Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bendn bugün kahverengi akıntı geldi,adet oluyorum sanrm,ama daha ayın 5.inde olmuştm çok erken değl mı ya : (
yok cnım şuan devam etmio kesilmş,bugùn 14.gùnù iğnenin..noluo ki ya hç bşey anlamadm bu işten,adet oluo muyum olmuo muyum : (iğnenın kacıncı gunu canım belkı yerleşme kanaması falandır devam edıyomu akıntı
yok cnım şuan devam etmio kesilmş,bugùn 14.gùnù iğnenin..noluo ki ya hç bşey anlamadm bu işten,adet oluo muyum olmuo muyum : (
inş. olmazsın canım bazı kısılerde bu yerleşme kanması oluyor ama kımısındede adetın gelecegının belırtısı oluyo canıminş.
eğer adet olduysam bu geceye kadar kırmızıların gelmesi lazm canım..hayırlısı artık sadece bekliyorum..
evet canım beklemekten baska care yok inş. hayırlı haberler verırsın
inşallah canm,hber verirm size..
birsencim bende senin gibi düşünüyorum bakalım hangi arkadaş
inşallah dedıgın gıbı olur canım artık cok yoruldum
kızlar bendn bugün kahverengi akıntı geldi,adet oluyorum sanrm,ama daha ayın 5.inde olmuştm çok erken değl mı ya : (
bakalım canım merkla beklıyoruz..kızlarımızın hepsi sırayla hamile kalır inşallahhhh
ayşegülcüm sende korkma bitanem yazgının önüne geçilmiyor..mevlam ne yazdıysa o olucak..
dogru dıyosun canımda anlıyorsunuzdur içimdekı sıkıntıyı hayırlısı artık
dogru dıyosun canımda anlıyorsunuzdur içimdekı sıkıntıyı hayırlısı artık
içini ferah tut tatlım belkı bebişin sana tutunmaya çalışıcak sen bu kadar stres yaparsan nsl tutunsun o..lütfen kafanı rahat bırakmaya çalış olurmu![]()
inş. dedıgın gıbı olur canım atamıyorum bunu kafamdan iyice beynıme yerleştı keşke rahalayabılsem içimdekı fırtnayı atabılsem![]()
kaç senelik evlıydın sen cnm ne kadardır bebek ıstıyorsun 22 yasındasın yanlıs hatırlamıyorsam
inş. yerleşme kanamasıdır egger regl olsaydı kanla karışıkta gelebilirdi veye sonrasında kanaman ourdu inş.erleşme kanamasdr adet veya gebelik belirtilern varmı
bir iki defa boyle akıntı benımde olmuştu tamam sımdı adet oluyorum dıyodum ama olmamıştı hamıleyım dıye duşunmeye baslamıştım 2 gun sonra adet olmuştum[/QUO evet canım haklısın bende yaşamıştım çok yoğun bi şekilde ama sonrasında hemen regl olmuştum