ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

dur kız belki gelmez bugün kaçıncı günündü

bebeğim ayne şekilde koltuk altından başlayan ağrı ben hep bunu yaşarım zati geçen ay iğneden sonra 19. günümde olmuştum satla bat arası 30 gün vardı

şimdi de işte sat 21 şubat pazaretsi salı gelir gibi bebeğim..ya ben zaten tüp bebek olayını çok kabullendim gibi eğer o da olmazsa sanırım yıkılırım

allah korusun benimde o korkum var ya canım koltuk altından geln ağrımı bendede olunca bilirim regl olacağımı
kız sen hiç kür felanda denemiyosun dimi

allah korusun benimde o korkum var ya canım koltuk altından geln ağrımı bendede olunca bilirim regl olacağımı
kız sen hiç kür felanda denemiyosun dimi

yok geçen ay yapacaktım ilaç içtim ya yapmadım o yüzden acaba bir kaç ay ara verip kürlere mi devam etsem llahım yardımcı olsun bizlere cidden yoruuyoruz tükeniyoruz

Son düzenleme:
ne yapıyosun şekerim nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

iyiyim canım sen napıyosun ççok şükür iyi gidiyo ama nazar degırdın arrtık bışey yıyesım gelmıyo daha kahvaltı yapmadım gıdıp kahvaltı yapcam cocuk ac beklıyo

yok geçen ay yapacaktım ilaç içtim ya yapmadım o yüzden acaba bir kaç ay ara verip kürlere mi devam etsem llahım yardımcı olsun bizlere cidden yoruuyoruz tükeniyoruz
benim kistim olduğu halde yapıyorum sen neden yapmıyosun yapsana canımm
iyiyim canım sen napıyosun ççok şükür iyi gidiyo ama nazar degırdın arrtık bışey yıyesım gelmıyo daha kahvaltı yapmadım gıdıp kahvaltı yapcam cocuk ac beklıyo

ben ne dedimki canımm fil gibi olacan dedim o kdarcıkçocuk sana çekti demek artık doymaz kız hani bir tane çizgi filmi vardı ne bulsa yerdi ya kapı ağaç vs.ismini unuttum yahu bundan sonra ismin o olsun neydiii ya kız

bak hala daha fıl dıyon tazmanya canavarını ı dıyon gı

kızlar önceden bulantıya razıyım dıyodum şimdi bulanmasa keşke dıyorum ozamn herşeyı yıymem bebegım beslenemez dıyorum ne istedıgımız bellı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…