- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
ewt doğru canım ıkımızden bi kadın çıkıyor sağlam hehehe..yok canım bana doktor önermedi hiç vakıt kaybetme aşılamayla en yuksek olasılık tüp bebek dedi..
işte bende de o yüzden hiç test vs yapma isteği yok bi keresinde 45. gün hasta olmuştum şaka gibi:)
senin adetlerin neden düzensiz
doktorum normal olduğunu söyledi..bende o yüzden gecikti kesin hamileyim diyemiyorum..beklemek istiyorum..senin niye gecikiyor..
pco luym ben canım..ilaçsız yumurtam büyümüyor büyüyüp çatlamayıncada uzadıkça uzuyor işte:))
canlarım ben hiç ümitli değilim..16 aydır gecikmelide olsa adet oluyorum..çünkü 10 gün geçip adet olduğumda oldu..o yüzden hamile olursam büyük sürpriz olacak..yarınıda bekleyip sonra test yapmak istiyorum..
hehe biz tam kadın sayılmıyoruz şimdi dimi nede olsa bitarafımız çalışmi
ama olsun canım tek kusurumuz bu olsun.
tüpbebeklede olsa hamile kalıp doğum yapsak acep açılmazmı bu tüp:18::18:
biraz saçmaladım heralde ama nebilim öyle aklıma geldi.
yawrucum cenaze fln vardı dedınya orada koştururken bebek stresınden uzak durmuşsundurda tutturmuşsundur dıye düşündüm..inşallah yarın iyi haberler verırsın kuzum
bende pco yok ama adette gecikme oluyor yine :) takma kafaya canım..bizimde yavrucuklarımız olacak inşallah..hemde arka arkaya..
inşallah perşembe günü güzel haber veririm..ama belirtimde yok..birkaç defa aniden kalkınca kasığıma ağrı saplandı..buda gebelik belirtisimidir,hamilelerde oluyor mu bilmiyorum?
​sen belirtilere hiç takılma canım kafanı rahat bırak allahın ıznıyle inşallah olur..hayırlısıysa tabi
canm benmde hormonlar normal ama yumurta büyümüyor görüntü nasıl sende bisürü küçük yumurta var mı yani ben gbi görünüş olarak pco musun
canlarım ben hiç ümitli değilim..16 aydır gecikmelide olsa adet oluyorum..çünkü 10 gün geçip adet olduğumda oldu..o yüzden hamile olursam büyük sürpriz olacak..yarınıda bekleyip sonra test yapmak istiyorum..
canım normalde kaç günde oluyordun adet..hiç farklı bı belırtın varmı..ayy inşallah hamilesindir çok sewinirim canım benimm...aynenyaa bana hep tüp bebekte tutmıycak gıbı gelıyorr
sağol canım allah razı olsun..hele bi üç aylık olsun hareketlenmeye başlasın ondan sonnra anlarsın hamıle oldugunu..maşallah guzel bı hamılelık geçiriyosun bulantın yok sanırım..
evet canım..kuzenimin eşiydi..kuzenim 26 eşi 28 yaşındaydı..iş kazasında kaybettik..2 yaşındada dünyalar güzeli kızları vardı..kuzenim perişan durumda dua ederseniz sevinirim..çok zor bir durum..
canım yaa kıbrısta nasıl cesaret ediyosun ben zaten çok korkuyorum tüp bebekten ya dikkat etmezlerse karışırsa falan diye bide kıbrıs herşeyi yapan bi yer bilmiyorum ben olsam hiç orayı tavsiye etmem bende bi kaç yer araştırdım BAHÇECİ TÜP BEBEK İSTANBUL TÜP BEBEK BİDE FERTİ-JİN TÜP BEBEK BURALARI ÇOK ÖVÜLÜYO Rabbim muhtaç etmesin ama bu merkezlerle görüşücem türkiyeye gelince inşAllah..
türkiyede ist.tüp bebek merk.bende orayı beğeniyorum ama canım o risk her yerde var birde dr.çok başarılı kıbrıs değil dünyanın her tarafında öyle canım bizim haberimiz olmazki ancak şöyle dna testi tutulur birde yaşlarımız genç bi sakıncası yk kıbrıs türkiyenin öyle bi korkusu olduğunu biliyor daha dikkatli oluyolar
canım Rabbim hayırlısını nasib etsin inşAllah Rabbim en doğru merkeze yönlendirir seni Rabbim okutacağın dualarını kabul etsin anneciğinin kabri nurlarla dolsun inşAllah
vermedi bu ay böyle deneyelim dedi:S
ahh ahh amin bebeğim aminn
fiyat o zaman normal bebeğim kıbrısta dayımlar var zaten benm düşünülebilir benm açımdan zaten kaç senedir çağırıyorlar ama tüp bebek tedavsi sırası eşimden başka kimse de olsun istemyiorum garip şekilde
güzelim ya sendeki bu düzensizlik nerden çıktı hemde on gün gibi uzun bir süre neden olmuş acaba
zeynoş hoş geldın canım yoksun bı kac gundur
hoşbulduk canım nasılsın kafam karışıkkk araştırmalardayım dışarı çıktım dün bugünde uzaktan akraba geld gittii
ayşegül kıbrısla ilgili varmı bilgin
hım anladım canım yok valla ya naptın bulabıldınmı bışeyler
buldum canım istediğim dr.buldum alanında çok başarılı ama insan korkuyo bu korkumu yarın tekrar konuşmam gerek değil oaraya türkiyede bile güvenmiyorum hiç birşeye fiyatlarda uygun dediğim gibi uuçuk değil adet günü randevu almalıyım ameil atıyorum beni arıyo hstanedeki hemşire herşeyi onlar yarlıyo neyse ben 2 ay daha bekleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?