kızlar mecit efendi hayıt suyu dıye bışeyde varmış kadının 9 sene olmamış bu suyu içince olmuş bı kac kışıye daha söylemış onlarında olmuş
mrb kzlar..bugün kasıklarımda ağrı var ama adet agrısı bu anlayabiliyorum,sanrm krmızılar yaknda gelceK..
mrb kzlar..bugün kasıklarımda ağrı var ama adet agrısı bu anlayabiliyorum,sanrm krmızılar yaknda gelceK..
oda ne bitkimi yaa bakın vala ilaçlar hep bitkilerden ama bizim için hangisini kullanmalıyız onu bilmyrz
evet canım galıba bıtkı suyuymuş aktara boyle dedıgınde verıyomuş sabah aksam içiyomuşun çay bardagının üçte biri katıyomuşun ustunudöe suyla tamamlayıp içiyomuşsun
varmı baharatçılarda ben bu ay deneyecem hiç denemedim bitkileri falan gerçekten artık denemeliyim
ben denedıgım kurlerı yazayım sogan kuru , polenle bal karışımı, tarcın çörek otu bal karışımı , elma yagı , miskamber dıye bışey var o da balla karısıp yenıyo tatı kötu , yagmur suyuna okunan sureler var onları okuyup içince oluyomuş dıye duydum onuda yaptım sütlü maydonoz buharıda denedım mıdem baya acayıp oldu valla
ooo miden bayrammı etmiş yoksa isyanmı etmiş sormak isterdim hiç birsey kullanmadım ben geçen ay tek sipariş verdim macun aldım onu deneyecem okadar birde kendime bu ay başlayacam bitklere
allah korusun biride güzel haber versn ihtiyacımız var bizede moral olur nekadar var gününe
iğne vurulali 14 gün oldu,adetim de ayın 5 i,ee tbi erken gelrse bkaç güne benimle olur heralde..
insan bi umut dıyo işte care arıyosun ama işte olmayınca onlarlada olmuyo
denemek ıstıyoosan dene kurlerı belkı sana faydası olur bende ise yaramadı
deneyecem vala peki ya meyan otu nasıl bilgin varmı onu rüyamda görmştüm biri rüyamda kullan diyordu nedense bende hep zencefili kullanmak istiyrum hiç kısmet olmadı alamadm bir türlü
kızlar mecit efendi hayıt suyu dıye bışeyde varmış kadının 9 sene olmamış bu suyu içince olmuş bı kac kışıye daha söylemış onlarında olmuş
Amin canım, inşallah ki yaşayacağız bu mutlulukları
deneyecem vala peki ya meyan otu nasıl bilgin varmı onu rüyamda görmştüm biri rüyamda kullan diyordu nedense bende hep zencefili kullanmak istiyrum hiç kısmet olmadı alamadm bir türlü
bu konuyu bende okumuştum önüme gelen herkese tavsiye ediyorum diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?