• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben onu sutle maydonozla denemıştım canım bırde elma yagı koyup pedın uzerınee öle beklemıştım ama bı işe yarmadı

yok ya bu ondan değil k söylediğim bitkilerde daha çok yaylada yetişiyor doğuda var biliyorsunuz doğu kadınlarının tedavi yöntemi eskiden onlarda doktora gitme gibi durumları yokmuş deneyecem işe yararsa bende o bitkileri isteyenlere teemin edrim

yok ya bu ondan değil k söylediğim bitkilerde daha çok yaylada yetişiyor doğuda var biliyorsunuz doğu kadınlarının tedavi yöntemi eskiden onlarda doktora gitme gibi durumları yokmuş deneyecem işe yararsa bende o bitkileri isteyenlere teemin edrim

yok onu anladım canım ben bu tarz seyler cok denedımde ondan soyledım sen bı dene işe yararsa isterız zaten bızde ama inş.bunlara gerek kalmaz

yok onu anladım canım ben bu tarz seyler cok denedımde ondan soyledım sen bı dene işe yararsa isterız zaten bızde ama inş.bunlara gerek kalmaz

inşallah canım herkesin bu ay bebeği olur

ya kızlar ben cok istiyorum buraya bende HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM dıye yazmayı ya:40:

merhaba kızlar bende aranızda yeniyim 2 senedir çok istimemize rağmen bir türlü olmadı 2 ay dır klomen tedavisi görüyüm bu ay hem klomen kullandım hemde ayın 20.sinde çatlatma iğnemi oldum 4-5 yumurtam var ama inş.sonuç iyi olur şimdi bekliyorum aralık 8 geçmez artık günler bana çok umutsuzum :([/QU

bende aralık 8 gibi adet olcam canm,çatlatma iğnemi de 15 inde yaptrmıstım..sonuçlarımız ne olcak acaba,inşallaaahhh :49: :49:

madem öyle geçsin saatlerimiz hadi kızlar hamileyiz ve birbirimize haber veriyoruz herkes yazsın haber versin hamile olduğunu bizlerde tebrik edelim haber verelim nasıl bir duygu yalanda olsa yaşayalım

bizimde burda sayılarımız belli sırayla çifter çifter bizde hamileyim diyecez birgün o gün gelcek hayırlısıyla

bütün bebiş isteyen anne adayları için dua ediyorum kızlar,kabul olcak inşallah, bigün evlenip de böyle sorunlar yaşayacağim inanın hiç aklıma gelmezdi,hersey biz insanlar için yeter ki inancımızı umudumuzu kaybetmeyelim..

inşallah gelir kızlar ya ben bu karamsarlıkla hıç yazamayacakmışım gıbı gelıyo

ayşegül ümit vermek istemiyorum yanılmlyosam bu sefer olacak dediğimide kafana takma ama oyle hissediyorum yanılmayayım allahım hislerim boş çıkmasın

Kızlar iyi akşamlar iyi tatiller.pazartesi güzel haberler vermeniz dileğiyle.

Back
X