kuzum ayaklarım tutmaz hale geliyor benm yürüyemiyorum ialç içmezsem tabi süresini denemedim hiç içmeyerek direk iki tane majezik içiyorum yada hastahaneye gidip iğne oluyorum doktorda bu yüzden şüphelendi çikolata kistinden ne duası bu arada bebem ben utanırım kız hocadan adet sancısı için bişeler istemeye
haticeeeeeeeeeeee kız küstüm sana bana mektup yazmamışsın herkese göndermişsin beni unutmuşsun varya
benide unutmuş hıhh
zeynep regl sancısına hangi ilacı içiyorsun geberiyom şu an sancıdan bir yandan da yemek yapmaya çalışıyorm
şu ordu evinin yanında cami var ya oranın imamı güleryüzlü bir iki kere görmüştüm eşim gitse olar mı bebem bu sancıların geçmesi için herşeye razıyım ter geliyor başım dönüyor resmen ağrıdan anlatılmaz yani geçirsin yeterki herşeyi yaparım
kızlar adet olmadan agrı kesıcı içmeyın sakın bendede agrı vardı ama agrı kesıcı içmemıştım iyikide içmemışım
kuzum bildiğin adet sancısı henz içmedim hat safhaya gelmedi ama ne kadar sürdü sendeki ağrıkızlar adet olmadan agrı kesıcı içmeyın sakın bendede agrı vardı ama agrı kesıcı içmemıştım iyikide içmemışım
bi çikolata kisti sahibi olarak bu kistin en büyük belirtilerinden biri adet dönemi ağrısı rabbim göstermesin ama benim neden ağrım yok birgün buraya adet günü ölüyorum sancıdan dedim mi git ordaki bi camiye sancım oluyo dediğinde hoca anlar kız hemn sancın kesilir bak kocanın tayini çıkmadan yap dua bile edersin bna utanma dr.oramızı buramızı gösteriyorz hoca dua edecek sana sadece
haticeeeeeeeeeeee kız küstüm sana bana mektup yazmamışsın herkese göndermişsin beni unutmuşsun varya
kuzum ayaklarım tutmaz hale geliyor benm yürüyemiyorum ialç içmezsem tabi süresini denemedim hiç içmeyerek direk iki tane majezik içiyorum yada hastahaneye gidip iğne oluyorum doktorda bu yüzden şüphelendi çikolata kistinden ne duası bu arada bebem ben utanırım kız hocadan adet sancısı için bişeler istemeye
yaaaa siz benim canımsınız kız küsmeyin neolur
canım regl omamışsın hala benimde kardeşim regl zamanında çok ağrı çekti hatta bir gün kanaması bile oldu ama hamileymişoluncada ağrıyo bitanem burda herkes birbirinden umutlu nedense bende senden
hakettin çünküüü hiç demedin bi arkadaş vardı ne oldu diye herşey şaka barıştım senlekız nasıl acımadan vuruyon öyle kafam acıda ha ama ben saygıyla eğiliyorumaffedildimmi
kuzum bildiğin adet sancısı henz içmedim hat safhaya gelmedi ama ne kadar sürdü sendeki ağrı
kız tamamdır gidem valla inşallh etki edersana bol bol dua ederim bunu yaşamayan bilmez o yüzden o rahim filmi bana çocuk oyuncağı gibi geldi o ağrı neki benm adet sancımın yanında
sen napıyon başadınmı kürüne
hakettin çünküüü hiç demedin bi arkadaş vardı ne oldu diye herşey şaka barıştım senle
dr.kontrolüne hiç gitmedim ya düzenszce içiyorum içtiğimden beri kasıklarım ağrıyo akıntım sarı renginde çok az ama kokusz
bana ettiğine göre sana da eder kız bak kistim var sancım yok inş.olmaz imam nikahım kesilirken sancımıda kesti sağolsun
ahh be gülüm keşke demek dışında hiçbirşey gelmiyor alah hepimizin yüzünü güldürsün:))ben yaşdan doayı korkuyom bebem valla yoksa bu kadar stres yapmazdım
kızlar merhaba ben de 20 martta ovitrelle vuruldum ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşamadım ama 5,6 gün sonra kasık ağrılarım başladı bu normal mi?bir de kaç gün sonra regl olunuyor?kaç gün sonra test yapsak belli olur acaba?şimdiden teşekkürler...
bende kür yapcam bu ay gitmicem doktora çok sıkıldım
ne desen bu ay içiyorum canm 3 ay boyunca kullanmam gerek kullanıyorum bende bakem ne oluyorne kürü yapıyosunuz bakem zeyno
lk günler değil zate önemli olen ortalarda kasık ağrısı çekmk genelde güzel kanımca canım 12.gün kanda çıkar ama canım testtede çıkan var 15.günde genelde testtekızlar merhaba ben de 20 martta ovitrelle vuruldum ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşamadım ama 5,6 gün sonra kasık ağrılarım başladı bu normal mi?bir de kaç gün sonra regl olunuyor?kaç gün sonra test yapsak belli olur acaba?şimdiden teşekkürler...
yap kız aslında oralarda koca karılar çok eskide imkanszlar içinde çocuk için fitil falanda yapan var keşke birini bulsaydın doğu insanlarının eskiden dr.a gitme gibi imkanları yoktu o zamanki tıp şimdiiki çağın tıbı olmuş bulsan bi tane koca karı gitsenbende kür yapcam bu ay gitmicem doktora çok sıkıldım
14 15 16 günlerde adet olabilirsin canım benim gibi dengesiz bünyeliysen 19. ve20. günündede olabilirsin sanırım 16. gün net çıkar kanda ağrılarda normal olabiliyor sanırım seninde geç çatlamış 5 6 gün sonra ağrıların başladığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?