ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız ya aslında o küçük yumurtalar bile büyüyüp adet dönemine yakın çatlayabiliyor yumurtlama dönem,in bittikten sonra regl olana kadar gün aşırı dene neden olmsın 1 yumurta genelde daha kaliteli olrmuş yeterki allah ol desin anlıyorum insan diyece söz bulamıyor psikolog neler söyledi keşke bulantılarımız olsadaa kız dertlensek razıyız vala bal şeker kkaymak gelir bulantılar bize[/QUOTE]

ARKADAŞIM HAMİLE MİDEM BULANIYO DİYO OLSUN BULANSIN KASIĞIM AĞRIYO DİYO NE GÜZEL AĞRISIN GÖĞÜSLERİM ACIYO NE GÜZEL ACISIN DİYORUM YERİNDEN KALDIRMIYORUM KIZI BERABER OLUNCA DİNLEN UZAT AYAKLARINI KIZ BANA DELİYMİŞİM GİBİ BAKIYORDUR ARTIK . TÜM BU AĞRILAR ACILAR O KADAR GÜZEL GELİYORKİ BANA NAPIM :) İŞTE BÜYÜYO ORDA ONDAN :)

çok doğru demiş demekki bizim birşeylerle uğraşmamz gerek kalabalık bi aile içinde olsa nsan gelen gidene sürekli misafr gelsse ada insan gitse çok düşünemezde yalnızlıkta düşündürtüyo
eet canım bende hiç gecikme olmaz kız rregl dönemlerin nasıl rengi felan
birdaha muz yemiycemmm sayendekız yok kız kıza konuşuyoruzzzz

ARKADAŞIM HAMİLE MİDEM BULANIYO DİYO OLSUN BULANSIN KASIĞIM AĞRIYO DİYO NE GÜZEL AĞRISIN GÖĞÜSLERİM ACIYO NE GÜZEL ACISIN DİYORUM YERİNDEN KALDIRMIYORUM KIZI BERABER OLUNCA DİNLEN UZAT AYAKLARINI KIZ BANA DELİYMİŞİM GİBİ BAKIYORDUR ARTIK . TÜM BU AĞRILAR ACILAR O KADAR GÜZEL GELİYORKİ BANA NAPIM :) İŞTE BÜYÜYO ORDA ONDAN :)[/QUOTE]

aynen benimde arkadaşım hamile bende birlikteyken iş yaptırmıyrm evletlık al bari beni diyor iyi diyorum bende evlet sahibi olmadan torun sahibi olurum çok pratik diyorum gülüyoruz :) ama bir yandan da içim acıyo malesef bu da bi gerçek napalım geçecek inşallah bir gün biz de koca göbekli olucazzzzz hadi kızlar :)

aynen benimde arkadaşım hamile bende birlikteyken iş yaptırmıyrm evletlık al bari beni diyor iyi diyorum bende evlet sahibi olmadan torun sahibi olurum çok pratik diyorum gülüyoruz :) ama bir yandan da içim acıyo malesef bu da bi gerçek napalım geçecek inşallah bir gün biz de koca göbekli olucazzzzz hadi kızlar :)

ARKADAŞIM HAMİLE MİDEM BULANIYO DİYO OLSUN BULANSIN KASIĞIM AĞRIYO DİYO NE GÜZEL AĞRISIN GÖĞÜSLERİM ACIYO NE GÜZEL ACISIN DİYORUM YERİNDEN KALDIRMIYORUM KIZI BERABER OLUNCA DİNLEN UZAT AYAKLARINI KIZ BANA DELİYMİŞİM GİBİ BAKIYORDUR ARTIK . TÜM BU AĞRILAR ACILAR O KADAR GÜZEL GELİYORKİ BANA NAPIM :) İŞTE BÜYÜYO ORDA ONDAN :)[/QUOTE]
biz bunları yaşamaya razıyız bize vızzzz gelir yetrki sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bebişler rabbim nasip etsin

eet canım bende hiç gecikme olmaz kız rregl dönemlerin nasıl rengi felan

ben de de olmadı malşallah iğne olduğumun 14. günü adet oldum standartlara uyuyorum :) valla iğne mi yaptı ne adetim 2 gün normal şekilde sonrası resmen akıntı şeklinde sürdü. rengi normal ama öncesinde kahverengi su gibi akıntı geliyo ordan anlıyorum adet olacağımı da senin nasıl oluyo?

biz bunları yaşamaya razıyız bize vızzzz gelir yetrki sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bebişler rabbim nasip etsin[/QUOTE]

bende hep öyle diyordum allahım bi hamile kelsam 9 ay yatsam diyordum çok şükür 8 ayın sonuna kadar çalıştım doğum yapcam gece nasıl oynamıştık kardeşlerimle çoook rahat geçirdim rabbim hepinize böyle hamilelik nasip etsin ama şimdi olgunlaştım hiç öyle demiyorum allah hayırlısını versin

benimkinin rengi iğrenç ya kırmızıdan siyaha dönüyo hemen aynen çikolata gibi geliyo işte erimiş çikolata gibi midemi bulandırıyo

karnımın altına iğne batıyomuş gibi olmuya başladı böyle tabir varmı bilmiyorum yeni belirti iğne batmaları ama öyle valla batıyo çıkıyo yine batıyo

biz bunları yaşamaya razıyız bize vızzzz gelir yetrki sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bebişler rabbim nasip etsin[/QUOTE]

AMİNNNNN :))))))

bende hep öyle diyordum allahım bi hamile kelsam 9 ay yatsam diyordum çok şükür 8 ayın sonuna kadar çalıştım doğum yapcam gece nasıl oynamıştık kardeşlerimle çoook rahat geçirdim rabbim hepinize böyle hamilelik nasip etsin ama şimdi olgunlaştım hiç öyle demiyorum allah hayırlısını versin[/QUOTE]

aminnnn kız rabbim ikinciyide nasip etsin inşallahhh

aynen bazen suçlu hissediyorum kendimi ama napalım o kadar kolay değil işte .
Gene de yanlarındayız onların :) olcaz inşallah:))))

aminnnn kız rabbim ikinciyide nasip etsin inşallahhh[/QUOTE]

aminnnn canım ilk önce hiç annelik duygusu tatmayanlara nasip etsin

iyi akşamlar kızlar.hgs den sonra adet erken gelir mi?30 günde oluyodm bugün 24. gün adetim geldi ilk defa böyle oldu bu ay tedavimi kendim yapıcam brokoli,soğan incir,adaçayı maydonoz buharı): kür manyağı olacammm,hazirana kadar zaman verdim oldu oldu olmadı laporoskopi artık

hsg etkilemez diye biliyorum canım sende ara verenlerdensin ha anam ne çok kür daha ne duycaz

hsg etkilemez diye biliyorum canım sende ara verenlerdensin ha anam ne çok kür daha ne duycaz

eşimde dalga geçiyo zaten prof oldun diye:)ee napalım neyden çare bulursak diye hepsini deniyoz.mecburi ara verdim canım sol tüp tıkanıklığı dışnda sorun yok doktorlarda biraz bekle sonra ameliyat diyor hazirandan sonra olacam hem maddi yöndende biraz rahatlamış olcaz şimdi istesemde yaptıramam zaten

hayırlısı canım ya ara vermekmi daha iyi anlamadımki banada şimdilik kayıp gibi geliyo çok bunalmadım heralde tedaviden daha benimde eşim oluruna bırakalım olursa olur diyo ama ben hep çevreden hadi ikinci yokmu demelere sinir olduğum için azimle gidiyorum ama sonuç malum

bende bu ay kür yapıyorum biberiye hayıt tohumu cıvan perçemini 1 litre suda birer yemek kaşıgı hayıt ve biberiyeyi bir tutamda cıvan perçemi kaynatıp kvanoza koyup günde 3kez içiyorum birde geceleri yarpuz suyu içiyorum sıcak suda bekletip taze içiyorum onu faydası olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…