dur kız belki gelmez bugün kaçıncı günündü
allah korusun benimde o korkum var ya canım koltuk altından geln ağrımı bendede olunca bilirim regl olacağımıbebeğim ayne şekilde koltuk altından başlayan ağrı ben hep bunu yaşarım zati geçen ay iğneden sonra 19. günümde olmuştum satla bat arası 30 gün vardı
şimdi de işte sat 21 şubat pazaretsi salı gelir gibi bebeğim..ya ben zaten tüp bebek olayını çok kabullendim gibi eğer o da olmazsa sanırım yıkılırım
efendım zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allah korusun benimde o korkum var ya canım koltuk altından geln ağrımı bendede olunca bilirim regl olacağımı
kız sen hiç kür felanda denemiyosun dimi
ne yapıyosun şekerim nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
benim kistim olduğu halde yapıyorum sen neden yapmıyosun yapsana canımmyok geçen ay yapacaktım ilaç içtim ya yapmadım o yüzden acaba bir kaç ay ara verip kürlere mi devam etsem llahım yardımcı olsun bizlere cidden yoruuyoruz tükeniyoruz
iyiyim canım sen napıyosun ççok şükür iyi gidiyo ama nazar degırdın arrtık bışey yıyesım gelmıyo daha kahvaltı yapmadım gıdıp kahvaltı yapcam cocuk ac beklıyo
benim kistim olduğu halde yapıyorum sen neden yapmıyosun yapsana canımm
ben ne dedimki canımm fil gibi olacan dedim o kdarcıkçocuk sana çekti demek artık doymaz kız hani bir tane çizgi filmi vardı ne bulsa yerdi ya kapı ağaç vs.ismini unuttum yahu bundan sonra ismin o olsun neydiii ya kız
bak hala daha fıl dıyon tazmanya canavarını ı dıyon gı
eveeeettt canım tazmanya canavarııısen ye kız yarasın canavar fil ol yeterki bebeğine yarasın
TAZMANYA CANAVARI
allah iyiliğini versın benzete benzete onamı benzettın
beğenemedinmi canım hem sanamı soracammm yeni ismin hayırlı uğurlu olsunkilo aldınmı kız insan hemen alırmı kiloyu
alanlar var canım ama ben daha hiç almadım aynı duruyorum
beğenemedinmi canım hem sanamı soracammm yeni ismin hayırlı uğurlu olsunkilo aldınmı kız insan hemen alırmı kiloyu
hamiş olsam ta 20 kilo alsamayşegül mide bulantın var mı kız
yok sormadım canım çokta fazla yemıyorum bebeklerede zararlı falan dıyolrmetebolizma iyi çalışıyo daha çok ye bebe büsk.yiyiyormusun canım
dr.sordunmu
hamiş olsam ta 20 kilo alsamayşegül mide bulantın var mı kız
yok sormadım canım çokta fazla yemıyorum bebeklerede zararlı falan dıyolr
şimdilik çok şükür yok daha canım ya cok hafıf sadece
bende bendeee 30a razıyım olsunda mide bulantısı kilo aç kalmak çok yemek tiksinmk razzıyım
kızz yazın hangi ay düşünüyorsun tüp bebeişi ki inşallh gerek kalmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?