ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yawrucum benımde sancılı geçer hep bende majejik kullanyordum adetımı cok kesıyordu bırde doktorlar önermşiyormuş kısırlık yapıyomuş..bende yaklaşık 1 senedir ilaç içmemeye alıştırdım kendımı..su torbası aldım sıcak su yapıp ona koyup ayagıma koyuyorum o çok iyi geliyor [/QUOTE]

çok üzüldüm diyecek söz bulamıyorum umudun bittiğ yer yarına inş.tekrar filizlenr rabbim en kısa zamanda versin hepimize ne diyeyim ki

aaa canım bak bende senin rüyanı hayra yordum, inşallah bebeğin bu ay sana gelecek :)Allahım nasip eder inşallah.

arkadaşlar ovitrelle den 1 hafta sonra doktorum haftaya çarşamba gel progesteron değerine bakalım yumurta çatlamış mı bakalım dedi. ama 17. güne denk geldi o tarih, geçen ay da 19. gün yaptırmıştım bu ay 17.5 çıkmış değerim acaba günün değer üzerinde etkisi var mıdır? bir de bu değer için 10un üzerinde olması yeterlidir deniyo çatladığını anlamak için geçen ay 3 yumurtam vardı değerim 40 çıkmıştı bu ay tek yumurtam vardı 17.5 çıktı yumurta sayısıyla değerin yüksekliğinin bir ilişkisi var mı? umarım anlatabilmişimdir. bilgilerinizi bekliyrm.

anladım ben ne demek istediğini şansa bilmeyen biri var karşında kızlar yarın yazr hatrlarsan daha öncede bilmiyorum demiştim bu e2 tahlilimi oluyo

anladım ben ne demek istediğini şansa bilmeyen biri var karşında kızlar yarın yazr hatrlarsan daha öncede bilmiyorum demiştim bu e2 tahlilimi oluyo

e2 östrojendi galiba benim dediğim progesteron iğneden sonra yumurta çatlamış mı diye bakılıyo. benim doktor istiyo. neyse teşekkürler yine de :) bakalım hayırlısı.

canım güzelmi ben tektaşı kız nişan yüzüğünü erkek olarak yorumluyorm ikizim olacak

ben daha çok çiçeklerin tutması büyümesi kısmını bebeğe yorumluyrm :) inş senin dediğin gibi ikiz olur ne güzel olur :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben yeniyim burda, Pkolu olduğumu yeni öğrendim ve doktorum serophene kullanmamı soyledı bugun kontrolum vardı yumurtan buyumus dedi cuma gunu ıcın ovitrelle yazdı bakalım hayırlısı. İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir.

merhaba hifahatuncum.
ben de bugün oldum ovitrelleyi.hayırlı olur inşallah hepimiz için:)

kız sen hala test yapmadın mı haini bugün yapıcaktınnnnnn..yenii hamişimizz sen olucaksın ahada şuraya yazıyrumm

ağzından bal damlıyor canım..arada sancı geliyor adet olacam diyorum ama daha birşey yok..yarın test yapacağm sonucu muhakkak yazarım..

ilk iğne çok heyecanlı sonra insan alışıyo diycem ama alışmıyo ya evet geç çatlıyor benim geç çatlıyor mesala 19. gün oluyorum ben normali 14 15 16 günlerde regl oması
12. günde iğnenin etkisi geçmediği için doğru sonuç olmayabilir canım geç çatlama ihtimalinide düşünerek mantıklı gün aşırı ilişki tam gaz yola devam
ağzından bal damlıyor canım..arada sancı geliyor adet olacam diyorum ama daha birşey yok..yarın test yapacağm sonucu muhakkak yazarım..

ayy hadi canım ya inşallah vardır

yok canım geçen ay hsg çekildim bu ay da ara verdim..iğne vurulmadım..eğer negatif çıkarsa bu ay tedaviye devam..ama hiç umudum yok..

hmm anladım canım hayırlısı olsun rahim filminden sonra hamile kalan çok ama benim olmadı 3 . ayım bu ay çekileli bakalım bende günümü bekliyorum rabbim hepimizi çok bekletmesin eğer film çekilirken verdikleri ilaç hemen gidiyorsa yine tedavi gerektiriyo ama ilacın geçmesi hemen olmuyorsa iltihapları falan olmuş oluyormuş onlar verilen ilaçla temizleniyormuş ozaman gebe kalma şansın oluyormuş muş da muş taktiri ilahi

eşim bu ay tekrar doktora gitti.sperm testi yaptırdı ve sonucu iyi çıktı çok şükür..
doktoru önemşi olan erkekte sperm testi kadında hsg bunlarda sorun yoksa bu konuda uzman bir doktora gidip güzel yumurta takibi yaptırmak lazım demiş..benim doktorum iğneden sonra çağırmamıştı halbuki çağırıp çatlayıp çatlamadığını kontrol etmesi gerekiyordu..bu ay olmazsa önce eşimin gittiği doktora gideceğiz benim doktorumun hangi tedavi yolunu denemesi gerektiğini önerecek..ama bunlara gerek kalmaz umarım..

hayırlı olsun canım tedavin inşallah emeklerin boşa çıkmaz.. öyle güzel anlatmışsınki gidip tüp bebek yaptırasım geldi ama biliyorum benim böyle kolay geçmez çünkü aşılama ve hsg de ne çektiğimi bir ben bilirim o yüzden çok korkuyorum

Ayşe_firuzem:

Inşallah bebişin tutunur canım ve ömür boyu senle olur sağlıkla sıhhatle:)))
çok az kalmış test gününe hepimiz merakla bekliycez 3 nisanı :)

Son düzenleme:
malesef kızlar ilk tedavim olumsuz dün çok üzüldüm ağladım ama iyi geldi acıldım allah hepimizin yolunu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…