lk günler değil zate önemli olen ortalarda kasık ağrısı çekmk genelde güzel kanımca canım 12.gün kanda çıkar ama canım testtede çıkan var 15.günde genelde testte
teşekkür ederim canım doktor bize iğne olduktan sonra 3 gün ilişki 1 gün ara 1 gün ilişki tekrar ara tekrar ilişki önerdi hangi zamanlrda ilişkiye girmek önemli.ilk denemem olduğu için çok soru soruyorum kusura bakma
ilk iğnenin heyecanı başka canım insan kesin oldu gözüyle bakıyor dilerim ilkinde tuturursun iğnende hayırlı olur canım sor aklında ne varsa senin dr.çok ilişk, vermiş valla ödevini iyi yap inşallah yıldızlı peki alırsın
inş.yaaa biz tutturamadık bari siz tutturun kaç yumurtan vardıaynen çok oldu bu ilişki en son günü denk getiremedik zaten:)) çok güzel yazmışın güldürdün beni :))))benim eşim varikosel ameliyatı oldu morfolojisi, hareketlilik sayısı düşük o yüzden aslında çok da umutlu değiliz ama çok istiyoruz ilk seferde olsun
2 yumurtam vardı( doktorum çok iyi durumda ikisde dedi ama bakalım beklemek çok zor 8.gün bugün
kızlar merhaba ben de 20 martta ovitrelle vuruldum ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşamadım ama 5,6 gün sonra kasık ağrılarım başladı bu normal mi?bir de kaç gün sonra regl olunuyor?kaç gün sonra test yapsak belli olur acaba?şimdiden teşekkürler...
Kızlar mrb ovitrelle olali 13 gün oldu test yapsam kesin sonuç çıkar mi
sene olarak 30kız 29 yaşındasın sanki bizim burda 45 yaşında kadın doğum yaptı ne olmuş negüzel büyütüyo valla
canm benm de geç yumurtlama olduğu için öyle oluyor iğneden sonra 18-19. gün det olurumkızlar merhaba ben de 20 martta ovitrelle vuruldum ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşamadım ama 5,6 gün sonra kasık ağrılarım başladı bu normal mi?bir de kaç gün sonra regl olunuyor?kaç gün sonra test yapsak belli olur acaba?şimdiden teşekkürler...
tatlım öyle ama çok yoruldum gün sayaktanben bütün yolları tüketene ve doğurana kadar gidicem allahın izniyle
ne desen bu ay içiyorum canm 3 ay boyunca kullanmam gerek kullanıyorum bende bakem ne oluyor
lk günler değil zate önemli olen ortalarda kasık ağrısı çekmk genelde güzel kanımca canım 12.gün kanda çıkar ama canım testtede çıkan var 15.günde genelde testte
yap kız aslında oralarda koca karılar çok eskide imkanszlar içinde çocuk için fitil falanda yapan var keşke birini bulsaydın doğu insanlarının eskiden dr.a gitme gibi imkanları yoktu o zamanki tıp şimdiiki çağın tıbı olmuş bulsan bi tane koca karı gitsen
Merhaba bende 18 martta vuruldum ovitrelle. aynı senin gibi 4.5. gün daha çok oldu ağrım. herhalde normal test 12 güne kadar net yanıt vermiyormuş 14. gün bence yapılabilir. bhcg olduğu için test yapsan 12 gün içinde pozitif yanıt veriomuş ama net olmuyomuş işte bende bekliyorum. şuan ağrın var mı kasıklarda felan
ara ara giriyor ama bu sabah uyandırdı beni ağrım en fazla bu sabah hissettim yine de çok şiddetli ağrılarım olmadı.beklemek çok zor geçmiyor günler senin kaç yumurtan vardı doktor ne önerdi size
benim 3 yumurtam vardı. doktor iğneden sonra 2 gün ilişki dedi ama abartmayın dedi bizde ödevimizi ona göre yaptık. ama senin gibi 4.5. günde ağrım olunca keske günaşırı denemeye devam etseydik dedik. gerçi eşimde bende hastaydık bu kadarı bile iyiydi valla tuttumu bilmiyorum hayırlısı. senin ağrın varsa en azından umutta vardır die düşünüyorum. kasık ağrısında hamilelik ihtimali yüksek oluyor die biliyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı İnşallah . bu arada kaçta vurulmuştun iğneyi
canım inşllah ikimizde bu ay güzel haberler alırız okulda olduğum için ancak 5 buçukta vurunabildim ama doktorum gün içinde vurdur demişti özellikle bir saat söylemedi bir de adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor özellikle sabah saatlerinde
canım inşllah ikimizde bu ay güzel haberler alırız okulda olduğum için ancak 5 buçukta vurunabildim ama doktorum gün içinde vurdur demişti özellikle bir saat söylemedi bir de adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor özellikle sabah saatlerinde
valla ne biliyim ben ağrının hamilelik belirtisi olduğunu duymuştum. artık hayırlısı güzel haberler paylaşırız inşallah canım. benimde saat 11 12 arası vuruldu. hani diyorlar ya 36 saat sonra çatlar diye bakalım inşallah ikimizin de müjdeli haberleri yakında gelir.
valla ne biliyim ben ağrının hamilelik belirtisi olduğunu duymuştum. Artık hayırlısı güzel haberler paylaşırız inşallah canım. Benimde saat 11 12 arası vuruldu. Hani diyorlar ya 36 saat sonra çatlar diye bakalım inşallah ikimizin de müjdeli haberleri yakında gelir.
baş sağlığı dileyen arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum..allah kalanlara hayırlı uzun ömürler nasip eylesin..
ayşe firuzem tüp bebeğin tutacak gibi bir his var içimde..tuhaf olan bir şeyde senin gördüğün rüyaya benzer rüya bende gördüm..sarışın bir kız çocuğu beni o kadar çok öpüyorki salyalı salyalı :) benim çocuğum olduğunu anlayınca şoklardaydım tabi..
bende yarın test yaparım inşallah..dua edinde yüzümüz gülsün bu ay..
birsencim canım mevlütünü allah kabul etsin annenin mekanı cennet olsun inşallah 200 tefriciye yazabilirsin canım çekebilirsem yine söylerim ama günü olsa yani gün koysak şu güne kadar diye çok sallanıyor böyle galiba
canım ilgi alakayı boşver tüp bebek yap diye para kazanmak için haliyle tüm hastaneler çok ilgi ve alaka gösteririler önemli olan yapmaya yakın ve sonrası bence değişkenlik gösterebilirlr normal doğumda sezeryenlı doğumda yapan var teyzem iki güne yapacak bakem normalmi yoksa sezeryanmı oda tüp bebekte
şu ordu evinin yanında cami var ya oranın imamı güleryüzlü bir iki kere görmüştüm eşim gitse olar mı bebem bu sancıların geçmesi için herşeye razıyım ter geliyor başım dönüyor resmen ağrıdan anlatılmaz yani geçirsin yeterki herşeyi yaparım
umutluydun benden bebeğim ama geldi kırmızıar yine:))kız sen hala test yapmadın mı haini bugün yapıcaktınnnnnn..yenii hamişimizz sen olucaksın ahada şuraya yazıyrumm
sağol canım allah razı olsun..şimdide şu mevlüt işi strese soktu benı ben böyle şeylerde çok stres oluyorum..bide o gun yaklaştıkça o kara gun gozumun önüne geliyor uykularım kaçıyor..allahım yardım etsin..eklıyorum tatlım..bu arada ben hastayım adetlıyken cekılıyormu ona göre bende çekeyim..kızlara hep duyuruyorum ayşe arkadasımız tüp bebek yaptı okuyalım dıye ama kımse çekmiyor kimseden cvb da gelmıyor..
haklısın tatlım..bak bakalım teyzen nsl yapıcak..rabbım kolaylık versin..kızz bu araada eşim rüya görmüş yerde bir sürü para buluyormuş dolarlarmış ve baya bı varmış..camıye getırıyım bırakıyım demiş o srada yaşlı bı teyze gelmiş ağlaya ağlaya paramı kaybettım demiş eşimde göstermiş paraları az bı mıktarı almış diğer dolarlar benım değil demiş gitmiş..nedir acaba sen guzel yorumluyon arkadasım hayırlara gitsin..dewamıda var ruynın ama bu kadarını yazayım bana guzel bı ruya gibi geldi
yawrucum benımde sancılı geçer hep bende majejik kullanyordum adetımı cok kesıyordu bırde doktorlar önermşiyormuş kısırlık yapıyomuş..bende yaklaşık 1 senedir ilaç içmemeye alıştırdım kendımı..su torbası aldım sıcak su yapıp ona koyup ayagıma koyuyorum o çok iyi geliyor
kız sen hala test yapmadın mı haini bugün yapıcaktınnnnnn..yenii hamişimizz sen olucaksın ahada şuraya yazıyrumm
sağol canım allah razı olsun..şimdide şu mevlüt işi strese soktu benı ben böyle şeylerde çok stres oluyorum..bide o gun yaklaştıkça o kara gun gozumun önüne geliyor uykularım kaçıyor..allahım yardım etsin..eklıyorum tatlım..bu arada ben hastayım adetlıyken cekılıyormu ona göre bende çekeyim..kızlara hep duyuruyorum ayşe arkadasımız tüp bebek yaptı okuyalım dıye ama kımse çekmiyor kimseden cvb da gelmıyor..
haklısın tatlım..bak bakalım teyzen nsl yapıcak..rabbım kolaylık versin..kızz bu araada eşim rüya görmüş yerde bir sürü para buluyormuş dolarlarmış ve baya bı varmış..camıye getırıyım bırakıyım demiş o srada yaşlı bı teyze gelmiş ağlaya ağlaya paramı kaybettım demiş eşimde göstermiş paraları az bı mıktarı almış diğer dolarlar benım değil demiş gitmiş..nedir acaba sen guzel yorumluyon arkadasım hayırlara gitsin..dewamıda var ruynın ama bu kadarını yazayım bana guzel bı ruya gibi geldi
yawrucum benımde sancılı geçer hep bende majejik kullanyordum adetımı cok kesıyordu bırde doktorlar önermşiyormuş kısırlık yapıyomuş..bende yaklaşık 1 senedir ilaç içmemeye alıştırdım kendımı..su torbası aldım sıcak su yapıp ona koyup ayagıma koyuyorum o çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?