ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

amin canim rabbim büyük dermansız dert vermesin... Ben 3 ay klomen deneyip olmazsa aşılama geçicem kızlar klomen çok süreli kullanmak yumurta rezervine olumusz tekisi oluyomuş tohtorum öyle buyurdu

amin canım canım evet haklısın klomen öyle yapıyormuş 38lira ödüyrum ben kızzz allah yardım etsin dev.memuruydun dimi

bizim bebişler şimdiden masraflı çktı

evet canım çatlıyo bendede olmuyo allah yaratmıyo daha ona kalmış bunada şükürler olsn
Yumurta catlasa bile olmayabilir canim denele surecindeyiz isyan etmeden atlatiriz insAllah bu gunleri..
Cocuk olmasina engel sebepler varsa buda Allahtan o biliyordur sebebini..

evet canım allah razı olsun bunu daha önecede okumuştum şimdide vesile olduğun için allah razı olsun spermin yumurtadan tplere geçmesi bile yaradandan o yaratıyo bizlerede yaratır inşallah

Yani sperm nerden biliyor degil mi yumurtaya dogru gidecegini...
Ayrica sperm disarida bi kac dakika yasarken rahim icinde 2 yada 3 gun canli kalabiliyor. Allah ne uyumlu yaratmis...
Kucagmizi bos birakmasin insAllah

Ben özele gidiyorum Sperm kontrolü,rahim icin ve yumurtalik kontrolü bide receteyle 90 € tutuyor..
Allahim bu zahmetlerimize degecek hayirli evlatlar versin cumlemize insAllah.

evet canım hepsi uyum içinde gidecekleri yön bile belki onlarında sanki düşünme başarma zorlukları aşma özelliğ var biz her ne kadarda isyan etsek üzülsek ağlasakta tek bi sebep var çok istediğimiz o yüzden rabbimde bizleri afetsin ama insan istiyo ya olsun artık yaradan görsün artık duysun bizleri ol desin hayırlısıyla olsun artık diyebiliyo o bizleri içimizdekini biliyor günah yazmaz inş

geçen hafta haberlerde duydum heckerlar memur maaşı programını çökertmiş kimilerinin maaşına daha fazla para bağlamşlr bazı dev.memurlarını lise mezunuysa üniv.mezunu yapmışlar maaşlarınıa zam geldimi o talihliler arasnda varmısnz

amin canım canım evet haklısın klomen öyle yapıyormuş 38lira ödüyrum ben kızzz allah yardım etsin dev.memuruydun dimi

evet canım ben memurum eşim de bankacı iğneler doktorlar derken valla bütçe de bayağı sarsıldı ama ne yapalım bebiş gelsin de para konur yerine nasılsa diyoruz artık...allahtan yeni doktorum çok iyi çıktı adam kayıt yaptırmadan gel diyo her ay 1 kere kayıt giriliyo o da ilaç yazmak için zorunlu zaten sonrasında ultrosonda bakmak için kayıt yapmadan yanıma gel diyo allah razı olsun bir daha ücret ödemiyorum gerçi 10 gün içinde ücretsizmiş kontrol sayılıyomuş. ,

rabbim yardımcımız olsun inşallah ne hayırlı zamanda bize de anne olmayı nasip etsin

yok tatlım öyle bişey olsa da bana denk gelmez o bende şans mı var daha maaş yarın alcaz nasipse 15inde alıyoruz

benim dr.çok iyi 10 günüm geçse bile ödettirmiyo bana tek bi kere ödedim kaşe veriyo ücretsiz muane oluyrm

yok tatlım öyle bişey olsa da bana denk gelmez o bende şans mı var daha maaş yarın alcaz nasipse 15inde alıyoruz
kız ya şu öğretmenlerle memurların maaşına iyi bi zam gerek ya kimisi okadar çok çalışıp çabalıyo aylık 1250 alıyo birde sizde çocuk oldumuda maaşta değişiklik yapıyorlar

kız ya şu öğretmenlerle memurların maaşına iyi bi zam gerek ya kimisi okadar çok çalışıp çabalıyo aylık 1250 alıyo birde sizde çocuk oldumuda maaşta değişiklik yapıyorlar

canım çocuk yardımı var evet ama 30-40 tl bişey ama allah nasip eder olursa ben eşimin üstünde göstercem çünkü onların banka özel sigorta olduğundan her türlü özel hastane özel doktor fatura alınca banka ödüyo

çok azmış abime 250tl falan veriyolar allah allah yoksa yanlışmıyım evet eşininki daha olur

doktora gımekte ıstemıyorum artık ya esımı görunce kahroluyorum resmen asılaayı sorcam bı doktora ama korkuyorum da bılmıyorum napcam yumurta catladıgı halde neden olmuyo anlamadım gıttı ya

canım geçen hafta kırmızıları görünce bende aynısını diyodum gitmek istemiyorum diye hem benim kp hasta ya artık dedim istesemde hiç gidemem dr.bu konumda eşime diyemem hadı çoçuk yapalım dr.gidelim diye sonra bi baktım eşim bana randevu almış dr.gidiyoruz dedi bu işi hızlandırmamız lazım kp allah korusun ölürse falan diye şimdi yeniden başladık tedaviye 19 unda iğnem var ama ne bilyim hiç böyle heves istek umut yok içim bomboş dr.gitsemde olur gitmesemde

Canlarım 3 ay klomen denemesi yaptı iseniz aşılama için görüşün bence. çünkü kolen çok fazla kullanımı yumurtalık rezervini azaltıyormuş şöyle ki ilaç kullanmazken 1 yumurta üretmek için yumurtlaık 1 birim harcıyorsa, ilaç kullanınca urarıldığından 3-4 yumurta üretmek için 20 birim harcıyor tabi bu sayıları attım ama çok daha fazla harcıyor bu da uzun süreli kullanımda olumsuz etki yapıyomuş o yüzden 3 denediyseniz aşılamayı görüşün bence

canım ya resmi nikahını yaparken bile eşi içinde ayrıyeten aldı memur canım nufusta

eş çalışmıyosa eş yardımı var canım o da sanırım 150 tl civarı bişey ama eşin çalışmıyosa belgelendiriyosun ben alamıyom mesela... Ama çocuk yardımı öyle 30-40 tl bişey oda arkadaşım 3.5 yaşında kızı var onun bordrodan biliyom yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…