ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar adet olmadan agrı kesıcı içmeyın sakın bendede agrı vardı ama agrı kesıcı içmemıştım iyikide içmemışım

bi çikolata kisti sahibi olarak bu kistin en büyük belirtilerinden biri adet dönemi ağrısı rabbim göstermesin ama benim neden ağrım yok birgün buraya adet günü ölüyorum sancıdan dedim mi git ordaki bi camiye sancım oluyo dediğinde hoca anlar kız hemn sancın kesilir bak kocanın tayini çıkmadan yap dua bile edersin bna utanma dr.oramızı buramızı gösteriyorz hoca dua edecek sana sadece

haticeeeeeeeeeeee kız küstüm sana bana mektup yazmamışsın herkese göndermişsin beni unutmuşsun varya

benide unutmuş hıhh

yaaaa siz benim canımsınız kız küsmeyin neolur
zeynep regl sancısına hangi ilacı içiyorsun geberiyom şu an sancıdan bir yandan da yemek yapmaya çalışıyorm

canım regl omamışsın hala benimde kardeşim regl zamanında çok ağrı çekti hatta bir gün kanaması bile oldu ama hamileymiş oluncada ağrıyo bitanem burda herkes birbirinden umutlu nedense bende senden

kocanı gönder işte çok ağrısı var desin hoca dua eder eşin gelse desin gidersin emin olki iyi bi hocaysa asla sancın olmaz

kızlar adet olmadan agrı kesıcı içmeyın sakın bendede agrı vardı ama agrı kesıcı içmemıştım iyikide içmemışım
kuzum bildiğin adet sancısı henz içmedim hat safhaya gelmedi ama ne kadar sürdü sendeki ağrı

kız tamamdır gidem valla inşallh etki eder sana bol bol dua ederim bunu yaşamayan bilmez o yüzden o rahim filmi bana çocuk oyuncağı gibi geldi o ağrı neki benm adet sancımın yanında

sen napıyon başadınmı kürüne

pınarcım kırmızıları görmeden ümidini kesme sakın sen yınede içme nolur nolmaz

majezik çok iyi bir ağrı kesiciilaç adet dönemlerinde kullanırsan ağrıyı keser öteki aya daha çok ağrın olur o ilaçsz ağrın geçmez canım hiç tavsiye etmiyorum sana o ilacı

ahh be gülüm keşke demek dışında hiçbirşey gelmiyor alah hepimizin yüzünü güldürsün:))ben yaşdan doayı korkuyom bebem valla yoksa bu kadar stres yapmazdım

kız nasıl acımadan vuruyon öyle kafam acıda ha ama ben saygıyla eğiliyorum affedildimmi
hakettin çünküüü hiç demedin bi arkadaş vardı ne oldu diye herşey şaka barıştım senle

dr.kontrolüne hiç gitmedim ya düzenszce içiyorum içtiğimden beri kasıklarım ağrıyo akıntım sarı renginde çok az ama kokusz
bana ettiğine göre sana da eder kız bak kistim var sancım yok inş.olmaz imam nikahım kesilirken sancımıda kesti sağolsun

bende kür yapcam bu ay gitmicem doktora çok sıkıldım

ahh be gülüm keşke demek dışında hiçbirşey gelmiyor alah hepimizin yüzünü güldürsün:))ben yaşdan doayı korkuyom bebem valla yoksa bu kadar stres yapmazdım

kız 29 yaşındasın sanki bizim burda 45 yaşında kadın doğum yaptı ne olmuş negüzel büyütüyo valla

kızlar merhaba ben de 20 martta ovitrelle vuruldum ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşamadım ama 5,6 gün sonra kasık ağrılarım başladı bu normal mi?bir de kaç gün sonra regl olunuyor?kaç gün sonra test yapsak belli olur acaba?şimdiden teşekkürler...

14 15 16 günlerde adet olabilirsin canım benim gibi dengesiz bünyeliysen 19. ve20. günündede olabilirsin sanırım 16. gün net çıkar kanda ağrılarda normal olabiliyor sanırım seninde geç çatlamış 5 6 gün sonra ağrıların başladığına göre

ne kürü yapıyosunuz bakem zeyno
ne desen bu ay içiyorum canm 3 ay boyunca kullanmam gerek kullanıyorum bende bakem ne oluyor
lk günler değil zate önemli olen ortalarda kasık ağrısı çekmk genelde güzel kanımca canım 12.gün kanda çıkar ama canım testtede çıkan var 15.günde genelde testte
bende kür yapcam bu ay gitmicem doktora çok sıkıldım
yap kız aslında oralarda koca karılar çok eskide imkanszlar içinde çocuk için fitil falanda yapan var keşke birini bulsaydın doğu insanlarının eskiden dr.a gitme gibi imkanları yoktu o zamanki tıp şimdiiki çağın tıbı olmuş bulsan bi tane koca karı gitsen

lk günler değil zate önemli olen ortalarda kasık ağrısı çekmk genelde güzel kanımca canım 12.gün kanda çıkar ama canım testtede çıkan var 15.günde genelde testte

teşekkür ederim canım doktor bize iğne olduktan sonra 3 gün ilişki 1 gün ara 1 gün ilişki tekrar ara tekrar ilişki önerdi hangi zamanlrda ilişkiye girmek önemli.ilk denemem olduğu için çok soru soruyorum kusura bakma

teşekkür ederim canım adet günlerimde herhangi bir sıkıntı yok öyle geç çatlama olabiliyor mu ilk denemem olduğu için merak ediyorum çok soru soruyorum kusura bakma iğneden 2 gün sonra çok hafif anlık ağrım oldu ama okuyorum herkes çok fazla ağrı yaşamış benimki çok hafifti çatlamamış olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…