amin canim rabbim büyük dermansız dert vermesin... Ben 3 ay klomen deneyip olmazsa aşılama geçicem kızlar klomen çok süreli kullanmak yumurta rezervine olumusz tekisi oluyomuş tohtorum öyle buyurdu
aminn canım kulların bırbırıne dua etmesı daha hayırlıdır...inş. birimizden birinin dua kapısı acık olurda rabbım sesımızı duyar...
walla benım hastahanede sıgortalıdan 80 alıyor iğneydı yol prasıydı oydu buydu derken her ay benımde 200 ü geçiyorr...bu zamana kadarkı muayene paralarıyla bı tüp bebek yapmıştık...
Yumurta catlasa bile olmayabilir canim denele surecindeyiz isyan etmeden atlatiriz insAllah bu gunleri..evet canım çatlıyo bendede olmuyo allah yaratmıyo daha ona kalmış bunada şükürler olsn
evet canım allah razı olsun bunu daha önecede okumuştum şimdide vesile olduğun için allah razı olsun spermin yumurtadan tplere geçmesi bile yaradandan o yaratıyo bizlerede yaratır inşallah
Yumurta catlasa bile olmayabilir canim denele surecindeyiz isyan etmeden atlatiriz insAllah bu gunleri..
Cocuk olmasina engel sebepler varsa buda Allahtan o biliyordur sebebini..
Yani sperm nerden biliyor degil mi yumurtaya dogru gidecegini...
Ayrica sperm disarida bi kac dakika yasarken rahim icinde 2 yada 3 gun canli kalabiliyor. Allah ne uyumlu yaratmis...
Kucagmizi bos birakmasin insAllah
amin canım canım evet haklısın klomen öyle yapıyormuş 38lira ödüyrum ben kızzz allah yardım etsin dev.memuruydun dimi
geçen hafta haberlerde duydum heckerlar memur maaşı programını çökertmiş kimilerinin maaşına daha fazla para bağlamşlr bazı dev.memurlarını lise mezunuysa üniv.mezunu yapmışlar maaşlarınıa zam geldimi o talihliler arasnda varmısnz
evet canım ben memurum eşim de bankacı iğneler doktorlar derken valla bütçe de bayağı sarsıldı ama ne yapalım bebiş gelsin de para konur yerine nasılsa diyoruz artık...allahtan yeni doktorum çok iyi çıktı adam kayıt yaptırmadan gel diyo her ay 1 kere kayıt giriliyo o da ilaç yazmak için zorunlu zaten sonrasında ultrosonda bakmak için kayıt yapmadan yanıma gel diyo allah razı olsun bir daha ücret ödemiyorum gerçi 10 gün içinde ücretsizmiş kontrol sayılıyomuş. ,
rabbim yardımcımız olsun inşallah ne hayırlı zamanda bize de anne olmayı nasip etsin
kızlar benım kırmızılar geldı moralım cok bozuk
kız ya şu öğretmenlerle memurların maaşına iyi bi zam gerek ya kimisi okadar çok çalışıp çabalıyo aylık 1250 alıyo birde sizde çocuk oldumuda maaşta değişiklik yapıyorlaryok tatlım öyle bişey olsa da bana denk gelmez o bende şans mı var daha maaş yarın alcaz nasipse 15inde alıyoruz
canınm haktan hayırlısı üzülmemek elde değil biliyorum ama moralımızı yüksek tutmak zorundalız
kız ya şu öğretmenlerle memurların maaşına iyi bi zam gerek ya kimisi okadar çok çalışıp çabalıyo aylık 1250 alıyo birde sizde çocuk oldumuda maaşta değişiklik yapıyorlar
çok azmış abime 250tl falan veriyolar allah allah yoksa yanlışmıyım evet eşininki daha olurcanım çocuk yardımı var evet ama 30-40 tl bişey ama allah nasip eder olursa ben eşimin üstünde göstercem çünkü onların banka özel sigorta olduğundan her türlü özel hastane özel doktor fatura alınca banka ödüyo
doktora gımekte ıstemıyorum artık ya esımı görunce kahroluyorum resmen asılaayı sorcam bı doktora ama korkuyorum da bılmıyorum napcam yumurta catladıgı halde neden olmuyo anlamadım gıttı ya
çok azmış abime 250tl falan veriyolar allah allah yoksa yanlışmıyım evet eşininki daha olur
yok kız öyle abim memur değildir o zaman canım 0-72 ay o civarda çocuk büyüdükçe mebla düşüyo
canım ya resmi nikahını yaparken bile eşi içinde ayrıyeten aldı memur canım nufusta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?