ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ewt doğru canım ıkımızden bi kadın çıkıyor sağlam hehehe..yok canım bana doktor önermedi hiç vakıt kaybetme aşılamayla en yuksek olasılık tüp bebek dedi..

hehe biz tam kadın sayılmıyoruz şimdi dimi nede olsa bitarafımız çalışmi
ama olsun canım tek kusurumuz bu olsun.
tüpbebeklede olsa hamile kalıp doğum yapsak acep açılmazmı bu tüp:18::18:
biraz saçmaladım heralde ama nebilim öyle aklıma geldi.

işte bende de o yüzden hiç test vs yapma isteği yok bi keresinde 45. gün hasta olmuştum şaka gibi:)

senin adetlerin neden düzensiz

doktorum normal olduğunu söyledi..bende o yüzden gecikti kesin hamileyim diyemiyorum..beklemek istiyorum..senin niye gecikiyor..

doktorum normal olduğunu söyledi..bende o yüzden gecikti kesin hamileyim diyemiyorum..beklemek istiyorum..senin niye gecikiyor..

pco luym ben canım..ilaçsız yumurtam büyümüyor büyüyüp çatlamayıncada uzadıkça uzuyor işte:))

pco luym ben canım..ilaçsız yumurtam büyümüyor büyüyüp çatlamayıncada uzadıkça uzuyor işte:))

bende pco yok ama adette gecikme oluyor yine :) takma kafaya canım..bizimde yavrucuklarımız olacak inşallah..hemde arka arkaya..

yawrucum cenaze fln vardı dedınya orada koştururken bebek stresınden uzak durmuşsundurda tutturmuşsundur dıye düşündüm..inşallah yarın iyi haberler verırsın kuzum

walla canım hamıle kalırsamda mecburı sezeryan olursam hazır açılmışken karnım tüplerimede baktırıcam..dediğin gibi beli açılır..yada açık olandada belıkı bı yapışıklık bısey vardır baksana bı senedır onc tedavıye kalamadık..bır suru tek tüple hamıle kalan var..o şekilde olursa bı baktırmak lazım

​hee kız tek kusurumuz bu olsun..napalım allahtan geldı halimize bin şükür..

yawrucum cenaze fln vardı dedınya orada koştururken bebek stresınden uzak durmuşsundurda tutturmuşsundur dıye düşündüm..inşallah yarın iyi haberler verırsın kuzum

inşallah perşembe günü güzel haber veririm..ama belirtimde yok..birkaç defa aniden kalkınca kasığıma ağrı saplandı..buda gebelik belirtisimidir,hamilelerde oluyor mu bilmiyorum?

inşallah perşembe günü güzel haber veririm..ama belirtimde yok..birkaç defa aniden kalkınca kasığıma ağrı saplandı..buda gebelik belirtisimidir,hamilelerde oluyor mu bilmiyorum?

​sen belirtilere hiç takılma canım kafanı rahat bırak allahın ıznıyle inşallah olur..hayırlısıysa tabi

canm benmde hormonlar normal ama yumurta büyümüyor görüntü nasıl sende bisürü küçük yumurta var mı yani ben gbi görünüş olarak pco musun

yok cnm bana hiç bi dr pko dan bahsetmedi değilim heralde sadece burdaki doktorum yumurtamın zor gözüktüğünü söylüyo bilmiyorum

ama canım iğne tedavisine rağmen mi geç adet oluıyosun

evet canım ya hareketlenınce anlayacagım bulantım cok yok canım ya hafıf ögurtu oluyo sadece çok şükür şikayet etcek şekılde degıl

evet canım..kuzenimin eşiydi..kuzenim 26 eşi 28 yaşındaydı..iş kazasında kaybettik..2 yaşındada dünyalar güzeli kızları vardı..kuzenim perişan durumda dua ederseniz sevinirim..çok zor bir durum..

Allah rahmet eylesin arkadaşım başınız sağolsun. Allah sabır versin.

slm kızlr benimde misafirim var kıbrsta pnarcım akrabaların tavsiye ediyormu
zaten dna testi yapılması gerekir tüpte her tarafta aynı bazen başarılı olan yerlerede böyle karalanmazmı
ben dr.tecrübesini beğeniyorum işinde çok başarılı her tarafta emin olun ayı şeyler yapılıyo birde genç oduğumuz için bi başkasının embr,verilmez .konuştum türkiyede öyle bi korku var insanlarda dedi isteyen dna testi tutsun dedide neyse rabbim muhtaç etmesin ben yine konuşayım ya türkiye içinde geçerli insan korkuyo ya karışırsa

dayınlarla konuşup sorabilirmisin canım ben yarın konuşacam yine

hoşbulduk canım nasılsın kafam karışıkkk araştırmalardayım dışarı çıktım dün bugünde uzaktan akraba geld gittii
ayşegül kıbrısla ilgili varmı bilgin

hım anladım canım yok valla ya naptın bulabıldınmı bışeyler

hım anladım canım yok valla ya naptın bulabıldınmı bışeyler

buldum canım istediğim dr.buldum alanında çok başarılı ama insan korkuyo bu korkumu yarın tekrar konuşmam gerek değil oaraya türkiyede bile güvenmiyorum hiç birşeye fiyatlarda uygun dediğim gibi uuçuk değil adet günü randevu almalıyım ameil atıyorum beni arıyo hstanedeki hemşire herşeyi onlar yarlıyo neyse ben 2 ay daha bekleyecem

anladım canım inş hayırlısı olur kendın bıraz dınlenırsın hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…