdeyse regl oldum dıye
kızlar 2 gun once yazmıstım sızlere ıdrar testınde ılk once cıft cızgı cok net gordum sonradan t bolgesındekı sılındı dıye.bugun adetımın uzerınden 2 gun gectı ve saglık ocagına gıdeyım kan vereyım dedım kan alıcak kısı bulamadım o sınırle gıttım eczaneye test aldım ve negatıf cıktı benım catlatma ıgnemı vurduralı 17 gun oldu reglım gecen aya gore 2 gun gecıktı sızce daha ıdrarda cıkmazmı ya bence hamıs degılımde adet olmayınca hala acabamı dıyor ınsan.not:duzensız adet goruyorum ıgnenın etkısıyle regl olmam gerekmıyormu? 25 kasım aksamı ıgne vuruldum 26 kasımda catladı yumoslarım offff
canım eltım denemışı ben bunu ona söylemıştım yenı hamıleydı ozaman o da normal sert ddemıştı ya anlamak cok zor
doğrudur canım bızde meraktan ne duyarsak yapıyoruz işte..ben gecen ay ılk denemıstım sonrasında hastalanınca dogruluguna emın olmuştum...parmagını sokunca sanırım sert bı tabakaya carpıyomuşsun ben o kadar sokmamıstım kenarından sertlıkten anlamıstım..:26:
evet canım yarın vuracak bakalım belkide büyümez yine erteler nerdeyse regl olcam daha yapamadım iğnemi neyse kız bu arada birsencim parmakları içnemi sokuyoz kızzz ben dışardan hafif içine doğru yapmıştım
bende sokmadım canım ama hafıfce elledım sadece ya zaten gebelık olsada hemen rahım yumusamaz kı canım ya
​forumda bı arkadasım yumusaktı dedı test yaptı ve hamıle oldugunu ogrendı...sende ne çıktı elleyınce sertlıkmı
hmmm çok sewindim canım çatladıgına..benım doktor bıraz uzakta bıde cok klabalık oluyor cok beklıyorum o yuzden gitmedım çatlamışmı dıye bakmaya..acaba benımde çatlamışmdır...dün gece bızde son çalışmaları yaptık artık ara verelım bızde....amin canım inş.
kızlar ben 70 e mi ne aldım iğneyi anlaşmalı kurumdan kaynaklanıyor heralde ben kendim emekli sandığıyım büyük ihtimal o kadar kısmını ödedım
ovitrallenin fiyatı zaten öyle canım raporlu olursa 10 lira oluyo, yumurta geliştirmek için olan iğneler çok pahalı
hmmm ben onları bılmıom hayırlısı olsun hakkımızda kızlar ıns bebeklerımızı kucağımıza aldıgımız gunleride görürürz.
kızlar ya ben şimdi çok rahatım ne gün sayıyorum ne ilişkide bebek düşünüyorum, ama çatlatma iğnesi olduktan sonra diken üstünde gibi oluyorum günlerde geçmek bilmiyo o zaman:18:
hmmm ben onları bılmıom hayırlısı olsun hakkımızda kızlar ıns bebeklerımızı kucağımıza aldıgımız gunleride görürürz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?