valla kendime akşam bi kaç dua okudum hacııı geldi rüyama kız sonra hatırlwt bi dua var çok çok kısa içinde hep oku bebeğin için tamam mı aklıma seen geldin duayı okuyunca
canımmhangı dua canım o söylede okuyayım ozaman
canımm
rabbi inni nezertü leke ma fi batnimuharraran fetekabbel minni inneke entessemiul alim...
anlamı canım rabbim karnımda taşıdığım çocuğu hizmet etsin diye sana adadım bunu benden kabl et
muhakkak sen çok iyi bilen çok iiyi işitensin sen hayırlı kıl
yani canım hayırlı bi evlat olsun diye oku ahlaklı olsun diye bi çok anlamı var bu kitapta böyle yazıyo nette daha çok yazılmış hamile kadının okuyacağı dua
buda doğumda okunacak dua
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
doğum da insanın aklına gelırmı acaba canım ya cok telaşlı oluyo bıde norml olursa
2ay kullandım regl 10 gün kala tekrar kullanacam gerçii bu ay dr.kontrolune bile gitmedim canım ya sende de oluyomu kistmi yapıyo bilmiyorum ama bazen böbrek tarafıma sızılr giriyo
kist sende nasıl etki yapıyo QUOTE]
anladım canım devam et fayda edecektir. ya böbrek değilde kistin olduğu tarafta böyle yan boşluğumda batmalar oluyo. ben de buna anlam veremiyrm heralde kist yapıyodur. sanırım bulunduğu tarafta sancılar yapabiliyo.
2ay kullandım regl 10 gün kala tekrar kullanacam gerçii bu ay dr.kontrolune bile gitmedim canım ya sende de oluyomu kistmi yapıyo bilmiyorum ama bazen böbrek tarafıma sızılr giriyo
kist sende nasıl etki yapıyo QUOTE]
anladım canım devam et fayda edecektir. ya böbrek değilde kistin olduğu tarafta böyle yan boşluğumda batmalar oluyo. ben de buna anlam veremiyrm heralde kist yapıyodur. sanırım bulunduğu tarafta sancılar yapabiliyo.
çok berbat birşey valla bazen diyorum acep böbreimde taşmı var oysaki günde en az 3 lt su içerim demek o yapıyo peki regl dönemin kaç gün sürüyorr
ayyy canım normal kolay doğum yapmak istiyorsan çok uyumayacaksın sürekli çalışacan gidip gelecen yürüyüş yapacaksınn yoksa ilk doğum zor oluyo benim arkadaşım 9 ay boyun ca gündüz 1 saat bile uyumazdı hiç uyumamıştı uykusu gelince yüzünü yıkar başka şeylerle meşgul olurmuş doğum yapacağı günde hemen yaptı hiç zorlanmamıştı valla
doktorlar zaten kesin konuşmuyo yükselmeyi görmeden. inşallah yarın yaptığında yükselmiş olcaktır.çok çok sevindim senin adına :))))))))) hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahhhhh
sen bişey yapmışmıydın canım bu ayy?
amannn negatif enerjin bana geçmesin benimde uykumu getrtmeee erkek çocuklar uyku yaparmış öyle derlerkolay canımda sancıyla faln insanın kafası karısıyo suan sadece uyumak istıyorum canım ya halsızlk var
çok berbat birşey valla bazen diyorum acep böbreimde taşmı var oysaki günde en az 3 lt su içerim demek o yapıyo peki regl dönemin kaç gün sürüyorr
evet malesef çok kötü benim adetim 5 gün sürüyo ama 4. ve 5. günü yok gibi bişey, bi de bu klomen dir iğnedir onların etkisi midir bimiyrm ama daha da az oldu bu ay 2. günden sonra sadece akıntı şeklinde oldu iyice ayarlar bozuldu yani bu şekilde yani senin nasıl oluyo ?
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sizin sayenizde test yaptırdım yanımda oldugunuz için çok teşekkür ederim her zaman dualarımdasınız:).. ben tam tarihimi hesaylayamadım sürem uzuyordu çünkü geçen aya göre dün falan olmam lazımmış galiba ...benn bişey yapmadım bu ay ama namaz kılmıyordum namaza başladım bide tesbih çekmeden önce ayetel kürsü okursan duaların kabul olurmuş diye duydum onu okudum annem de bu ay meryem suresini okumuş benim için inşallah güzel haberleri hepinizden alıpcaz sonrada hamileler topiği olacak topiğimiz:)
bu ay ilk gün çook geldi parçalar baya düştü bayadr olmuyordu 2 gün sürdü 3.gün kesidi keşke adetlerimiz biraz yoğun olarak gelse eski birikmiş kanı hepsini atsaevet malesef çok kötü benim adetim 5 gün sürüyo ama 4. ve 5. günü yok gibi bişey, bi de bu klomen dir iğnedir onların etkisi midir bimiyrm ama daha da az oldu bu ay 2. günden sonra sadece akıntı şeklinde oldu iyice ayarlar bozuldu yani bu şekilde yani senin nasıl oluyo ?
haklısın canımmm eee dua ediyormusun bizeeegenelde hamılelerın hepsınde oluyomuş canım ya
sayenizde liste adama benzedi canım rabbim sağsalim kucağına almayı naip etsin bak ayşegülden sonra sen oldun sende onun gibi kapıyı açık bırakki hamile haberleri gelsin bakalım senden sonra kim olacakkk
bu ay ilk gün çook geldi parçalar baya düştü bayadr olmuyordu 2 gün sürdü 3.gün kesidi keşke adetlerimiz biraz yoğun olarak gelse eski birikmiş kanı hepsini atsa
haklısın canımmm eee dua ediyormusun bizeee
selam kızlarrrrrr herkese hayırlı cumalar rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin
haacccıııııı aakşam rüyamdaydın valla bu sefr birileri beni öldürmek istiyordu balık pişirmiştim balıklar vardı yani sana gel dedim balık yapalım dedim gelmedin...biri bana bebeğim için seni öldürmk zorundaydım diyodu bende ona bende bebeğim için kaçmak zorundaydım diyodummm çok korktum rüyada
artık sırada kim var bilmiyorummm valllaaa baya zaman önce ayşegülü sonra birseni yine ayşegülü bu seferde seni gördümmm allah hayır etsinnn
sırayla gelin ABLANIZAAAAAAA
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sizin sayenizde test yaptırdım yanımda oldugunuz için çok teşekkür ederim her zaman dualarımdasınız:).. ben tam tarihimi hesaylayamadım sürem uzuyordu çünkü geçen aya göre dün falan olmam lazımmış galiba ...benn bişey yapmadım bu ay ama namaz kılmıyordum namaza başladım bide tesbih çekmeden önce ayetel kürsü okursan duaların kabul olurmuş diye duydum onu okudum annem de bu ay meryem suresini okumuş benim için inşallah güzel haberleri hepinizden alıpcaz sonrada hamileler topiği olacak topiğimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?