ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

valla kendime akşam bi kaç dua okudum hacııı geldi rüyama kız sonra hatırlwt bi dua var çok çok kısa içinde hep oku bebeğin için tamam mı aklıma seen geldin duayı okuyunca

hangı dua canım o söylede okuyayım ozaman

hangı dua canım o söylede okuyayım ozaman
canımm
rabbi inni nezertü leke ma fi batnimuharraran fetekabbel minni inneke entessemiul alim...
anlamı canım rabbim karnımda taşıdığım çocuğu hizmet etsin diye sana adadım bunu benden kabl et
muhakkak sen çok iyi bilen çok iiyi işitensin sen hayırlı kıl
yani canım hayırlı bi evlat olsun diye oku ahlaklı olsun diye bi çok anlamı var bu kitapta böyle yazıyo nette daha çok yazılmış hamile kadının okuyacağı dua

anladım canım tesekkur ederım

buda doğumda okunacak dua
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

hamile olsam yusuf süresini okurum bebeğim hz.yusuf kadar güzel olsun diye güzelliğini ondan alsın
işin ne hergün bitne dualardan oku

doğum da insanın aklına gelırmı acaba canım ya cok telaşlı oluyo bıde norml olursa

doğum da insanın aklına gelırmı acaba canım ya cok telaşlı oluyo bıde norml olursa

ayyy canım normal kolay doğum yapmak istiyorsan çok uyumayacaksın sürekli çalışacan gidip gelecen yürüyüş yapacaksınn yoksa ilk doğum zor oluyo benim arkadaşım 9 ay boyun ca gündüz 1 saat bile uyumazdı hiç uyumamıştı uykusu gelince yüzünü yıkar başka şeylerle meşgul olurmuş doğum yapacağı günde hemen yaptı hiç zorlanmamıştı valla

kolay canımda sancıyla faln insanın kafası karısıyo suan sadece uyumak istıyorum canım ya halsızlk var

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sizin sayenizde test yaptırdım yanımda oldugunuz için çok teşekkür ederim her zaman dualarımdasınız:).. ben tam tarihimi hesaylayamadım sürem uzuyordu çünkü geçen aya göre dün falan olmam lazımmış galiba ...benn bişey yapmadım bu ay ama namaz kılmıyordum namaza başladım bide tesbih çekmeden önce ayetel kürsü okursan duaların kabul olurmuş diye duydum onu okudum annem de bu ay meryem suresini okumuş benim için inşallah güzel haberleri hepinizden alıpcaz sonrada hamileler topiği olacak topiğimiz:)

sayenizde liste adama benzedi canım rabbim sağsalim kucağına almayı naip etsin bak ayşegülden sonra sen oldun sende onun gibi kapıyı açık bırakki hamile haberleri gelsin bakalım senden sonra kim olacakkk

sayenizde liste adama benzedi canım rabbim sağsalim kucağına almayı naip etsin bak ayşegülden sonra sen oldun sende onun gibi kapıyı açık bırakki hamile haberleri gelsin bakalım senden sonra kim olacakkk

amin inşallah canım benim..her duamda aklımdasınız gelin hadi ikişer gün arayla:)

parçalar kisttendir eminim bu ay sende küçülme olacak devam et benim son ay pek bişe gelmedi belki ara verip yeniden başlarsam yine etkiler bakalım 1 veya 2 ay ara vericem.

ya beni niye görmüyon diyom sana yaa allah allah beni de gör beni de gör

canım gözün aydın sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…