canım benim yaşın daha küçük ve 2 senelik evlisin isyan etme rabbimin vardır bir bildiği
arkadaşlar bide şu rahime elleyip gebe olup olmadığını anlama olayı var ya ben onu denedim yumuşacık değil sert de değil adetine kaç gün kala yapılıyormuşki bu töbe töbe nelere kaldık valla ya
birsencim hamile haberi vereneolmayana ikonların kullansak nasıl olur olmadı yazmaktan iyi gibi geldi bana ayşegül kötü haberi verdi bu gün sıra bende iğnelere göre
kızlar az önce dr.dan geldim benim yumurtalarda büyümedi gitti iğneyi yarın vuracakmışım yumurtamın biri22ml diğei 19ml yarın saat 11de yap dedi gece kesinlikle 11de ilişkiye gir dedi
isyan etmedım hiç ama artık insan ister istemez neden dıyo ben kendım için istemıyorum esımı duşundugum için bu kadar üzülüyorum
buyumuş canım işte ya kacıncı gundu bugun
kızlar az önce dr.dan geldim benim yumurtalarda büyümedi gitti iğneyi yarın vuracakmışım yumurtamın biri22ml diğei 19ml yarın saat 11de yap dedi gece kesinlikle 11de ilişkiye gir dedi
her eş kocasına bebek vermek ister insan gerçekten kendisini düşünmüyo eşini düşünür ama canım ben senden çok ümitliydi bugünde ayşegül regl olmazsa kesin hamiştr dedim olmadı bende hayal kııklığına uğradım ve senin için çok üzüldm çünkü hepimiz aynı durumdayz
kızlar asılama cok mu zor oluyo biliyomusunuz
kız ço zpr değilmiş iğneyle spermi yumurtalıklarına veriyor benim merak ettiğim şey iğnenin ucu yumurtaların içinemi giriyo
kızlar asılama cok mu zor oluyo biliyomusunuz
aralığın 3 de benim iğnem 11. günüm 17. günde olunuyorsa 6 günüm varsenın kacıncı gunun canım iğneyı olmuştun dımı
daha ne kadar büyüycek ya 25 oluncada doktor kalitesiz diyo benim 19 mm iken yapıldı doktorda tam zamanı çok güzel dedikızlar az önce dr.dan geldim benim yumurtalarda büyümedi gitti iğneyi yarın vuracakmışım yumurtamın biri22ml diğei 19ml yarın saat 11de yap dedi gece kesinlikle 11de ilişkiye gir dedi
canım adete 2-3 gun kala yapılıyor sanırsam...sorma yaw nelerden medet umar olduk kuzum yaa...ben dün bi deniyim dedim daha 10 gun var adetıme sert geldı bana yıneee zaten en sonkı doktor kontrolumde doktor rahmın kalınlaşmış çok guzel demişti...hamıle oluncadakalın olması gerekmıyormu neden yumulşyyor acabaaa:26:
ayyy ne biliyim ben hamiş olunca yumuşak oluyomuş benimde bata göre yarın ama iğneden 17gün sonra falan adet olunuyomuş heralde ona göre 6 günüm var
canım benim doktor daha çok büyüsün istiyo onunda bildiği birsey var daha önce 21 ve 22ml etki etmedi herhalde ondan kız sen sürekli iğne tarihimi değişiyosun bu sefer yorma kendini canım benim galiba adet olacam şimdiden belirtileri yaşıyorum iğnemde kalacakhoşgeldin canım...büyümüş kocaman olmuşlar işte daha nıye 1 gun daha bekliyor doktor..yanlış hatırlamıyorsam çok buyudugu zaman çatlaması zor oluyor kiste dönüşüyor demişti doktor..en ıyı oran 18 ve 20 mm demişti...
ya aklıdan gecırıyorum denesem mı dıye ama korkuyorum ya
ayyy ne biliyim ben hamiş olunca yumuşak oluyomuş benimde bata göre yarın ama iğneden 17gün sonra falan adet olunuyomuş heralde ona göre 6 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?