ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ahh kuzumm yaa bendee anlamadım..şu tüp bebek meselesını çok stres yaptım
kafama çok taktım..kimseye bellı etmesemde içten içe kendimi yedim sanırım ondan oldu dıye düşünüyorum...

sen ne yaptın canım..bu ay yoğun bi şekilde senın hamile olabılecegın doguyor ıcıme..taa doktor yumurtanın boyutunu dedıgı gunden beri..inşallah bebiş gelir kuzum yaa

hoşgeldin cici anne adayı...
nasılsınız kuzular doktora gıdıcektın ne oldu pek takıp edemedım bu hafta kuzum kalp atışlarını duymuşmuydun pıtttt pıtttttttttttttttt

hoşbulduk canım iyiyim cok şükür ya daha bı kere gıttık keseyı görmştuk 2 hafta sonra cagırdı nısanın 5inde gıtcez pıt pıt lar için

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum çok yoğunum bu aralar. memleketten annem geldi misafirlerim oluyor gezmelere gidiyoruz takip edemedim.yeni bi haber yok galiba. bende bu ay aşılama yapıyorum hayırlısıyla bugün adetin 3. günü doktorum 1 yada 2aşılama yapalım olmazsa tüpbebek dedi.çok umudum olmasada buay yapıcam aşılamayı 2.aşılama düşünürmüyüm bilmiyorum.allahım yardım etsin hepimizede bu süreçte.

canım benim adet sorunum var ben ilaçla falan adet görüyorum yumurtalıklar çok çok küçükmüş kendi kendine çalışmıyolar ilaçla çalışıyolar böyle yani kist falan yok çok şükür ama tam olarak bi teşhisde yok neden ilaçsız adet göremediğimi bulamıyolar kaç doktora gösterdim hormon tahlillerimin sonucunu hepsi güzel dedi burda da türkiyedede :44:
evet tüp bebeğe adapte olmuşuz ama olurda tutmazsa ne yaparız bilmiyorum ben şimdiden ilk seferde tutmama olasılığı çok yüksek diyorum hep kendime ki sonrası yıkım olmasın benim için :26:

canmm 34. gün benmde göğüslerim patıcak gibi ama benm hep düzensiz ya umut olmuyor hayırlısı artık bende tüp bebeğe çok takıyom kafayı çünkü çare olarak görüyorum olmazsa yıkılırım(

hoşbulduk canım iyiyim cok şükür ya daha bı kere gıttık keseyı görmştuk 2 hafta sonra cagırdı nısanın 5inde gıtcez pıt pıt lar için

ayy nee güzell çok heycanlı cnımmm..yanında telını getır bebişin ilk kalp atışlarını videoya çek..yerınde olmak ne kadar isterdık maşallah sizee canım benim

canm benmde hormonlar normal ama yumurta büyümüyor görüntü nasıl sende bisürü küçük yumurta var mı yani ben gbi görünüş olarak pco musun

ayy nee güzell çok heycanlı cnımmm..yanında telını getır bebişin ilk kalp atışlarını videoya çek..yerınde olmak ne kadar isterdık maşallah sizee canım benim

inana herzamn dua edıyorum sızler ıcınde gercekten cok guzel bışşey ama bazen inanamıyorum hamıle olduguma hala daha ya inş. cekmeyı duşunuyorum canım

inana herzamn dua edıyorum sızler ıcınde gercekten cok guzel bışşey ama bazen inanamıyorum hamıle olduguma hala daha ya inş. cekmeyı duşunuyorum canım

bizlerde sırayla arkandan gelicez inşallah.nasıl geçiyor hamişlik bulantın filan varmı buarada tek kesemiydi.

merhaba canım hoşgeldim..hepimiz öyle bu hafta pek takaılamadık misafirimiz vardı oydu buydu vardı :) canım aşılaman hayırlı olur inşallah..bu sefer bi değişiklik yap ve aşılamanın tutacagına inan bol bol dua et inşallah tutarda başka sıkıntılara girmezsin tatlım

ewt canım hatırladım şimdi..rabbim şifa versin inşallah..ilaçlarla buyuyordımı yumurtların..

​aynen banada ilk seferde tutmıycak gıbı gelıyor tüp bebek bakalım ne olucak zaman bızeneler gösterıcek..

canım normalde kaç günde oluyordun adet..hiç farklı bı belırtın varmı..ayy inşallah hamilesindir çok sewinirim canım benimm...aynenyaa bana hep tüp bebekte tutmıycak gıbı gelıyorr

sağol canım allah razı olsun..hele bi üç aylık olsun hareketlenmeye başlasın ondan sonnra anlarsın hamıle oldugunu..maşallah guzel bı hamılelık geçiriyosun bulantın yok sanırım..

hoşbuduk canım çok şükür ıyı gıdıyo ya sızler nasılsınız
tatlım işte mapusta gibi günler gün saymakla geçiyo

canım benm alt bölge kafasına göre takılır 30-35 bazen 40 değişiyor farklı bir belilrti yok canm kotuk altından başlayan göğüs ağrısı kasıklarda tam ağrı olmayıpta ağrıya haber veren hareketilik

tüp bebek için daha para biriktirmeye çalışıyorum şimdi birincisinde tutmazsa ikincisindede aynı ücreti tekrar mı vercez acep indirim yaparlar mı

Son düzenleme:
tatlım işte mapusta gibi günler gün saymakla geçiyo

daha para biriktirmeye çalışıyorum şimdi birincisinde tutmazsa ikincisindede aynı ücreti tekrar mı vercez acep indirim yaparlar mı

​canım bildiğim kadarıyla ilaçlarla fazla yumurta oluşturup hepsini topluyolar atıyorum 7-8 tane ..bunlardan en kalıtelılerını alıyolar sanırım 1 tane embrıyo ılk denemede konuluyor..kalan embrıyolar dondurulup bekletılıyor...tekrr yaptırabılıyosun..ilaç parası ve yumurta toplama işlemi 2. de olmuyor dıye bılıyorum..o yuzden maalıyet toplam 6 mılyarsa 3-4 mılyara dusuyor dıye bılıyorum..

nasılsınız yüreği güzel arkadaşlarım..birkaç gündür cenazemiz olduğundan giremedi..nasıl gidiyor değişiklik var mı_?

amin canım sağol. bugünden itibaren baltarçın çörek otu içmeye başlicam hayıt suyu içecem bol bol dua herzaman olduğu gibi.ve takdir allahın tabiki.
sen naptın adet oldunmu önümüzdeki ayamı başlıyosun tüpbebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…