çok üzüldüm diyecek söz bulamıyorum umudun bittiğ yer yarına inş.tekrar filizlenr rabbim en kısa zamanda versin hepimize ne diyeyim kiumutluydun benden bebeğim ama geldi kırmızıar yine:))
ilaç almamaya çalışıyorum akşamdan beri dayanabildiğim kadar dayanacağım(
bu ay ve sanırım diğer ayda ara vermeyi planlıyorum şimdilik sanırım çok yıprandım
allah hayır etsin canımmm çok güzel rüya para bizde biri onun hakkında konuşmuş sanırım iyi olrak bahsedilmiş cami görmek bence umduğu şeyin olacağıdr yaşlıda görmek güzel tabi rüyalarda insanın haline durumuna göre değişir evliyz çocuk istiyoruz bence ona yorulmlı göz yaşıda zaten mutluluktr
bende bu akşam rüyamda nişan yüzüğü ve tektaş takmıştım ve bugüne kadar hep çiçeklerim yeni yeni toprakta kök salıyodu bu akşam ilk kez gördüm büyüyüp çiçek açmıştı çok sevindim rabbim hayırlara yorsun ben kendime güzele yordm
canım güzelmi ben tektaşı kız nişan yüzüğünü erkek olarak yorumluyorm ikizim olacakaaa canım bak bende senin rüyanı hayra yordum, inşallah bebeğin bu ay sana gelecek :)Allahım nasip eder inşallah.
arkadaşlar ovitrelle den 1 hafta sonra doktorum haftaya çarşamba gel progesteron değerine bakalım yumurta çatlamış mı bakalım dedi. ama 17. güne denk geldi o tarih, geçen ay da 19. gün yaptırmıştım bu ay 17.5 çıkmış değerim acaba günün değer üzerinde etkisi var mıdır? bir de bu değer için 10un üzerinde olması yeterlidir deniyo çatladığını anlamak için geçen ay 3 yumurtam vardı değerim 40 çıkmıştı bu ay tek yumurtam vardı 17.5 çıktı yumurta sayısıyla değerin yüksekliğinin bir ilişkisi var mı? umarım anlatabilmişimdir. bilgilerinizi bekliyrm.
anladım ben ne demek istediğini şansa bilmeyen biri var karşında kızlar yarın yazr hatrlarsan daha öncede bilmiyorum demiştim bu e2 tahlilimi oluyo
canım güzelmi ben tektaşı kız nişan yüzüğünü erkek olarak yorumluyorm ikizim olacak
Merhaba arkadaşlar,
Ben yeniyim burda, Pkolu olduğumu yeni öğrendim ve doktorum serophene kullanmamı soyledı bugun kontrolum vardı yumurtan buyumus dedi cuma gunu ıcın ovitrelle yazdı bakalım hayırlısı. İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir.
kız sen hala test yapmadın mı haini bugün yapıcaktınnnnnn..yenii hamişimizz sen olucaksın ahada şuraya yazıyrumm
ilk iğne çok heyecanlı sonra insan alışıyo diycem ama alışmıyo ya evet geç çatlıyor benim geç çatlıyor mesala 19. gün oluyorum ben normali 14 15 16 günlerde regl omasıteşekkür ederim canım adet günlerimde herhangi bir sıkıntı yok öyle geç çatlama olabiliyor mu ilk denemem olduğu için merak ediyorum çok soru soruyorum kusura bakma iğneden 2 gün sonra çok hafif anlık ağrım oldu ama okuyorum herkes çok fazla ağrı yaşamış benimki çok hafifti çatlamamış olmasından korkuyorum
12. günde iğnenin etkisi geçmediği için doğru sonuç olmayabilir canım geç çatlama ihtimalinide düşünerek mantıklı gün aşırı ilişki tam gaz yola devamlk günler değil zate önemli olen ortalarda kasık ağrısı çekmk genelde güzel kanımca canım 12.gün kanda çıkar ama canım testtede çıkan var 15.günde genelde testte
teşekkür ederim canım doktor bize iğne olduktan sonra 3 gün ilişki 1 gün ara 1 gün ilişki tekrar ara tekrar ilişki önerdi hangi zamanlrda ilişkiye girmek önemli.ilk denemem olduğu için çok soru soruyorum kusura bakma
ağzından bal damlıyor canım..arada sancı geliyor adet olacam diyorum ama daha birşey yok..yarın test yapacağm sonucu muhakkak yazarım..
mevanur iğneden sonra mı bat 17 mart öylese kesin hamilesin
yok canım geçen ay hsg çekildim bu ay da ara verdim..iğne vurulmadım..eğer negatif çıkarsa bu ay tedaviye devam..ama hiç umudum yok..
hmm anladım canım hayırlısı olsun rahim filminden sonra hamile kalan çok ama benim olmadı 3 . ayım bu ay çekileli bakalım bende günümü bekliyorum rabbim hepimizi çok bekletmesin eğer film çekilirken verdikleri ilaç hemen gidiyorsa yine tedavi gerektiriyo ama ilacın geçmesi hemen olmuyorsa iltihapları falan olmuş oluyormuş onlar verilen ilaçla temizleniyormuş ozaman gebe kalma şansın oluyormuş muş da muş taktiri ilahi
hayırlı olsun canım tedavin inşallah emeklerin boşa çıkmaz.. öyle güzel anlatmışsınki gidip tüp bebek yaptırasım geldicanım ben yokken yazılanları okuyordum.TÜM BANA CVP YAZAN ARKADAŞLARA AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
canım anlatırım tabiki seve seve ADETİMİN İKİNCİ GÜNÜNDEN İTİBAREN İĞNE OLDUM.VE 18 MART GECE 1,5 DAÇATLATMA İĞNEMİ OLDUM
20 MART ÇARŞAMBA SAAT 13:00 DE 3 TANE YUMURTA TOPLANDI.BİLİNCİMİ TAM KAYBETMEDİM AMA YARI BAYGINLAŞTIRDILAR
HİÇ ACI HİSSTEMEDİMYANİ ANLATILAN KADAR ZOR DEĞİLMİŞ.YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNDEN SONRA 1 SAAT
DİNLENME ODASINA ALDILAR DİNLENDİM.BİRAZ KANAMA OLDU AMA BİR GÜN SÜRDÜ VE AZ AZDI.
VE SONRAKİ GÜN BİRAZ AĞRI HİSSETTİM SOL KASIĞIMDA.
EŞİM BEN DİNLENME ODASINDA YATARKEN GİDİP SPERM VERDİ
SPERM VE YUMURTA BİRLEŞTİKDEN SONRA 2 İLA 5 GÜN İÇİNDE DÖLLENME OLABİLİR DEDİLER.
AMA ERTESİ GÜN BİZİ ARAYIP DÖLLENME İŞLEMİ BAŞLADI BAŞARILI DEDİLER.VE 22 MART CUMA SAAT 13:00 DE
TRANSFER OLACAK DEDİLER.BİZ ÇOK SEVİNDİK ÇÜNKÜ DÖLLENME ÇOK ÇABUK GERÇEKLEŞMİŞTİ.
HA BU ARADA BU 3 YUMURTADAN 2 Sİ DÖLLENMEYİ BAŞARABİLMİŞ.VE BU İKİSİNDEN EN KALİTELİSİ TRANSFER EDİLDİ.
TRANSFERDE NORMAL MUAYENE GİBİYDİ HİÇ CANIM YANMADI VE ÇOK KOLAYDI.
ELİMİ GÖREVLİ BİR KADIN TUTTU TRANSFER SIRASINDA.VE RAHATLATICI BİR MÜZİK ÇALIYORDU.
BİRAZ UZUN OLDU AMA
BUGÜN TARANSFERİN 5. GÜNÜ.İLK 3 GÜN ÇOK DİKKAT ETTİM.HİÇ İŞ YAPMADIM.DÜN YAVAŞ YAVAŞ YEMEK YAPTIM SADECE
AMA EV İŞİ GEBELİK TERSTİNE KADAR YASAK YEMEK YAPMANIN DIŞINDA ODA EN FAZLA 1 SAAT AYAKTA KALMAK ŞARTIYLA
AÇIKCASI BEN ÇOK STRES İÇİNDEYDİM TRANSFERDEN ÖNCE AMA İNAN O KADAR STRES YAPACAK HİÇ BİR ŞEY YOK
NASIL OLDU BİTTİ ANLAMIYORSUN BİLE O KADAR ÇABUK GEÇİYOR Kİ
ŞİMDİ 3 NİSANI BEKLİYORUZ 3 NİSAN YANİ GEBELİK TESTİNDEN 12 GÜN SONRA GEBELİK TESTİ YAPILACAK KANDA.
BELİRTİLERİME GELİNCE YUMURTA TOPLAMADAN SONRA HEP SOLDA AĞRI HİSSETMİŞTİM AMA
TRANSFERDEN SONRAKİ GÜNLERDE SAĞ TARAFDA ARADA ANİ KRAMPLAR OLUYOR.
BİR DE DÜN NEDEN BİLMEM AMA SAĞ KASIĞIMDA AKŞAMA KADAR SÜREN VE SANİYELİK GELİP GİDEN AĞRI MI DESEM SANCI MI
AMA KENDİNİ HİSSETTİREN VE BAYAĞI RAHATSIZ EDEN SIZLAMALAR HİSSETTİM.
CANIM BAŞKA SORMAK İSTEDİĞİN BİR ŞEY VARSA SEVE SEVE CVPLARIM
RABBİM HEPİMİZİN EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN
ben seda sayan da bir doktor dinledim o herhalde soyadı neymiş canım birde bu 4 bine ilaç fiyatlarıda dahilmiydi.. ilk görüştüğünüzde muayene ücreti falan ne kdar alıyolar
çok sağol bitanemm dualarımız senınle rabbım çabalarını karsılıgını verır inşllah canım sende hep olumlu düşün ve bol bol dua et...şimdi netten baktım sıtesıne ssk anlaşması fln var dıyo o nsl oluyor sız yararlandnızmı hangı doktorda yaptırdın ilgi nasıldı cnm çok soru soruyorum :26:
ESTAĞFİRULLAH CANIM NE DEMEK AMİN ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN
SSK ANLAŞMASINI HİÇ BİLMİYORUM AMA RAPOR FALAN GEREKİR ONUN İÇİN SANIRIM
ONUN DA UZUN SÜRDÜĞÜNÜ DUYMUŞTUM.AMA SEN BİR ARAŞTIR ARA SOR BAKALIM.
BİZ YARARLANMADIK AMA NORMAL FİYATI 4 BİN 750 LİRA DİYE BİLİYORUM.
BEN BOLUDAN BİR ÖZEL HASTANE ARACILIĞIYLA GİTTİĞİM İÇİN BİZE İNDİRİM YAPTILAR.
YUMURTA TOPLAMAYI ALEV HANIM YAPTI.
AMA TRANSFERİ HAKAN BEYİN YAPMASINI İSTEDİM VE HAKAN BEY YAPTI
HAKAN BEY İŞİN BAŞINDA OLAN VE ASIL İŞİN EHLİ O.
İLGİ GAYET İYİYDİ AMA HAKAN BEY ÇOK YOĞUN.TRANSFERDEN ÖNCE EMRE BEYLE GÖRÜŞDÜM ODA TRANSFER YAPIYOR
AMA HAKAN BEYLE GÖRÜŞEMEDİM.AMA BUNU HİÇ SORUN ETMEDİM BENİM İÇİN TRANSFERİ HAKAN BEYİN YAPMASI YETERLİYDİ.
DEDİĞİM GİBİ HAKAN BEY ÇOK YOĞUN SADECE ONUN DIŞINDA SENİ İSTEDİĞİN DOKTORLA UZUN UZUN KONUŞTURUYORLAR.
HAKAN BEYLEDE GÖRÜŞEBİLİRSİN AMA ÖNCEDEN RANDEVU ALMAK GEREKLİYMİŞ ONUNLA KONUŞMAK İÇİN.
HAKAN BEYİN SÜREKLİ TELEVİZYON PROĞRAMLARI VE YURT DIŞI PROĞRAMLARI OLUYORMUŞ.
SEDA SAYANIN PROĞRAMINDA ÇIKIYORMUŞ.BEN İZLEMEDİM AMA.
CANIM ÇOK OTURDUM BİRAZ AĞRIM OLDU RAHATSIZLIK HİSSETTİM.
SEN SORUN OLURSA YAZ BEN YİNE BAKARIM ARADA CVPLARIM MUTLAKA
ŞİMDİLİK ÇIKMAK ZORUNDAYIM CANIM
GELİRİM YİNE GÖRÜŞÜRÜZ
hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu ay tohumlar yeşerirçok mutluyum yaa.. az önce 2. ovitrellemi vuruldum. dr ilk 36 saat çok önemli ..aman dikkat edelim diye tembihledi yine ..dün de e2 ve ultrason mükemmel çıktı. doktorum o kadar moral werdi ki anlatamam.. yumoşlar çok ve hepsi de büyümüş.. dr bolluk bereket war dedi :) hayırlısı bakalım.. hissediyorum bu ay benim ayım olacak :)
canım benim de çok sancım olur sökülürken ne bulursam alıyodum eskiden ağrı kesici,doktora sordum aleve diye bir ilaç yazdı şimdi onu kullanıyorum sadece ilk günzeynep regl sancısına hangi ilacı içiyorsun geberiyom şu an sancıdan bir yandan da yemek yapmaya çalışıyorm
arkadaşlar ovitrelle den 1 hafta sonra doktorum haftaya çarşamba gel progesteron değerine bakalım yumurta çatlamış mı bakalım dedi. ama 17. güne denk geldi o tarih, geçen ay da 19. gün yaptırmıştım bu ay 17.5 çıkmış değerim acaba günün değer üzerinde etkisi var mıdır? bir de bu değer için 10un üzerinde olması yeterlidir deniyo çatladığını anlamak için geçen ay 3 yumurtam vardı değerim 40 çıkmıştı bu ay tek yumurtam vardı 17.5 çıktı yumurta sayısıyla değerin yüksekliğinin bir ilişkisi var mı? umarım anlatabilmişimdir. bilgilerinizi bekliyrm.
banada ilk defa bu ay istedi bu testi netten arştırdım günleri önemliymiş farklılık gösteriyomuş çünkü 20. günden sonra olması gerekiyomuş iyi sonuç için ben 21. gün yaptım ama doktor değeri söylemedi sadece çatlamış dedi sana doktorun bişey demedimi iyi veya kötü diye
hayırlı olsun canım tedavin inşallah emeklerin boşa çıkmaz.. öyle güzel anlatmışsınki gidip tüp bebek yaptırasım geldiama biliyorum benim böyle kolay geçmez çünkü aşılama ve hsg de ne çektiğimi bir ben bilirim o yüzden çok korkuyorum
ben seda sayan da bir doktor dinledim o herhalde soyadı neymiş canım birde bu 4 bine ilaç fiyatlarıda dahilmiydi.. ilk görüştüğünüzde muayene ücreti falan ne kdar alıyolar
hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu ay tohumlar yeşerir
canım benim de çok sancım olur sökülürken ne bulursam alıyodum eskiden ağrı kesici,doktora sordum aleve diye bir ilaç yazdı şimdi onu kullanıyorum sadece ilk gün
banada ilk defa bu ay istedi bu testi netten arştırdım günleri önemliymiş farklılık gösteriyomuş çünkü 20. günden sonra olması gerekiyomuş iyi sonuç için ben 21. gün yaptım ama doktor değeri söylemedi sadece çatlamış dedi sana doktorun bişey demedimi iyi veya kötü diye
ya geçen ay beni 40 çıkmıştı 19. gün yapmıştık doktorum 3 yumurta vardı hepsi kaliteli bi şekilde çatlamış dedi, bu ay daha sadece sonucu öğrendim ama doktoruma daha gösteremedim 10 un üzerinde olması yeterli diyodu, erken yaptırıp bu sonucu almış olmam kötü değil o zaman,
hayırlı olsun canım tedavin inşallah emeklerin boşa çıkmaz.. öyle güzel anlatmışsınki gidip tüp bebek yaptırasım geldiama biliyorum benim böyle kolay geçmez çünkü aşılama ve hsg de ne çektiğimi bir ben bilirim o yüzden çok korkuyorum
TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN CANIM
DR HAKAN ÖZÖRNEK.NETTENDE ARAŞTIRABİLİRSİN CANIM BİLGİLERİ VAR EUROFERTİL YAZ ÇIKIYOR
CANIM AŞILAMAYI BİLMİYORUM AMA YAPTIRDIĞIN YEREDE BAĞLIDIR BELKİ
HSG BENDE ÇEKTİRDİM BAYILTMIYORLAR YA BU SEBEPTEN ZOR GERÇEKTEN
AMA TÜP BEBEKTE YUMURTA TOPLANIRKEN BAYILTIYORLAR VE İNAN NE ZAMAN BAŞLADI BİTTİ ANLAMIYORSUN
ZATEN TRANSFER NORMAL MUAYENE GİBİ HİÇ ACI YOK
BENDE ÇOK KORKUYORDUM AMA BU MERKEZ SAYESİNDE TÜM KORKULARIMI YENDİM
TÜP BEBEK YAPTIRMASI GEREKEN ARKADAŞLAR HANGİ MERKEZDE YAPTIRIRLARSA YAPTIRSINLAR
HİÇ BEKLEMEYİN BOŞA ZAMAN KAYBETMEYİN
O ESKİ ZAMANLARDA İMİŞ BAYILTMADAN FALAN ACILI OLUYORMUŞ AMA ŞİMDİ HİÇ BİR MERKEZDE YOK AĞRILI İŞLEM
CANIM NORMAL FİYATI HER ŞEY DAHİL 4 BİN 750 İMİŞ YANLIŞ BİLMİYORSAM
AMA BEN BOLUDAN ÖZEL HASTANE ARACILIĞIYLA GİTTİM VE BANA İNDİRİM YAPTILAR
EVET İLAÇLAR DA DAHİL 4 BİN ALDILAR
MUAYENE OLMADIM ORADA ÇÜNKÜ BENİM DOKTORUM TAKİPLERİM BOLUDA YAPILDI.
BOLUDAKİ DOKTORUM DA ÇOK TECRÜBELİ 15 YIL İSTANBULDA TÜP BEBEK YAPMIŞ BİR DOKTORDU.
BU SEBEPTEN DOKTORUMA ÇOK GÜVENDİM
EUROFERTİLDE SADECE YUMURTA TOPLANDI VE TRANSFER OLDU
YANİ MUAYENE OLMADAN DİREK ALDILAR
ZATEN ORAYA TÜM KONTROLLLERİMİ OLARAK GİTTİM VE BOLUDAKİ DOKTORUM EUROFERTİLLE İRTİBAT HALİNDEYDİ
CANIM BİR SÜRÜ TÜP BEBEK MERKEZİ VAR BEN EVET MEMNUN KALDIM BURADAN VE HİÇ BİR OLUMSUZLUK YAŞAMADIM BURADAN
VE TABİKİ SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM.BUNDAN SONRASI NASİP İŞİ.
SEN YİNEDE ARAŞTIR İÇİNE NERESİ SİNİYORSA ORASINI TERCİH ET
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH
Ayşe_firuzem:
Inşallah bebişin tutunur canım ve ömür boyu senle olur sağlıkla sıhhatle:)))
çok az kalmış test gününe hepimiz merakla bekliycez 3 nisanı :)
Cnm ins bebegin tutunur ve bize guzel haberler verirsin insallah! Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin
canım benim hayırlı olsun ikizlerin inş.tutunur bebelirin sana benim ablamda yaptırmıştı ve 15.gün sabahi şu ecz.satılan testlerde çift çizgi çıkmıştı heycandan deli gibi bağırıp durmuştuk evdeozamanlar ablama çok üzülür ağlardım şimdi ise kendime ağlıyorum bende aynı durumdayım benimde nisanda aşılamam var rabbim hayırlısını vesin
baş sağlığı dileyen arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum..allah kalanlara hayırlı uzun ömürler nasip eylesin..
ayşe firuzem tüp bebeğin tutacak gibi bir his var içimde..tuhaf olan bir şeyde senin gördüğün rüyaya benzer rüya bende gördüm..sarışın bir kız çocuğu beni o kadar çok öpüyorki salyalı salyalı :) benim çocuğum olduğunu anlayınca şoklardaydım tabi..
bende yarın test yaparım inşallah..dua edinde yüzümüz gülsün bu ay..
inşallah senin ayın olur canım bu pozitiflikle kal hep
ayşe firuzem arkadaşım hayırlı olsun canım inşallah tutunmuştur sana meleğin merak ediyorduk seni inşallah güzel haberlerinide verirsin bize sonrada bize bol bol dua edersin
CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLAR HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİMYAZISINI GÖRMEDİĞİM ARKADŞLAR VARSA ONLARADA TEŞEKKÜR EDERİM
RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
HEPİNİZİN O GÜZEL GÖNÜLLERİRİNİZE GÖRE VERSİN
DÜN VEBUGÜN HİÇ BİR BELİRTİM OLMADI NE AĞRI NE SIZI
BÖYLE ZAMANLARDA UMUDUM KIRILIYOR
ACABA YOK MU DİYORUM
YOKSA DA YAPACAK BİR ŞEY YOK
HER SONUCA HAZIRLIYORUM KENDİMİ
BİZ EŞİMLE ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK
RABBİMİN İRADESİ BUNDAN SONRASI
O DİLEMEMİŞSE NE GELİR ELDEN
DİLERİM RABBİM EN YAKIN ZAMANLARDA HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN YÜZLERİMİZİ GÜLDÜRSÜN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?